Φιλε μου, διαβαζοντας τα γραφομενα σου καταλαβαινω ενα πραγμα.
Δε θες να αφησεεις το καπνισμα.
Βρισκεις συνεχως προβληματα στο η.τ., λες οτι μετα απο 1 χρονο ατμισματος συνεχιζεις και καπνιζεις 2-3 τισγαρα τη μερα
(απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου. Αυτο να το κανει καποιος τους πρωτους μηνες, οχι μετα απο ενα χρονο ατμισματος)
και μας λες οτι αντιμετωπιζεις ενα προβληματα στο οποιο δεν υπαρχει λυση (για μενα τουλαχιστον).
Φρεσκια βαση και αρωμα, καινουργια κεφαλη και φορτισμενη μπαταρια, επωνυμη βαση με 20mg/ml νικοτινη
και δεν εχεις ουτε ντουμανι, ουτε κτυπημα, ουτε αρωμα μετα απο 3 μερες ωριμανση.
Αν θες να συνεχισεις στο ατμισμα, πρεπει να το παρεις πραγματικα αποφαση και να κανεις καποιες θυσιες στην αρχη.
Κοψε αυτα τα 2-3 τσιγαρα που καπνιζεις, ωστε να φυγει αυτη η τσιγαριλα που λες που σου αρεσει
(κι εμενα μου αρεσει οταν καπνιζα, πλεον δυσκολευομαι να θυμηθω πως ειναι η αισθηση)
και κανε 1-2 αγορες πανω στο η.τ. ωστε να ανανεωσεις λιγο τον εξοπλισμο σου να εχεις να "παιζεις".
Δοκιμασε λιγο παραπανω νικοτινη, αν νομιζεις οτι δε σε καλυπτουν τα 20mg/ml
και εχε κι ενα ετοιμο υγρο που σε ικανοποει ετοιμοπολεμο για τις "δυσκολες στιγμες".
Ολα τα παραπανω δεν ειναι επιθεση, αλλα στα λεω καλοπροαιρετα, θελοντας να βοηθησω.
Συγγνωμη για τον τροπο που μπορει να ακουστηκαν.
Και για να μην ειμαι (τελειως) offtopic

, αν δεν κανω λαθος το RY69 θελει 7% (εκτος κι αν το αλλαξαν κι αυτο).
7% στα 20ml ειναι 42-45 σταγονες κι οχι 32-33.