Για καποιον που ατμιζει puros δηλαδη τι σημασια μπορει να εχει ο IC50?
Καμια λεω εγω. Απλα το puros συμφωνα με τον πρωτο πινακα δειχνει να ειναι τοξικοτερο και απο το ΚΤ. Αν θελετε να κρυψετε τη σκονη κατω απο το χαλι θα μου την πειτε ολοι. Αν θελετε αντικειμενικοτητα σκεφτειτε το.
Μας λες πως:
Τα επίσημα συμπεράσματα της έρευνας, αυτά που θα υπερασπιστεί δημόσια σε όλο τον κόσμο ο κ.Φαρσαλινός, αυτά που μπαίνουν στο abstract της μελέτης ως περίληψη, αυτά που ήδη μεταδίδονται σαν επίσημη θέση της επιστημονικής ομάδας προς κρίση της επιστημονικής κοινότητας ...
However, all EC vapour extracts were significantly less cytotoxic compared to CS extract.
...είναι:
- Λάθος
- Όχι αντικειμενικά
- Κρύβουν κάτω από το χαλί στοιχεία
Δηλαδή λες πως οι επιστήμονες της έρευνας είναι τόσο ανόητοι που δεν μπορούν να καταλάβουν τι λένε οι αριθμοί που οι ίδιοι δημοσιεύουν. Και είναι πιο ανόητοι γιατί θα τα δείξουν σε επιστήμονες και... θα γίνουν ρεζίλι. Αλλά
εσύ καταλαβαίνεις καλύτερα. Βασικά είναι όλοι ύποπτοι ή βλάκες επειδή εσύ ξέρεις καλύτερα τι σηματοδοτεί το νούμερο στον πίνακα και ξεσκεπάζεις μια παγκόσμια συνομωσία υπέρ του ΗΤ και μιας συγκεκριμένης εταιρίας.
.
.
.
Η περίπτωση κάτι να μην έχεις καταλάβει σου περνάει από το νου;
Εκτός αν οι γνώσεις σου και οι σπουδές σου στο αντικείμενο είναι τέτοιες που δικαιολογούν τη σιγουριά σου. Ενημέρωσέ μας να ζητήσουμε συγνώμη (και πρώτος εγώ)! Ένας σπάνιος ειδήμονας στο φόρουμ και να μην το ξέρουμε, κρίμα δεν είναι; Φαντάζομαι θα είσαι παρόν στα συνέδρια που θα συζητηθεί η μελέτη και θα ξεσκεπάσεις την αλήθεια, ε;
---------------------------------------------------------
ΥΓ: Αχ κ.Φαρσαλινέ πού έμπλεξες να τα ακούς από δυο πλευρές ταυτόχρονα!