vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

411 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Clearomizers με κεφαλές Aspire BDC ή BVC

Αποσυνδεδεμένος memostrikas

• Ευχαριστώ την παναγία που υπάρχω αναπνέω και ζω!
  • **
  • 436
  • Φύλο: Άντρας
  • Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθʼορά
Απ: Clearomizers με κεφαλές Aspire BDC ή BVC
« Απάντηση #555 στις: Νοε 04, 2014, 19:44 »
Εχεις να προτεινεις καποιον αλλα με 3 τουλαχιστον ml χωρητικότητα?
Και αν δεν σου κανει το κοπο, ειδα εναν nobacco epsilon xl. Εσυ που ξέρεις αξίζει ? Και αν φοράει 1.8Ω θα πρεπει να αυξησω την ισχύ για αποτέλεσμα θα έχω θεματα (γεύση καμμένου, να χαλάει γρήγορα)?

Από το συντoνισμό: Διαγραφή άμεσης παράθεσης.
Μην κάνετε κατάχρηση της "Παράθεσης"
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 04, 2014, 19:46 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #556 στις: Νοε 04, 2014, 20:31 »
Η καλυτερη λυση ειναι να αλλαξεις ατμοποιητη...Ολες οι BVC εκτος των ναυτιλων παρουσιαζουν μεγαλο προβλημα με τις μπουρμπουληθρες..Και αυτες των ναυτιλων το παρουσιαζουν το προβλημα αυτο αλλα συνηθως οταν οι κεφαλες ειναι προβληματικες και ειδικοτερα αυτες των 1,6 ΩΜ
Δουλεύω τις 1,8Ω σε Aspire E-Pen, CE5-S, ET-S και Vivi Nova και πάνε μια χαρά. Σπανίως έχω μπουρμπουλήθρες. Σπανίως έχω μπουρμπουλήθρες και στον Ναυτίλο. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δημιουργούν αυτή την κατάσταση (πυκνότητα και ποσότητα υγρού, ισχύς, ροή αέρα) που αντιμετωπίζεται με κατάλληλους χειρισμούς. Ας μην ανάγουμε το μερικό σε όλον και δημιουργούμε κλίμα αποθάρρυνσης.

Επομένως, θα πρότεινα στον φίλο συνατμιστή, προτού ξαποστείλει τον ατμοποιητή του, να δοκιμάσει μεγαλύτερη αντίσταση.

• **
  • 436
« Απάντηση #557 στις: Νοε 04, 2014, 20:34 »
Θα το δοκιμασω και αυτό! Θα πρέπει να αυξάνω και την ισχύ για χτύπημα ?

Από το συντoνισμό: Διαγραφή άμεσης παράθεσης.
Μην κάνετε κατάχρηση της "Παράθεσης"
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 04, 2014, 20:36 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
« Απάντηση #558 στις: Νοε 04, 2014, 20:37 »
Αν το mod σου ρυθμιζει ισχυ, οχι, οπου την ειχες πριν.
Αν ρυθμιζει volts, τοτε πρεπει να τα αυξησεις.

• **
  • 436
« Απάντηση #559 στις: Νοε 04, 2014, 20:39 »
Εχω ενα nobacco mas

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 04, 2014, 20:44 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
« Απάντηση #560 στις: Νοε 04, 2014, 20:42 »
Οκ, μια χαρα εισαι τοτε. Αφηνεις τα watts εκει που τα ειχες και με τη μικροτερη αντιστασει και το mod θα κανει τα υπολοιπα μονο του.

Επισης, οταν απαντας σε ενα μηνυμα που ειναι ακριβως απο πανω, μην πατας το κουμπι "παραθεση", αλλα το πρασινο κουμπι "απαντηση".
Την παραθεση μπορεις να τη χρησιμοποιεις οταν θες να απαντασεις σε ενα ποστ που βρισκεται 2 ή περισσοτερες απαντησεις πιο πισω.

• **
  • 436
« Απάντηση #561 στις: Νοε 04, 2014, 20:45 »
Α οκ! Σε ευχαριστώ για την βοηθεια :) !

• **
  • 436
« Απάντηση #562 στις: Νοε 05, 2014, 11:47 »
Πέρασα σήμερα από τα κεντρικά της nobacco και συζήτησα το θέμα με τις μπουρμπουλήθρες...! Μου έδωσε ο γνωστός μου εκεί κεφαλή 1.8Ω BDC και οχι BVC! Τον ρωτησα αν ισχύει το οτι θα καταργηθουν οι BDC και με διαβεβαίωσε πως οχι! Την εβαλα λοιπον και εδω και 1 ωρα που την έχω, δεν εχω θεμα με μπουρμπουλήθρες! Ελπίζω να λύθηκε το θέμα...! Βεβαία δεν έχω το δυνατό χτύπημα που έχω με 1.6, αλλά ειναι ικανοποιητικό! Ειδωμεν λοιπόν! Ομως τελος του μήνα (να έχουμε κανα φράγκο) θα κοιταξω για ατμοποιητή που να παίρνει άλλες κεφαλές 1.6Ω. Διοτι ναι μεν θα εχω τώρα (το ελπίζω) καλύτερα αποτελέσματα (μπουρμπουλήθρες), αλλά το ντουμάνι + χτύπημα θα μου λείψει! Οποτε θα παω σε κατι ποίο καλό...!

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #563 στις: Νοε 05, 2014, 12:54 »
Εγω παντως θα κανω και δοκιμη των C3 κεφαλων της Joytech μαζι με τον μεγαλο Delta...Δεν μπορω να στον προτεινω ΕΓΩ καθως δεν τον εχω δοκιμασει,αλλα τα παιδια που εχουν δοκιμασει τους Delta της Joytech ειτε με Triple coil ειτε με Dual coil,εχουν γραψει πολυ θετικα σχολια...Οι BVC κακα τα ψεματα,οσο καλη γευση και αν δινουν,δεν εχουν ουτε την τρομερη και  φοβερη διαρκεια ζωης(Απλα ικανοποιητικη)ουτε και μπορουν να διατηρησουν για αρκετες μερες την καλη γευση που δινουν τις πρωτες 3-4 μερες...Και ολο αυτα για τις BVC των ναυτιλων...Οσο για τις BVC των CE5,Vivi Nova κλπ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ,δεν θα επρεπε καν να εχουν βγει στην παραγωγη :thumpdown:

• **
  • 436
« Απάντηση #564 στις: Νοε 05, 2014, 12:57 »
Θα το εχω υπόψιν αυτό που λες!

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• Κωνσταντίνος
  • 1207
« Απάντηση #565 στις: Νοε 05, 2014, 15:24 »
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι αναλογο...Σημερα παρατηρησα κάτι περιεργο και δεν ξερω τι είναι για αυτο ρωταω εδω. Εχω ατμοποιητη aspire ce5 με bdv 1.8ω ...υγρο tribeca..Λοιπόν η αντισταση υπολειτουργουσε μιας και απο την αρχη δεν μου εδινε ολη την γευση της τριμπεκα..,ετσι σημερα αφου γεμισα πηρα 2 κοφτες γερες τζουρες και παρατηρησα οτι απο την μια τρυπα της αντιστασης εβγαινε κοκκινο υγρο σε λεπτες γραμμες (περιεργη περιγραφη αλλα φανταστείτε σαν υγρη φλογιτσα)...μικρη ποσοτητα... τι ειναι ;; καηκε αντισταση;;; λειτουργει τωρα με ελαφρια πολυ γευση αλλα λειτουργει... Εχετε παθει κατι αναλογο;

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #566 στις: Νοε 05, 2014, 15:29 »
Εδω σε μενα με ναυτιλο και Tribeca μου κρατησε μολις 3 μερες κεφαλη BVC 1,8...Οποτε τι αντοχη να εχει με το Tribeca μια BVC του CE5???Οκ μπορει να καταπονει τις αντιστασεις το Tribeca αλλα με τον CE5 και BDC,εβγαζα κοντα 2 βδομαδες...Μακρια απο τις BVC των CE5,Vivi Nova κλπ...Δεν την παλευουν :nope:

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• Κωνσταντίνος
  • 1207
« Απάντηση #567 στις: Νοε 05, 2014, 15:34 »
Το ξερω ... την αντισταση την εχω απο το σαββατο με λιγοτερη χρηση απο οτι κανω συνηθως... το θεμα μου ειναι αυτο το "κοκκινο υγρο" που δεν εχω ξαναδει και με ξαφνιασε...εχω και μια bvc αλλα δεν θελω να την βαλω καθως δεν μου δινει καθολου γευση και λυπαμαι το τριμπεκα

Αποσυνδεδεμένος e-dj

• 4
« Απάντηση #568 στις: Νοε 09, 2014, 13:05 »
Καλημερα..
Εχω τον mini nautilus με 1.8 αντισταση BVC.Περαν του γεγονοτος πως εχει αυξηθει η καταναλωση υγρου σε σχεση με το προηγουμενο ατμοποιητη,αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι η μικρη χωρητικοτητα μιας και πρεπει να τον γεμιζω 2 φορες την ημερα.
Μπαταρια χρησιμοποιω την itaste MVP.
ΔΕΝ θελω να παω στο κανονικο ναυτιλο γιατι ειναι πολυ μεγαλος σε μεγεθος και δε ταιριαζει "αισθητικα".
Εχετε να μου προτεινετε καποιον αλλο ατμοποιητη που να ειναι καπου στη μεση σε χωρητικοτητα (εστω 2.5 ml) και να μην ειναι τοσο "χοντρος" (22mm) οπως ο κανονικος ναυτιλος?
Ευχαριστω!

• **
  • 436
« Απάντηση #569 στις: Νοε 09, 2014, 13:23 »
 Delta 16

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362826 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467610 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911115 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520680 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376283 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702455 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ