Ειδα οτι αναφερεις αναλογιες Watts - Volts - Ohms κλπ. κλπ. κλπ.......
1) Αυτες τις αναλογιες που τις στηριζεις ;;;;
2) Απο που πηγάζουν ;;;;
.......... και κατι αλλο.........
3) Το macro coil τι ειναι ;;;;
(Η τελευταια ερωτηση δεν ειναι μονο για 'σενα φιλε μου , αλλα γενικα για οποιον γνωριζει....)
Φίλε Shadockan
Ξεκινωντας το ατμισμα πριν απο 3μιση χρόνια..με συμβουλεψαν σε γνωστο καταστημα..τα watt...να μην υπερβαινουν σε αντιστοιχια τα 4.30 Volt..ετσι προστατευεις την αντισταση απο τυχον καψιμο μου ειπαν..κ αφ ετερου ειναι οι πιο "ασφαλεις" θερμοκρασιες..προς αποφυγην τυχον επικυνδυνων ουσιων που μπορει να πηγαζουν απο τα μεταλα των αντιστασεων οταν θερμαινονται...ετσι κ εγω το εχω κρατησει σαν γνωμονα οταν φτιαχνω αντιστασεις.
περαιτερω..συνδεω τα ohm με τα watt..καθως δεν μπορεις να βαλεις οτι να ναι watt σε οποιαδηποτε αντισταση...και κινδυνος να κανει παιζει κατα πολυ..και η γευση δεν θα ειναι οκ..
κοινως εγω προσωπικα..εχω διαπιστωσει οτι σε αντιστασεις απο 0.45-0.60 παιζω απο 28 εως 35 βατ με ωραια αποδοση κ γευση..ενω σε αντιστασεις μεγαλυτερες απο 0.60 εως 0.90 κατεβαινω σε βατ απο 17-22.
Αντιστασεις μεγαλυτερες του ενος ωμ δεν κανω καθως δεν εχει καμμια σχεση σε αποδοση γευσης με το sub.
Εαν θελεις περισοτερες πληροφοριες σχετικα με το που με συμβουλεψαν ετσι στο ξεκινημα μου οντας αρχαριος στειλε μου μηνυμα να σου πω το μαγαζι.ειναι πολυ γνωστη αλυσιδα.
το Macro ειναι αυτο που σου ειπε ο φιλος πιο πανω...αλλα εγω το εθεσα λαθος..

..micro εννοουσα..που εαν το αντιλαμβανομαι σωστα ειναι η κατασκευη που οταν ζεστανει η αντισταση την ενωνεις με τσιμπιδα κ γινεται ενα κομματι..αυτο κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο σε παραγωγη ατμου σε βατ ανω των 20 κ κραταει πιο πολυ απο τις spaced.αυτες ομως δινουν πιο απαλα την γεσυη ενω το micro ειναι πιο τραχύ.