Έχω κι εγώ μία γρήγορη ερώτηση, μιας και ξεκίνησα να φτιάχνω υγρά. Αφορά το στάδιο της ωρίμανσης ή steeping.
Ερώτηση: Όταν αφήνουμε το παρασκεύασμά μας μέσα στο σκοτεινό ντουλάπι να ωριμάσει για κάμποσο καιρό, πρέπει να είναι ΑΝΟΙΚΤΟ ή ΚΛΕΙΣΤΟ; Ή μήπως μισόκλειστο (με το καπάκι απάνω, αλλά όχι σφιχτό, για να "αναπνέει")
Είναι ένα θέμα που σίγουρα κάπου θα έχει απαντηθεί, αλλά δεν το βλέπω στα προβεβλημένα θέματα. Το σφραγίζουμε το μπουκάλι ρε παιδιά;
ευχαριστώ