vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

579 επισκέπτες, 7 χρήστες
dvelev, camber, I.P, pngtszs1976, Nikrom, manoslykos, lagoudakis

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΕΤΟΙΜΑ ΥΓΡΑ άτμισης. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
  • Φύλο: Άντρας
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις σκέτη βάση με τη νικοτίνη που σε καλύπτει.
Μπορείς επίσης με τη βάση να αραιώσεις τα πολύ έντονα υγρά, σε αναλογία 1:1 π.χ.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Στο Atmistique ξέρω πως στέλνουν Ευρώπη (και μάλιστα νομίζω πως αν θες σου έρχεται σε 2 μέρες). Είμαι σίγουρος πως το κάνουν και άλλα ελληνικά καταστήματα.

Αποσυνδεδεμένος steve35

• **
  • 453
Νομίζω απ αυτά που έχω δοκιμάσει προτιμώ για όλη μέρα RY4. το έχω δοκιμάσει από liqua που μαρεσε αλλά νομίζω ότι με τη χρήση καταλαβαίνεις λιγότερο από καραμέλα η βανίλια . Υπάρχει σε κάποια άλλα εταιρία που να είναι λίγο πιο έντονη η βανίλια η, η καραμέλα η τέλος πάντων που να θεωρείται πιο ωραίο από της
 liqua γενικότερα? Η υπάρχει κάτι άλλο κάπνικο με κάτι από καραμέλα?

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• 523
Εγώ  σου  προτείνω After8 :smoke  caramel,  France eliquid :supreme, relax.

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
Σήμερα που πηγα να βρω μπαταριες είδα κατι υγρα που δεν τα εχω ξαναδεί και είπα να τα δοκιμάσω ειναι Γαλλικά της Vaponeaud αλήθεια ξετρελαθηκα Δοκίμασα και τις 4 γεύσεις και ηταν πραγματικά υπέροχες αλλα ακριβά ρε παιδια 22€ τα 30 ml, νόμιζα πως βρισκόμουν στον παράδεισο δεν μπορούσα να τα αφήςώ απο το χέρι μου κι εγω που νόμιζα ότι τα France ειναι τα καλυτερα, δεν βλεπω όμως να υπάρχει θέμα γι αυτά στο φορουμ. Γιατι;

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
Γιατί η εταιρεία λέγεται Vaponaute.

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
Οταν ήμουν μικρός με έδερνε η μάνα μου για να μάθω Γαλλικά αλλά εγώ δεν...

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
υπάρχει νήμα

Kαπου ειδα γραμμενο αυτο :  Κάθε ml υγρού αναπλήρωσης αντιστοιχεί σε 12-15 τσιγάρα. Έτσι ένα μπουκαλάκι 10ml αντιστοιχεί σε 120-150 τσιγάρα και ένα μπουκαλάκι 30ml σε 360-450 τσιγάρα.

Κατα ποσο ισχυει αυτο;

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
Αντιστοιχεί σε τσιγάρα ως προς τί?

Ποσοστό νικοτίνης? Αφού τα υγρά έχουν διαφορετικές ποσότητες νικοτίνης ανά ml ανάλογα με την σύνθεσή τους.

Αριθμό εισπνοών? Αφού κάθε ατμοποιητής καταναλώνει διαφορετικές ποσότητες υγρού ανάλογα τον προσανατολισμό του.

Ποσότητα αερίου που εισπνέεται? Αφού υπάρχουν διαφορετικά είδη τζούρας με διαφορετικές ποσότητες ατμού.

Από όπου και να το πιάσεις, οι συγκρίσεις με το τσιγάρο είναι άκυρες.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Πολύ θα ήθελα αυτός που το έγραψε να κάτσει να το αποδείξει!  ;D

Συνήθως οι αναλογίες αυτού του τύπου αφορούν την νικοτίνη αλλά είναι λανθασμένες. Παίρνουν αυθαίρετα κάποιο "μέσο" τσιγάρο και το συγκρίνουν με κάποιο υγρό που μόνοι τους θεωρούν "αντίστοιχο" με μόνη βάση τις αναγραφόμενες περιεκτικότητες νικοτίνης και στα δυο. Αλλά η απορρόφηση νικοτίνης από τα υγρά δεν μετριέται με αυτό που γράφει το μπουκάλι, είναι σαφώς μικρότερη και αλλάζει αρκετά ανάλογα με τις συσκευές και τον τρόπο ατμίσματος. Ακόμα και η αναγραφόμενη τιμή του τσιγάρου δεν είναι ακριβής. Βασίζεται σε κάποιο πρότυπο που αμφισβητείται το πόσο αποδίδει τις πραγματικές τιμές.

Αποσυνδεδεμένος andreasd

• **
  • 302
  • Through the darkest night..cms the brightest light
Παιδιά, είδα κάποια καλά reviews για το gentleman's reserve από the steam co, το χει δοκιμάσει κάποιος? Ψάχνω κάτι με bourbon εκτός του castle long ή τέλος πάντων κάτι που να το πλησιάζει.

Κάποια πρόταση?

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
Ρίξε μια ματια σε αυτό αν και τσιμπάει λίγο  :tongue_smilie:
http://www.e-smokers.gr/shop/samovar-e-liquid/samovar-e-liquid/

Αποσυνδεδεμένος andreasd

• **
  • 302
  • Through the darkest night..cms the brightest light
Ενδιαφέρουσα πρόταση. Το θέμα όμως είναι να γλιτώσουμε κανα φράγκο. Με τα μεταφορικά πάει στην τιμή του cl.

Αποσυνδεδεμένος Estella11

• **
  • 172
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tilemahos!!!
Αν φτιαξεις εσυ το short castle που ειναι κλωνος ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450426 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375063 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6449 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29379 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F