Ο λόγος που δημιουργήθηκε η Λερναία Ϋδρα ήταν να γίνει ένα Mod που να μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του Ζορμπά. (Μια συσκευή που μπορεί να τοποθετηθεί στα περισσότερα μηχανικά mods εφόσον πληρούν τις προδιαγραφές και έχουν έναν διακόπτη ποιότητας).
Η Λερναία Ύδρα δημιουργήθηκε για να δεχθεί υβριδικά τον Ζορμπά έτσι ώστε να έχουμε τη μέγιστη απόδοση ενός μηχανικού mod με Ηλεκτρονικά μεταβαλλόμενη ισχύ .
Η καινοτομία της Λερναίας Ύδρας είναι ο μοναδικός διακόπτης με την τεχνολογία Arto .
Ο Διακόπτης αποτελείται από μια πλάκα από Ανοξείδωτο Ατσάλι χωρίς ελατήρια και μαγνήτες με συνεχή επαφή, είναι των 50 γραμμαρίων με εργονομική σχεδίαση και διαθέτει κλείδωμα στις 30 Μοίρες.
Η χρήση της Λερναίας Ύδρας δεν σταματά εδώ ... με την αφαίρεση του Ζορμπά και τοποθετώντας το πάνω καπάκι έχουμε ένα μηχανικό mod.
Μια άλλη καινοτομία είναι ο αφαιρούμενος ρυθμιστής ροής αέρα με απλή ρύθμιση 45 μοιρών, αυτόματη ρύθμιση μεταξύ Mod και ατμοποιητή επιτρέπει την χρήση του με κάθε Mod και Ατμοποιητή.
Πατώντας 3 φορές το κουμπί του mod, το δίχρωμο LED αρχίζει να αναβοσβήνει υποδεικνύοντας ότι η συσκευή εισέρχεται στο μενού ρυθμίσεων στη συνέχεια το Led αναβοσβήνει Μπλε και μας υποδεικνύει την τρέχουσα ισχύ ( Watt), στη συνέχεια το Led αναβοσβήνει Κόκκινο και υποδεικνύει τα Watt που θα ρυθμίσουμε, αφήνοντας το κουμπί έχουμε ρυθμίσει τόσα Watt όσες και οι φορές που άναψε το Led Κόκκινο.
Υλικό Κατασκευής Ανοξείδωτο Ατσάλι 304L
Δύο Βασικές Εκδόσεις :
@ Διάμετρος 22 mm
@ Διάμετρος 23 mm
Διαθεσιμότητα
Μέσα Νοεμβρίου 2013
Τιμή
Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα
Ένα βίντεο από την κατασκευή της Λερναίας Ύδρας και μερικές Φώτογραφίες