Στο e-liquid recipes, αναφέρει πως η Premium Custard έχει διακυτέλιο και ακετοΐνη, επίσης και το γνωστό πορτοκαλί κατάστημα που το πουλάει, αναφέρει μόνο για το διακυτέλιο.
Αυτές που γράφει ο armadorn είναι όλες κρέμες;Ουσιαστικά αν πάρω κάποια απο αυτές, πχ την Bavarian TPA είμαι καλυμμένος;
Ημικαπνικά υγρά φτιάχνω, η κάποια σχετικά γλυκά, όπως πχ μπισκότο+βανίλια+καραμέλα η κάποια με καφέ, θέλω να πάρω και με ξηρούς καρπούς, όχι όμως το Nut Mix.
Εκτός απο τα 4 αυτά αρώματα, έχω και άλλα 8, τα 2 είναι καπνικά, όλα της FA.Ισως να πάρω 2-4 ακόμα καπνικά, συνδυάζονται με άλλα υγρά η ακόμα και μεταξύ τους.
Η ζύμη τι είναι;
Οσα υγρά έχω φτιάξει, είναι 50/50, όμως έχουν αρχίσει να ενοχλούν στον λαιμό, νομίζω πως 40PG/60VG θα είναι καλύτερα.Διαβάζω πολλές συνταγές με 30PG/70VG, είναι μάλλον το ποσοστό που προτιμούν οι περισσότεροι, κάποιες συνταγές έχουν ακόμα χαμηλότερο ποσοστό σε PG.
Πότε έχουμε μεγαλύτερη διαρροή υγρού όταν ο καιρός είναι ζεστός και πότε το υγρό παγώνει όπως πχ τώρα που έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες, ανάλογα με τα ποσοστά PG/VG;