vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Clearomizers με κεφαλές Aspire BDC ή BVC

Αποσυνδεδεμένος memostrikas

• **
  • 427
  • Φύλο: Άντρας
  • Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθʼορά
Απ: Clearomizers με κεφαλές Aspire BDC ή BVC
« Απάντηση #555 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 19:44 »
Εχεις να προτεινεις καποιον αλλα με 3 τουλαχιστον ml χωρητικότητα?
Και αν δεν σου κανει το κοπο, ειδα εναν nobacco epsilon xl. Εσυ που ξέρεις αξίζει ? Και αν φοράει 1.8Ω θα πρεπει να αυξησω την ισχύ για αποτέλεσμα θα έχω θεματα (γεύση καμμένου, να χαλάει γρήγορα)?

Από το συντoνισμό: Διαγραφή άμεσης παράθεσης.
Μην κάνετε κατάχρηση της "Παράθεσης"
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2014, 19:46 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #556 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 20:31 »
Η καλυτερη λυση ειναι να αλλαξεις ατμοποιητη...Ολες οι BVC εκτος των ναυτιλων παρουσιαζουν μεγαλο προβλημα με τις μπουρμπουληθρες..Και αυτες των ναυτιλων το παρουσιαζουν το προβλημα αυτο αλλα συνηθως οταν οι κεφαλες ειναι προβληματικες και ειδικοτερα αυτες των 1,6 ΩΜ
Δουλεύω τις 1,8Ω σε Aspire E-Pen, CE5-S, ET-S και Vivi Nova και πάνε μια χαρά. Σπανίως έχω μπουρμπουλήθρες. Σπανίως έχω μπουρμπουλήθρες και στον Ναυτίλο. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δημιουργούν αυτή την κατάσταση (πυκνότητα και ποσότητα υγρού, ισχύς, ροή αέρα) που αντιμετωπίζεται με κατάλληλους χειρισμούς. Ας μην ανάγουμε το μερικό σε όλον και δημιουργούμε κλίμα αποθάρρυνσης.

Επομένως, θα πρότεινα στον φίλο συνατμιστή, προτού ξαποστείλει τον ατμοποιητή του, να δοκιμάσει μεγαλύτερη αντίσταση.

• **
  • 427
« Απάντηση #557 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 20:34 »
Θα το δοκιμασω και αυτό! Θα πρέπει να αυξάνω και την ισχύ για χτύπημα ?

Από το συντoνισμό: Διαγραφή άμεσης παράθεσης.
Μην κάνετε κατάχρηση της "Παράθεσης"
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2014, 20:36 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #558 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 20:37 »
Αν το mod σου ρυθμιζει ισχυ, οχι, οπου την ειχες πριν.
Αν ρυθμιζει volts, τοτε πρεπει να τα αυξησεις.

• **
  • 427
« Απάντηση #559 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 20:39 »
Εχω ενα nobacco mas

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2014, 20:44 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #560 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 20:42 »
Οκ, μια χαρα εισαι τοτε. Αφηνεις τα watts εκει που τα ειχες και με τη μικροτερη αντιστασει και το mod θα κανει τα υπολοιπα μονο του.

Επισης, οταν απαντας σε ενα μηνυμα που ειναι ακριβως απο πανω, μην πατας το κουμπι "παραθεση", αλλα το πρασινο κουμπι "απαντηση".
Την παραθεση μπορεις να τη χρησιμοποιεις οταν θες να απαντασεις σε ενα ποστ που βρισκεται 2 ή περισσοτερες απαντησεις πιο πισω.

• **
  • 427
« Απάντηση #561 στις: Νοεμβρίου 04, 2014, 20:45 »
Α οκ! Σε ευχαριστώ για την βοηθεια :) !

• **
  • 427
« Απάντηση #562 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 11:47 »
Πέρασα σήμερα από τα κεντρικά της nobacco και συζήτησα το θέμα με τις μπουρμπουλήθρες...! Μου έδωσε ο γνωστός μου εκεί κεφαλή 1.8Ω BDC και οχι BVC! Τον ρωτησα αν ισχύει το οτι θα καταργηθουν οι BDC και με διαβεβαίωσε πως οχι! Την εβαλα λοιπον και εδω και 1 ωρα που την έχω, δεν εχω θεμα με μπουρμπουλήθρες! Ελπίζω να λύθηκε το θέμα...! Βεβαία δεν έχω το δυνατό χτύπημα που έχω με 1.6, αλλά ειναι ικανοποιητικό! Ειδωμεν λοιπόν! Ομως τελος του μήνα (να έχουμε κανα φράγκο) θα κοιταξω για ατμοποιητή που να παίρνει άλλες κεφαλές 1.6Ω. Διοτι ναι μεν θα εχω τώρα (το ελπίζω) καλύτερα αποτελέσματα (μπουρμπουλήθρες), αλλά το ντουμάνι + χτύπημα θα μου λείψει! Οποτε θα παω σε κατι ποίο καλό...!

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #563 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 12:54 »
Εγω παντως θα κανω και δοκιμη των C3 κεφαλων της Joytech μαζι με τον μεγαλο Delta...Δεν μπορω να στον προτεινω ΕΓΩ καθως δεν τον εχω δοκιμασει,αλλα τα παιδια που εχουν δοκιμασει τους Delta της Joytech ειτε με Triple coil ειτε με Dual coil,εχουν γραψει πολυ θετικα σχολια...Οι BVC κακα τα ψεματα,οσο καλη γευση και αν δινουν,δεν εχουν ουτε την τρομερη και  φοβερη διαρκεια ζωης(Απλα ικανοποιητικη)ουτε και μπορουν να διατηρησουν για αρκετες μερες την καλη γευση που δινουν τις πρωτες 3-4 μερες...Και ολο αυτα για τις BVC των ναυτιλων...Οσο για τις BVC των CE5,Vivi Nova κλπ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ,δεν θα επρεπε καν να εχουν βγει στην παραγωγη :thumpdown:

• **
  • 427
« Απάντηση #564 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 12:57 »
Θα το εχω υπόψιν αυτό που λες!

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #565 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 15:24 »
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο...Σημερα παρατηρησα κάτι περιεργο και δεν ξερω τι είναι για αυτο ρωταω εδω. Εχω ατμοποιητη aspire ce5 με bdv 1.8ω ...υγρο tribeca..Λοιπόν η αντισταση υπολειτουργουσε μιας και απο την αρχη δεν μου εδινε ολη την γευση της τριμπεκα..,ετσι σημερα αφου γεμισα πηρα 2 κοφτες γερες τζουρες και παρατηρησα οτι απο την μια τρυπα της αντιστασης εβγαινε κοκκινο υγρο σε λεπτες γραμμες (περιεργη περιγραφη αλλα φανταστείτε σαν υγρη φλογιτσα)...μικρη ποσοτητα... τι ειναι ;; καηκε αντισταση;;; λειτουργει τωρα με ελαφρια πολυ γευση αλλα λειτουργει... Εχετε παθει κατι αναλογο;

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #566 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 15:29 »
Εδω σε μενα με ναυτιλο και Tribeca μου κρατησε μολις 3 μερες κεφαλη BVC 1,8...Οποτε τι αντοχη να εχει με το Tribeca μια BVC του CE5???Οκ μπορει να καταπονει τις αντιστασεις το Tribeca αλλα με τον CE5 και BDC,εβγαζα κοντα 2 βδομαδες...Μακρια απο τις BVC των CE5,Vivi Nova κλπ...Δεν την παλευουν :nope:

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• 1209
« Απάντηση #567 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 15:34 »
Το ξερω ... την αντισταση την εχω απο το σαββατο με λιγοτερη χρηση απο οτι κανω συνηθως... το θεμα μου ειναι αυτο το "κοκκινο υγρο" που δεν εχω ξαναδει και με ξαφνιασε...εχω και μια bvc αλλα δεν θελω να την βαλω καθως δεν μου δινει καθολου γευση και λυπαμαι το τριμπεκα

Αποσυνδεδεμένος e-dj

• 4
« Απάντηση #568 στις: Νοεμβρίου 09, 2014, 13:05 »
Καλημερα..
Εχω τον mini nautilus με 1.8 αντισταση BVC.Περαν του γεγονοτος πως εχει αυξηθει η καταναλωση υγρου σε σχεση με το προηγουμενο ατμοποιητη,αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι η μικρη χωρητικοτητα μιας και πρεπει να τον γεμιζω 2 φορες την ημερα.
Μπαταρια χρησιμοποιω την itaste MVP.
ΔΕΝ θελω να παω στο κανονικο ναυτιλο γιατι ειναι πολυ μεγαλος σε μεγεθος και δε ταιριαζει "αισθητικα".
Εχετε να μου προτεινετε καποιον αλλο ατμοποιητη που να ειναι καπου στη μεση σε χωρητικοτητα (εστω 2.5 ml) και να μην ειναι τοσο "χοντρος" (22mm) οπως ο κανονικος ναυτιλος?
Ευχαριστω!

• **
  • 427
« Απάντηση #569 στις: Νοεμβρίου 09, 2014, 13:23 »
 Delta 16

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359907 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450098 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374807 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328174 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F