Καλησπερα στην ομορφη παρεα!
Πριν 2 μερες παρελαβα τον subtank mini και eleaf istick 30w.
Πριν μια εβδομαδα περιπου,ειχα παει σ'ενα καταστημα για να δοκιμασω υγρα και για να δω σε τι θα καταληξω!
Με τα πολλα,διαλεξα το camila atmos lab με pg/vg. Πηρα τις βασεις,μια pg/vg 20ml nicotine και pg/vg 0ml nicotine.
Για αρωμα οπως ανεφερα πηρα το camila. To θεμα μου ομως ειναι αλλο!! Εβαλα τις αναλογιες που μου ειπε το καταστημα δηλ. 60ml pg/vg 20 nicotine..35ml pg/vg 0 nicotine και 5ml περιπου camila συνολο 100ml βαση με αρωμα.
Παιρνω λοιπον 1 μπουκαλακι των 20 ml και γεμιζω με το υγρο που εφτιαξα,ηρθαν και τα εργαλεια παραλληλα οποτε ημουν ετοιμος για την αρχη του ατμισματος

Τραβαω την πρωτη τζουρα

και ολη η χαρα που ειχα, εξαφανιστηκε σε κλασματα του δευτερολεπτου. Ηταν ενα πραγμα που δεν περιγραφεται,ο λαιμος μου ηταν λες και με τρυπαγαν με βελονες στην 2η τζουρα τα εβγαλα ολα. Δεν ξερω τι εκανα λαθος! Αυτο το πραγμα δεν μπορουσες να το ατμισεις με τιποτα! Ηταν τοσο δυνατο που σκεφτειτε, εγω καπνιζω 1 καπνο την μερα και δεν το αντεχα με τιποτα! Πηγα στο καταστημα εχθες για να τους δειξω το μιγμα μου,μολις δοκιμασε το παλικαρι απο το υγρου μου.του πεταχτηκαν τα ματια εξω! Αυτο μου λεει ειναι σκετο pg.Του ειπα τις αναλογιες που εβαλα 60-35-5 ακριβως οπως μου ειχε πει και το αποτελεσμα ηταν αυτο που εφερα.
Τελικα ξανα δοκιμαζω ετοιμα υγρα και κατεληξα σε camila 6ml nicotine σκετη vg.
Πηρα ενα ετοιμο μπουκαλακι και αλλες 2 βασεις,αυτη την φορα μονο vg 20ml nicotine και 0ml.
Ρωτησα παλι τις αναλογιες που θα πρεπει να βαλω και μου ειπε 50ml vg 20ml nicotine,45ml vg 0ml και 5ml αρωμα camila
Tωρα να πω την αληθεια φοβαμαι να ξανα φτιαξω 100ml βαση γιατι αν δεν μου αρεσει θα πεταξω παλι 100ml.
Τι πηγε στραβα στην πρωτη βαση; γιατι βγηκε τοσο χαλια; και ουτε καν πλησιαζε το ετοιμο,δεν λεω το ετοιμο ειναι αλλα τα ml αλλα ρε παιδια αυτο που βγηκε δεν αμιζοταν με τιποτα!
Μια βοηθεια απο τους γνωστες του αθληματος; γιατι ειναι αμαρτια να πεταξω παλι και αλλη βαση.
Η πρωτη δεν λεω ειχε πολυ pg και ισως με πειραξε,τωρα στην 2η τι να κανω;να βαλω τα ml που μου ειπανε; η να φτιαξω ενα μικρο μπουκαλακι για να δω πως μου καθεται;
Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα φρικαρα μ'αυτο που εκανα προχθες και τα ετοιμα υγρα στοιχιζουν!
Ευχαριστω εκ των προτερων και παλι συγνωμη για το μηνυμα
Μεταφορά από εδώ