vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

235 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΕΤΟΙΜΑ ΥΓΡΑ άτμισης. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος γιωργος77

• **
  • 139
  • Φύλο: Άντρας
 :thumpup: :thumpup: Απλα ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν υπαρχει προβλημα
στην μιξη balanced με mist.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
κανενα προβλημα. Ανάμειξέ τα άφοβα

Αποσυνδεδεμένος jlemonak

• **
  • 162
  • Live to Vape, Vape to Live
Χρόνια Πολλά παίδες, μια ερωτησούλα στα γρήγορα... μετά από επίπονη προσπάθεια για κάμποσο καιρό και με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας που εμφανίστηκε, έπεισα τελικά τον αδελφό μου να δοκιμάσει το ΗΤ... Θα του δανείσω το backup σετάρισμα μου (Vamo και Aspire BDC) αλλά προβληματίζομαι στο υγρό... Ο αδελφός μου καπνίζει 20 χρόνια τώρα τα Prince τα κανονικά... με την εμεπιρία σας, τι υγρό θα μου προτείνατε να του δώσω (εταιρεία, γεύση και περιεκτικότητα σε νικοτίνη) που να πλησιάζει όσο γίνεται στην αίσθηση των Prince για να τον καλύψει; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Εσυ οταν ξεκινησες το ατμισμα με ποιο υγρο ξεκινησες?
Επισης αυτο το υγρο εμοιαζε με τη μαρκα τσιγαρου που καπνιζες μεχρι τοτε?

Αποσυνδεδεμένος jlemonak

• **
  • 162
  • Live to Vape, Vape to Live
Εγώ είμαι ειδική περίπτωση, είχα κόψει το τσιγάρο για κάνα μήνα πριν πιάσω το ηλεκτρονικό, καθαρά για την αίσθηση και όχι για τη νικοτίνη... DIY υγρά από την αρχή, χωρίς νικοτίνη...   :thumpup:  Ξέρω τι εννοείς Nem, πειραματισμός και άγιος ο Θεός, αλλά με τον αδερφό μου δεν παίζει... αν δε του πάει αυτό που θα του δώσω στην αρχή, ξέρω σίγουρα ότι θα το πετάξει και θα ξαναπιάσει τη βρωμιά... :wall:  για αυτό είπα να ρωτήσω μπας και υπάρχει κανείς που έκανε prince και τον βόλεψε κάτι συγκεκριμένο... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος mantzaros

• **
  • 265
θα συμφωνησω με τον προηγουμενο
και γω 20 χρονια prince καπνιζα (και ακομα αν το κανω γουστο εκεινη την ωρα)
απλα διαλεξε του υγρο ψηλο σε νικοτινη εκει κοντα στο 18
εγω ξεκινησα με 24 οταν καπνιζα prince light και τωρα επεσα στα 9 με τα ατμιστικα εργαλεια που χω τωρα...
σκεψου ομως οτι αν κανω τωρα τσιγαρο δε θα με γεμισει οσο η τζουρα απο τον ατμοσωληνα μου
και εξηγησε του πως τπτ δεν ειναι κοντινο στη γευση του οποιουδηποτε τσιγαρου,καθως τωρα οι επιλογες του θα ναι περισοτερες

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Οταν σταματησα το κ.τ. και ξεκινησα ηλεκτρονικο καπνιζα prince.
To υγρο που ατμιζα αποκλειστικα τους 3 πρωτους μηνες ηταν Turkish Tobacco της Halo.
Δεν εχει να κανει με τα prince η επιλογη αυτη, αλλα με τις προσωπικες μου προτιμησεις.
Απο τη στιγμη που εισαι ατμιστης αρκετο καιρο, φανταζομαι θα εχεις ενα μικρο "δειγματολογιο" υγρων σπιτι σου.
Δωσε στον αδερφο σου να δοκιμασει, να δει ποιο του αρεσει περισσοτερο.
Αν μπορεις παρε μερικα ακομα απο φιλους-συνατμιστες να δοκιμασει οσα περισσοτερα μπορει ωστε να βρει καποιο που να τον ιντριγκαρει.
Αν και το σκηνικο "με το ζορι ατμιστης" δε νομιζω να δουλεψει.
Αν δεν το εχει αποφασισει μονος του ολο προβληματα θα βρισκει εκει που δεν υπαρχουν (+ αλλα τοσα που οντως θα υπαρχουν)
και αργα ή γρηγορα θα το παρατησει. Κι αν ειναι και περιεργος οπως λες, θα ειναι γρηγορα.

Αποσυνδεδεμένος haigs

• **
  • 159
Καλησπερα, επειδη ειχα και εγω παρομοιες περιπτωσεις (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) προτεινω el toro cigarillos στα 12mg. Επισης το turkish της Halo που ειπε και ο @Nemesis_rds ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη, στα 12mg και αυτο.
Και γενικα τα καπνικα της Halo και el toro ειναι top για μενα.
Σημερα να φανταστεις εδωσα σε 2 ατομα να δοκιμασουν το αγαπημενο μου υγρο πλεον (μιξη turkish & freedom) και τους αρεσε αρκετα.

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
Ατμιστής 5 εβδομάδων, με παρά πολύ μεγάλη σύγχυση στα υγρά.
Κατά σύμπτωση με τον nemesis_rds βοηθήθηκα πάρα πολύ και εγώ με τα Turkish Tobacco της Halo.

Αποσυνδεδεμένος Nico

• *
  • 68
  • I got 99 problems, but a smoke ain't one
Εγώ όταν ξεκίνησα, ξεκίνησα με El Toro Virginia prime 18άρι και El toro Puros 24άρι. Μέχρι τότε κάπνιζα στριφτά που τα άλλαζα κάθε λίγες μέρες για να μη μπουχτίζω το άρωμα, κυρίως craven, drum και old holborn και τσιγάρα εμπορίου πιο Μαλμπορίσιος. Και τα Prince προς τα εκεί τα βάζω, αν και βαριά, πιο μαλμπορίσια παρά ξηρά καμελίσια. Σε δύναμη πάντως όχι κάτω από 18, δε θα του φτάσει με τίποτα και θα το παρατήσει γρήγορα

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
Αλλαγή χρώματος στα υγρά αναπλήρωσης.
Π.χ από ελαφρά κιτρινωπό, μετά από περίπου 3ml ατμίσματος γίνεται σαν απόχρωση coca cola.
Τι μπορεί να συμβαίνει?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Αυτό οφείλεται σε κατάλοιπα πάνω στην αντίσταση τα οποία περνούν στο υγρό. Σύνηθες και όχι ανησυχητικό.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
Σ' αυτήν την περίπτωση, ένα πλυσιματάκι του ατμο πριν το γέμισμα είναι ότι πρέπει!
Κάτω απ' τη βρύση με χλιαρό νερό. Και την αντίσταση. Το νερό δε χρειάζεται να πέφτει με δύναμη.
Σκούπισμα γέμισμα κι έτοιμος!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
Μια διευκρίνηση, Σένια
Μεταξύ σκουπίσματος και γεμίσματος πρέπει να στεγνώσει η φυτιλοαντίσταση η δεν θεωρείται αναγκαίο?

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
Όλοι λένε να στεγνώνει.
Τώρα τι να σου πω...

Εγώ δεν το κάνω. Θα σου πω τι κάνω εγώ.
Σκουπίζω με λίγο χαρτί κουζίνας προσεκτικά τον ατμο, το επιστόμιο και τη βάση. Όσο για την αντίσταση, απλά ταμπονάρω κάπως τα φιτιλάκια. Μετά γεμίζω.
Η αντίσταση έτσι, φυσικά και είναι νωπή. 2-3 τζούρες αρχικά, μικρές κοφτές και... "άδειες" και μετά δουλεύει ρολόι!
Αυτό το κάνω στους protank, αλλά και σε άλλους που είχα παλιότερα (έψιλον, και πολλά άλλα) Φυσικά όχι σε κάρτο.
Δε ξέρω τι ατμο έχεις... Οπότε εξαρτάται ίσως κι από αυτό....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351406 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96293 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321482 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602305 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11610 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3109 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609842 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154990 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161994 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4369 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17732 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias