Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

306 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, camber, thanos1071, tapantari

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τις ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΓΡΩΝ. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 430425 φορές)

Αποσυνδεδεμένος altan678

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Φύλο: Άντρας
  • Tomorrow belongs to NOBODY
Ψάχνω στο φόρουμ αλλά δυσκολεύομαι να το βρω! Μετά από 10 μήνες που φτιάχνω υγρά, θέλω πια να πάψω να υπολογίζω τις ποσότητες των συστατικών σε ml και να το κάνω πλέον σε gr, με ζυγαριά. Μπορεί να με προσανατολίσει κάποιος? Υπάρχει κάποιο calculator ή κάτι σχετικό τέλος πάντων, ώστε να προσαρμόσω τις αντιστοιχίες ml-gr? :dontknow:
Αν και δεν ξέρω, θεωρώ πως δεν υπάρχει μπούσουλας καθώς εξαρτάται από το ειδικό βάρος του κάθε υγρού. Καλύτερα μέτρα μόνος σου πόσο ζυγίζει το κάθε  ml από τα αρώματά σου και τη βάση σου και κατάγραψέ τα

Αποσυνδεδεμένος sakaplias100

• Ο χρόνος που σπαταλάς απολαμβανοντας τον kayfun, δεν είναι σπαταλημένος
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΣΕΡΡΕΣ
παιδιά έχω πρόβλημα με τα υγρά που κάνω ενα 80% είναι μια χαρά αλλα μερικές φορές μου χαλάνε με διάφορες βάσης το έχω πάθει αυτό .τα κάνω σωστά τα ανακατεύω σωστά .τα έχω σε καραμελέ μπουκαλάκια καλά κλειστά σε σκοτεινό μέρος ντουλάπι και εκεί που είναι εντάξει στα τελευταία 10-15 μλ αρχίζει να μου καίει το λαιμό  και το ερεθίζει και με μπουκώνει και το πετάω .το στήσιμο μου είναι μια χαρά ατμίζω στα 10-12 βαττ και όταν αλλάζω υγρό δεν έχω ενοχλήσεις .κάτι κάνω λάθος έχει συμβεί σε κανένα από εσάς κάτι παρόμοιο ?? η γεύσεις που βάζω είναι η προτεινόμενες και τα κάνω με 0.7 νικοτίνη .     

Αποσυνδεδεμένος ducklord

• e-medium ατμιστής
  • **
@sakaplias Παίζει να μην τα έχεις ανακατέψει καλά και να "κάθεται" μεγαλύτερη ποσότητα νικοτίνης προς τα κάτω. Λέω τώρα, διότι άλλη εξήγηση δεν "μου κάθεται". Δεν δοκιμάζεις να τα ανακινείς όποτε τα χρησιμοποιείς για να ξαναγεμίσεις, να δείς αν θα συνεχίσει το πρόβλημα;

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
έχω πάρει 2-3 μπουκάλια μιας και είναι μόλις 10€ τα 30ml και μου μπήκε η ιδέα να φτιάξω όταν γυρίσω μόνος μου κάτι παρόμοιο.
Μηδενικά είναι τα υγρά; Υποτίθεται πως στην Πορτογαλία έχει μπει φόρος στα νικοτινούχα :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος kingdm

• e-medium ατμιστής
  • **
Όλα τα υγρά στην Πορτογαλία είναι μηδενικά λόγω μεγάλης φορολογησης. Οπότε αγοράζεις το υγρό των 30ml και αν θέλεις νικοτινη την παίρνεις σε αμπουλα. Για τα μπουκάλια των 30ml η κάθε αμπουλα προσθέτει 3mg νικοτινης και κοστίζει 1 ευρώ . Αλλά οι τιμές των υγρων δεν είναι πολύ φθηνότερες που έχω συγκρίνει αν και μηδενικων.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Η μεγάλη διαφορά είναι στα diy υγρά... Εδώ αγοράζω τα αρώματα tpa 10ml στα 1.8€ με 2.5€ max

Αποσυνδεδεμένος sakaplias100

• Ο χρόνος που σπαταλάς απολαμβανοντας τον kayfun, δεν είναι σπαταλημένος
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΣΕΡΡΕΣ
@sakaplias Παίζει να μην τα έχεις ανακατέψει καλά και να "κάθεται" μεγαλύτερη ποσότητα νικοτίνης προς τα κάτω. Λέω τώρα, διότι άλλη εξήγηση δεν "μου κάθεται". Δεν δοκιμάζεις να τα ανακινείς όποτε τα χρησιμοποιείς για να ξαναγεμίσεις, να δείς αν θα συνεχίσει το πρόβλημα;

τα ανακατεύω συχνά στην ωρίμανση  με αναδευτήρα πατέντα από ανεμιστηράκια  pc

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
Να κανω μια ερωτηση μιας και εδω ειναι το σχετικο νημα, εχω το συγκεκριμενο αρωμα και εβαλα 20 σταγονες σε 10ml σκετης ετοιμης βασης (atmos lab) 100% VG, ειναι καλα?

Αποσυνδεδεμένος caros

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
Δοκιμασε και πες μας και μας. Κοντολογης ειναι θεμα γουστου αν σου αρεσει εσενα ειναι καλα αν δεν σου αρεσει δεν ειναι καλα, τοσο απλα  ;) . Απο αποψη ποσοτητας παντως δεν ειναι υπερβολικη αυτη που εβαλες.

Αποσυνδεδεμένος vas24

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: λαμια
  • Φύλο: Γυναίκα
Ειχα ενα μοουκαλακι 18 mg της liqua  ry4  10ml και τ γεμισαβμεχρι πανω 18 mg νικοτηνη egic kai 12 σταγονες french vanilia.. T υγρο απ τ μπουκαλαξκι ειχε τελειωσει αλλα δεν τ επλυνα κ ετσι ο οταν τ γεμιζα με νικοτινη ειχε ηδη παρει χρωμα κιτρινο απ τ  ry4 που ειχε μεσα ...πειραζει να τ αφησω ετσι η θελει πεταμα ;

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
Μην το πετάξεις πριν το δοκιμάσεις. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σου αρέσει

Αποσυνδεδεμένος vas24

• e-medium ατμιστής
  • **
Δεν υπαρχει ομως προβλημα που δεν επλυνα τ μπουκαλακι που ειχε μεινει μεσα τ ry4 ??

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
RY4 είχε, όχι βαλβολίνη. Γιατί να υπάρχει πρόβλημα;

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• e-regular ατμιστής
σαν να αλαζεις υγρο στον ατμοποιητη χωρις να τον λυσεις και να τον καθαρισεις,το εχω κανει απειρες φορες

Αποσυνδεδεμένος vas24

• e-medium ατμιστής
  • **
Αααααααα!! Ναι εχεις απολυτο δικιο !!! Ευχαριστω πολυ!!!! :))

Αποσυνδεδεμένος stergis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Χανιά
ειναι ενα site π βαζεις τι αρωματα εχεις και σου βγαζει συντΑΓες με αυτα  αλλα εχω κολλήσει και δεν το βρισκω , το θυμάται κανεις ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399078 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729154 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5829 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3136 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382228 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267500 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 735873 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269180 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 695856 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2237 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23463 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos