Τωρα να σου πω οτι δεν εχεις δικιο στο οτι δεν επρεπε να τα παρω; Εχεις.
Αλλα...
- κατι που δεν εχω βγαλει ακρη με τα υγρα ακομα
- κατι που ο πρωτος vaporiser του ego one με την πρωτη αντισταση του κουτιου ψιλο-βραχυκυκλωνε και πλημμυριζε, με τη δευτερη που μου εδωσαν και δωκιμασαν δουλεψε στην αρχη πολυ συντομα πλυμμυριζε και αυτη. Την 0.5ομ δεν την δοκιμασα ουτε δεχτηκαν να την δοκιμασουν στο μαγαζι για λογους ασφαλειας. Αλλα οπως βλεπω το σπειρομα της ειμαι 99% σιγουρος οτι θα βραχυκυκλωσει και αυτη
- κατι που την ημερα που πηρα τις βασεις της e-cig ειχα παει πρωτα αλλου να παρω ενα 6mg νικοτινη υγρο, 100% VG και αφου εκανα ολη τη συζητηση, δοκιμασα παρα πολλες γευσεις, ζαλιστικα και με επιασε η δυσπνοια, τελικα μου εδωσαν PG/VG που το ανακαλυψα στο δρομο
- κατι η ελλειψη νικοτινης που ειτε την επερνα ολη μαζεμενη στις δοκιμες ειτε μου ελειπε...
..τα νευρα και η υπομονη μου δεν ηταν στα κανονικα τους επιπεδα
Ετσι τελικα κατεληξα σε καποιο καταστημα της e-cig να ζηταω υγρο στα 3mg νικοτινη, μονο VG, να δοκιμασω και αυτο μπας και μου εφταιγε η νικοτινη και το αρωμα στα αλλα που ειχα δοκιμασει. Μου ειπε η κοπελα οτι δυστηχως τα υγρα τους ειναι PG/VG και μου προτεινε να παρω βασεις να φτιαξω τα δικα μου οπως τα θελω. Ειπα οτι δεν το εχω ξανακανει και μου εξηγισε ολη την διαδικασια και αρχισα να ξαναδοκιμαζω γευσεις για να το κανω. Καπου λιγο πριν καταληξω παρατηρισα οτι οι βασεις εγραφαν οτι εχουν και PG στα συστατικα τους και μαλιστα αυτο με την νικοτινη γραφει οτι ειχε ΚΑΙ αρωμα. Την ρωτησα και με διαβεβαιωσε οτι ειναι καθαρες βασεις 100% VG, η μια με 0mg νικοτινη, η αλλη στα 6mg. Και ετσι τα πηρα
Ηταν ευγενικοτατη και εξυπηρετικοτατη και μου φανηκε ιδιαιτερα τιμιο και καλοπροεραιτο που προτεινε και μου εξηγησε πως να τα φτιαξω λεγοντας επισεις οτι θα μου βγει απιστευτα πιο φθηνο σαν διαδικασια. Και σε αυτα ολα ειχε δικιο και εαν δεν ηταν αυτη ακομα θα παιδευομουν δοκιμαζοντας διαφορες εταιριες, γευσεις και περιεκτικοτητες νικοτινης για να βρω τι παει στραβα
...τελικα ακρη δεν εχω βγαλει ακομα αλλα τουλαχιστον μπηκα στα βαθια. Ξερω να φτιαχνω υγρα και με το ψαξιμο και τις πληροφοριες που μαζεψα και απο αλλου καταλαβα πως δουλευει γενικοτερα το ΗΤ. Μπορεσα να αλλαξω ακομα και αντισταση/φυτιλι σε ενα protank mini ii που μου εδωσε ενας φιλος και σκοπευω να δοκιμασω με 100% VG. Και οταν λεω αλλαξα αντισταση/φυτιλι δεν εννοω οτι απλα πηρα ενα νεο και το αντικατεστησα
Τελος παντον... sorry για το σεντονι... Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη