vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

387 επισκέπτες, 5 χρήστες
maprix, camber, soulplayer, Tem, grag

GG Πηνελόπη V2

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • Φύλο: Άντρας
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
Απ: GG Πηνελόπη V2
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 06, 2014, 00:39 »
Επειδη ο όγκος των πληροφοριών είναι τεράστιος και δεν εχω πραγματικα τον χρόνο να ψάξω όλο το νήμα θα ηθελα να σας παρακαλέσω να με βοηθήσετε απαντώντας σε 2-3 ερωτήσεις που έχω να κάνω:

Προχθές ο αδερφός μου μου εκανε δωρο μια γνήσια Πηνελόπη V1 σε άριστη κατάσταση και όλα λειτουργουν κανονικά.
Την έστησα απλά με 3άρι φιτίλι και απο προχθες βρισκομαι σε ατμιστικο παράδεισο! :cigar:  (τα συγχαρητήρια μου στον Imeo και ας μην υπήρξα ποτέ απο τους φανατικούς υποστηρικτές του,η αλήθεια να λέγεται, η Πηνελόπη πραγματικά θέτει standards για τους υπολοιπους φιτιλάτους με κεραμικό)....

Εχω λοιπον τις εξη ερωτησεις για εσας:

1. Ολα τελεια, ουτε διαρροές ούτε τίποτα,τρελό ντουμάνι και ακόμα πιο τρελή γεύση αλλα σε κάτι φάσεις (όχι πάντα) ακούγονται μπουρμπουλίθρες απο την ποπη μου ρε παιδια... Δοκιμασα να ρυθμισω την ροη υγρου αλλα τίποτα... Οταν την πιάσει το μπουρμπουλητό δεν σταματάει. τις περισσοτερες φορές πάντως δεν μπουρμπουλιζει.
να σημειωσω πως ακομα και τις φορες που ακουγονται μπουρμπουλήθρες η Πηνελόπη εξακολουθει να παίζει κανονικά, ούτε υποτροφοδοσια , ουτε καμμένο ουτε τιποτα...
καμια ιδέα πως να εξαλείψω τις μπουρμπουληθρες? (οταν εμφανιζονται)?

2. κανα μηχανικο μοντακι 14+++ που να ταιριάζει όμορφα πάνω του η Πηνελόπη θα συστήσει κανεις?  8) (και Κινεζια απο fasttech να ειναι δεν με χαλάει)...

3.Ανταλλακτικα υποθετω πως μπορω να βρω σε esmokeguru ε? :hmmm:

Αυτα. Ευχαριστώ πολύ παιδια!  :bow:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2014, 00:47 από Pastafarai »

Αποσυνδεδεμένος TheGreatDalmuti

• *
  • 51
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 06, 2014, 00:48 »

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 06, 2014, 03:20 »
1) αν κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά, κι απλά σε ενοχλεί το μπουρμπουλητό, γύρνα την ανάποδα και φύσα προς τα πάνω (με μια χαρτοπετσέτα στο 510 σπείρωμα). Έλεγξε το μήκος του φιτιλιού σου μπου μπαίνει μέσα στο housing, γιατί προφανώς όπως τροφοδοτεί προς τα πάνω, τροφοδοτεί και προς τα κάτω

3) Γνήσια ναι, εκεί, αν θες "after market" από την άλλη, σε όποιον την πουλά κλωναριστή ..  ;)

Αποσυνδεδεμένος steliosss

• 737
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 06, 2014, 09:49 »
Επειδη ο όγκος των πληροφοριών είναι τεράστιος και δεν εχω πραγματικα τον χρόνο να ψάξω όλο το νήμα θα ηθελα να σας παρακαλέσω να με βοηθήσετε απαντώντας σε 2-3 ερωτήσεις που έχω να κάνω:

Προχθές ο αδερφός μου μου εκανε δωρο μια γνήσια Πηνελόπη V1 σε άριστη κατάσταση και όλα λειτουργουν κανονικά.
Την έστησα απλά με 3άρι φιτίλι και απο προχθες βρισκομαι σε ατμιστικο παράδεισο! :cigar:  (τα συγχαρητήρια μου στον Imeo και ας μην υπήρξα ποτέ απο τους φανατικούς υποστηρικτές του,η αλήθεια να λέγεται, η Πηνελόπη πραγματικά θέτει standards για τους υπολοιπους φιτιλάτους με κεραμικό)....

Εχω λοιπον τις εξη ερωτησεις για εσας:

1. Ολα τελεια, ουτε διαρροές ούτε τίποτα,τρελό ντουμάνι και ακόμα πιο τρελή γεύση αλλα σε κάτι φάσεις (όχι πάντα) ακούγονται μπουρμπουλίθρες απο την ποπη μου ρε παιδια... Δοκιμασα να ρυθμισω την ροη υγρου αλλα τίποτα... Οταν την πιάσει το μπουρμπουλητό δεν σταματάει. τις περισσοτερες φορές πάντως δεν μπουρμπουλιζει.
να σημειωσω πως ακομα και τις φορες που ακουγονται μπουρμπουλήθρες η Πηνελόπη εξακολουθει να παίζει κανονικά, ούτε υποτροφοδοσια , ουτε καμμένο ουτε τιποτα...
καμια ιδέα πως να εξαλείψω τις μπουρμπουληθρες? (οταν εμφανιζονται)?

2. κανα μηχανικο μοντακι 14+++ που να ταιριάζει όμορφα πάνω του η Πηνελόπη θα συστήσει κανεις?  8) (και Κινεζια απο fasttech να ειναι δεν με χαλάει)...

3.Ανταλλακτικα υποθετω πως μπορω να βρω σε esmokeguru ε? :hmmm:

Αυτα. Ευχαριστώ πολύ παιδια!  :bow:

Καλημέρα συνονόματε  :bye:
Οι μπουρμπουλήθρες είναι ένδειξη ελαφριάς υπερτροφοδοσίας  ;)
Αν κλείσεις λίγο την καμπάνα θα φύγουν, αλλά αν δεν σε ενοχλούν και δεν σου έρχεται υγρό στο στόμα, θα σου έλεγα να μην την κλείσεις και πότε-πότε να τινάζεις τις περισσευούμενες σταγόνες από το στόμιο σε μια χαρτοπετσέτα.
Παίξε λίγο με την καμπάνα και βρες το σημείο που δεν θα έχεις μπουρμπουλήθρες αλλά όχι και αλλοιωμένη γεύση λόγω υποτροφοδοσίας  ;)

Αν συνεχίζουν τα μπουρ μπουρ, δες αν μέσα στο κεραμικό έχει το καινούριο center post nut

Θα το βρεις στο Βασίλη ΕΔΩ

Επίσης κοίτα τα o-rings να είναι σε καλή κατάσταση.

:bye:

« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 06, 2014, 15:44 »

Εδώ είσαι Στέλιο: Μηχανικό Mod HC Mert 14x

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 07, 2014, 01:19 »
1) αν κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά, κι απλά σε ενοχλεί το μπουρμπουλητό, γύρνα την ανάποδα και φύσα προς τα πάνω (με μια χαρτοπετσέτα στο 510 σπείρωμα). Έλεγξε το μήκος του φιτιλιού σου μπου μπαίνει μέσα στο housing, γιατί προφανώς όπως τροφοδοτεί προς τα πάνω, τροφοδοτεί και προς τα κάτω

3) Γνήσια ναι, εκεί, αν θες "after market" από την άλλη, σε όποιον την πουλά κλωναριστή ..  ;)

εχω κόψει και τις δυο ακρες του φιτιλιου "πρόσωπο" με εκει που τελειωνει το αυλάκι.
Την έστησα οπως την 'εστησε ο ξεδοντιάρης στο review που ειχε κανει αλλα με μια διαφορα: εκεινος την μία άκρη του φιτιλιού την είχε αφήσει κανα εκατοστό πιο κάτω απο το αυλάκι... Τι εξυπηρετει αυτο? Αν την στησω ετσι θα εξαφανιστουν οι μπουρμπουλιθρες?  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 07, 2014, 01:48 »
Μπουρμπουλήθρες που δε ρυθμίζονται από καμπάνα (ή η ρύθμιση απαιτεί τόσο μικρές αλλαγές που δεν μπορεί να κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος) εμένα μου λέει λίγο φιτίλι στα αυλάκια. Αν έχεις πιο κάτω το φιτίλι θα μαζεύει περισσεύματα από τη βάση. Αν το έχεις πρόσωπο σκέψου πως εκεί στην άκρη θα είναι πολύ λεπτό και θα τροφοδοτείς και τη βάση.

Η καλύτερη λύση που εγώ έχω βρει είναι επιστροφή στα φιτίλια.. Σχετικά σφηνωμένο στα κανάλια, και τριπλό στην αντίσταση. Έτσι δε θα στεγνώνει μεν όταν ατμοποιεί, αλλά και δε θα υπερτροφοδοτεί όταν δεν ρουφάς. Το πιο σημαντικό για μένα, λίγο λιγότερο λίγο περισσότερο ανοιχτή η καμπάνα δε θα κάνει τόση διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 07, 2014, 19:02 »
Aν παρατηρησεις το στησιμο του Σκοτ με το μονο τριαρι αφηνει πανω στις γωνιες κενο,απο εκει λοιπον δημιουργειτε το προβλημα και μπαινει το υγρο στο κεραμικο που ειναι η αιτια της μπουρμπουληθρας.
Αν στριψεις ενα τριαρι φυτιλι μαζι με ενα δυαρι,το βαλεις μεσα στο κεραμικο
περνας το τριαρι στα αυλακια και σηκωνεις το δυαρι προς τα επανω
βιδωνεις το nut γυρω απο το housing και κοβεις τιο δυαρι συριζα απλα κοιτας να καλυπτει ολο το housing.
Με το τριαρι κανεις οτι ακριβως κανεις μεχρι τωρα.(το τριαρι το κοβω στο υψος του ο-ρινγκ)
Καπως ετσι μου δουλευει.

Αποσυνδεδεμένος igatos

• **
  • 284
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 08, 2014, 19:21 »
Εγω παντως απο τη πρωτη μερα που τη πηρα, φτιαχνω διπλο 3αρι τοπικα και κοψιμο σχεδον μετωπο, ουδεποτε εχει δημιουργηθει προβλημα, και ανοιγμα καμπανας 1.5 στροφη ( tribeca) ειτε με 1.5oh ειτε με 2oh.

Αποσυνδεδεμένος igatos

• **
  • 284
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 04, 2014, 09:56 »
Εχει τη καλοσυνη καποιος να μου πει πως να φτιαξω microcoil στη πηνελοπη για provari, δηλ 1.5οh~, τι μεγεθος res και non?

Αποσυνδεδεμένος Tolias

• *
  • 80
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 04, 2014, 11:57 »
9 -10 σπειρες σε οδοντογλυφιδα η σε δυαρι τρυπανακι.μετα περνας το βαμβακι και μετα την τοποθετεις στο κεραμικο.
28αρι συρμα.αν βαλεις μικροτερο μειωνεισ τις σπειρες.

Αποσυνδεδεμένος igatos

• **
  • 284
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 11, 2014, 17:17 »
Θελω βοηθεια, εγω χανω γρηγορα τη γευση μου στη πηνελοπη, να αναφερω ατμιζω tribeca αποκλειστικα, σε μια μερα η νεα μου αντισταση εχει καποια ελαχιστα καταλοιπα, αλλα η γευση μου εχει χαλασει, εκτος αν μπουχτιζω, μπορει παρακαλω καποιος που ατμιζει tribeca ομως, να μου πει το setup που κανει, και την εμπειρια του? Εγω στηνω με διπλο τοπικα 3αρι, και αντιστασεις ετοιμες στα 1.8, 1.9. (και ποσο ανοιγει τη καμπανα)

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 11, 2014, 17:44 »
δοκιμασε με βαμβακι,εγω εκανα αντισταση στο 1,5 με 20αρια συρματα,με το φυτιλι θελει ανοιγμα η καμπανα της,τουλαχιστον 2 στροφες,με βαμβακι λιγοτερο,τουλαχιστον ετσι μου αρεσε σε μενα το τριμπεκα

Αποσυνδεδεμένος igatos

• **
  • 284
« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 11, 2014, 17:46 »
Αυριο παραλαμβανω συρματα απο guru θα το κανω. Στις ποσες μερες σου πιανει μακα η αντισταση?

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 11, 2014, 17:50 »
προσωπικα μετα απο 10-15 ml αλλαζω

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359846 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450046 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374756 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328135 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99920 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F