[member=16791]armadoran[/member]
30 ml-50%VG/50%PG-0.6 mg/ml νικοτίνη (1 booster 10 ml).Ολα της Hexocell.
RY4-5%(Η FA προτείνει 3.5%)
Hazelnut-8 σταγόνες
Πάντως έχω βάλει μερικές σταγόνες Hazelnut πειραματικά σε υγρό snv 15-20 ml που ήταν 70/30 και είχε χάσει το άρωμά του και το έσωσα, το άφησα κάπου 1 εβδομάδα.Ακόμα και κατευθείαν που έριξα 1-2 σταγόνες στο τάνκ και το ανακάτεψα, έδωσε γεύση, αυτό το έκανα για να δω αν ταιριάζει.
Εχω την εντύπωση πως το Hazelnut λερώνει λίγο την αντίσταση, είδα μαύρα υπολείμματα στο πάνω μέρος της αντίστασης.
Επίσης στο Cuban Cigar της Philotimo κάπου στα τελευταία 10 ml, έβαλα μερικές σταγόνες απο το RY4, το άφησα κάπου 5-7 ημέρες και το ενίσχυσε, ταίριαξε γιατί έχουν παρόμοιες γεύσεις.Το είχα φτιάξει στα 60 ml και ήταν λίγο ελαφρύ.Με αυτά κέρδισα χρόνο μέχρι να ωριμάσει το Soho έστω αυτές τις 2 εβδομάδες.Το RY4 δεν το έχω ανοίξει ακόμα, είναι πλέον στις 20 ημέρες.Το άνοιξα χθές μόνο 1 φορά για να το μυρίσω.
Απλά είχα την περιέργεια πως θα ήταν το Soho με πολύ λίγο Hazelnut, αλλά μπορεί να το χαλάσει.
Θυμάται κανείς πως υπολογίζει η FA την ποσότητα σε σταγόνες στα αρώματά της;Αν και το κάθε άρωμα έχει διαφορετική πυκνότητα.
Είχα διαβάσει πως η κάθε σταγόνα είναι 0.02 ml, οπότε εβαλα 8x0.02=0.16 ml Hazelnut.
Πρέπει να πάρω 1-2 ογκομετρικούς σωλήνες, πχ 1 στα 10 ml με υποδιαίρεση 0.33ml.Για το τελικό υγρό που θα ρίχνω μέσα τα υλικά και το τελικό υγρό που θα αποθηκεύω, έχω κρατήσει 2 άδεια μπουκάλια απο snv 60+60 ml και άλλα 2x60 ml στα οποία έχω μέσα τα υγρά, αυτά έχουν πάνω δοσομετρητή.
Και 1-2 σύριγγες των 2.5 ml θα βοηθούσαν νομίζω.
Να επισημάνω πως είμαι νέος ατμιστής, ξεκίνησα με 3 snv υγρά και τώρα σε DIY για χαμηλότερο κόστος και για επιλογή συνταγών.