"Κάποτε είχε κυκλοφορήσει μια Long version, που δε θυμάμαι αν είχε μεγαλύτερο φούρνο ή μεγαλύτερη καμινάδα (νομίζω το δεύτερο) και ανέβαζε τη χωρητικότητα του τανκ σε 8 μλ, αλλά είχε μόνο 1-2 συγκεκριμένα τανκ συμβατά. Καλύτερα μη μπλέξεις με κάτι τέτοιο"
Στην αρχή ο svoemesto είχε βγάλει ένα πρόσθετο-επέκταση της καμινάδας που το έβαζες από πάνω στην κανονική και είχε oring στεγανοποίησης, αλλά μετά έβγαλε την μεγάλη καμινάδα. Αν είχες παραπάνω σώματα τανκ, τότε στο κανονικό πρόσθετες το ένα από τα δύο κανονικά δαχτυλίδια και το ένα μικρό, στο κανονικό σώμα κι έτσι πήγαινες σε long mode, με χωρητικότητα πάνω από 10ml.
Συμφωνώ με την petra, το έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα, μην μπλέξεις, τώρα με τα κουτάκια θα φαίνεται πολύ άσχημο. Εναλλακτικά από steamtuners μπορείς να πάρεις τανκάκι, με πλέξι κάτω ατσάλι πάνω, ταιριάζει με την κανονική καμπάνα, και πάς σε χωρητικότητα γύρω στα 6ml. Από τότε που το πήρα, δεν μου ξαναχρειάστηκε long mode, και σε ύψος δεν ξεπερνά το αρχικό.
Βέβαια, αν ψάχνεσαι ακόμη για ατμοποιητή και δεν έχεις καταλήξει, μην σπαταλάς χρήματα. Εγώ χρησιμοποιώ τις βάσεις του russian 91% πάνω από χρόνο, οπότε δικαιολογείται εξτρά επένδυση στον ατμοποιητή.