vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

187 επισκέπτες, 4 χρήστες
thanos1071, Ducati.Jimakos, chkontog, johnath

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΕΤΟΙΜΑ ΥΓΡΑ άτμισης. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Φύλο: Άντρας
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
Δεν υπάρχει πολύ η λίγο, μπορεί ο φίλος να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει και πάλι με 18άρα.

Γιάννη η 18αρα σε kanger subtank είναι σε επικινδυνα επίπεδα! Να τα διευκρινίζουμε αυτά γιατί όπως σωστά ανέφερε και ο Doubt πιο πάνω θα έχουμε δυσάρεστες επιπτώσεις! Προφανώς εννοείς για νορμαλ άτμισμα και όχι sub ohm με πολλά ρεύματα..

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
Διαφωνώ σε κάποια επιμέρους σημεία.

Οκ με υψηλότερα W είναι πιθανό να πρέπει να πέσεις σε νικοτίνη, αλλά σε κάποιον που κάνει 18άρα να λέμε οτι το πολύ 12mg ?
Δεν υπάρχει πολύ η λίγο, μπορεί ο φίλος να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει και πάλι με 18άρα. Αρκετοί κάνουν και παραπάνω.΄
Επίσης το να λέμε "φυσικά όχι πνευμονικές" το θεωρώ άστοχο. Γιατί όχι ρε παιδιά? Εγώ μόνο πνευμονικές κάνω, είμαι λάθος δηλαδή και είναι σωστός αυτός που κάνει mouth to lung?
Και για τα 8W θεωρώ οτι είναι υπερβολικά χαμηλά για να πάρεις αποτέλεσμα στο 0.5Ω.

Δεν τα γράφω αυτά για να κατηγορήσω κανένα, όλοι τη γνώμη μας γράφουμε,απλά για κάποιον που ζητάει πληροφορίες επειδή πιθανώς έχει μικρότερη εμπειρία στο άτμισμα, αν του πούμε το πολύ 12mg νικοτίνη ή φυσικά οχι πνευμονικές, είναι πολύ πιθανό να το αντιληφθεί ως κακή πρακτική αν κάνει κάτι διαφορετικό.
Φιλικά πάντα και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης  :)

Καμμία αντιπαράθεση όπως σωστά είπες, ο καθένας μας γράφει τη γνώμη του προσπαθώντας να βοηθήσει.
Για την νικοτίνη είναι υποκειμενικό το θέμα. Απλώς είναι ηγνώμη μου γιατί από τα 12mg που κάνω στον Kayfun στον Subtank mini πέφτω στα 8 με 9mg. Προσωπική μου άποψη.
Λοιπόν μάλλον δεν διάβασες καλά το τί έγραψα, γι αυτό τα ξαναγράφω:
"Θα σου πρότεινα για αρχή σε Subtank mini να ατμίζεις υγρό με 9mg το πολύ 12mg νικοτίνη και φυσικά όχι πνευμονικές, γι αυτό βάλε τον αέρα στην μικρότερη τρυπούλα για πιο σφιχτές τζούρες. Για πνευμονικές 3mg το πολύ 6mg και περισσότερο αέρα."
Επειδή λοιπόν δεν κατάλαβες, σου εξηγώ:
Εννοώ ότι στις πνευμονικές είναι καλό να πέσει σε mg νικοτίνης. Δηλαδή να μην κάνει 9 με 12 mg πνευμονικές, αλλά με 3 έως 6 mg.
Διάβασέ το με λίγη προσοχή και θα καταλάβεις. Δεν είμαι εναντίον στις πνευμονικές. Και γω κάνω αλλά με την μισή νικοτίνη ή και με το 1/3 από ότι με mouth to lung. Δηλαδή από τα 8mg πέφτω στα 3mg για πνευμονικές.

Για τα 8 Watts έγραψα:
"Τα Watts επίσης πρέπει να τα ρυθμίζεις ανάλογα με την αντίστασή σου. Ξεκίνα από χαμηλά π.χ. 8 και ανεβαίνεις."
Εσύ καταλαβαίνεις ότι του είπα να ατμίζει με μόνο 8 W και με 0,5 Ohm αντίσταση ;;;;;;;;; :nope:
Προφανώς με 0,5 Ohm θα παίξει σε περισσότερα Watts από ότι με 1,8 Ohm αντίσταση που δουλεύω εγώ τον Subtank mini και τον δουλεύω στα 8,5 - 10 Watts. Eξάλλου ο Subtank mini στις έτοιμες γράφει πάνω στα πόσα Watts ατμίζεις. Στην RBA που δουλεύω εγώ φτιάχνω την αντίσταση όσα Ohms θέλω και αναλόγως ρυθμίζω τα Watts, εκεί που με ικανοποιεί το άτμισμα.
Αυτά και φυσικά εντελώς φιλικά με πρόθεση να βοηθήσω. Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.  :bye: :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
Σαφώς, τα ίδια λέγαμε αλλά και εσύ και εγώ τα γράφαμε με τον τρόπο μας.. Αυτά έχει ο γραπτός λόγος :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος lipo

• **
  • 138
Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις παιδια. να προσθεσω οτι ατμιζω στα 22W (cloupor mini) με 0.5Ω αντισταση
Τα υγρα της liqua τα εχω δοκιμασει αρκετα  δεν ειναι ασχημα απλα δεν με κρατανε πανο απο 30 ml
Σημερα τα απογευμα θα παω να δοκιμασω τα after 8

Να ρωτησω κατι ακομα?? Οπως ειπα και πιο πανω εχω τα υγρα FA virginia. Στις πρωτες 5-6 τζουρες που κανω η γευση ερχεται κανονικα.. Μετα ομως ειναι λες και ατμιζω αγευστο υγρο.. και εχει και μια πλαστικιλα. Τα ατμιζω με istick 30 και Κ1. Λετε να φταινε τα υγρα ή εχει τιποτα προβλημα η κεφαλη?? Και πως γινεται στην αρχη να καταλαβαινω γευση?

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
Σε τι ποσοστό και τι βάση το φτιάχνεις?
Oι 5 τζούρες είναι πολύ λίγο όπως και να έχει για να το συνηθίζεις..

Προσωπικά αρχίζω να χάνω τη γεύση του virginia μετά τα ~15 ml κάτι που το θεωρώ λογικό.
Τελευταία παρατήρησα επίσης ότι όσο περισσότερο άρωμα έβαζα (το είχα φτάσει και 8%), τόσο πιο  γρήγορα έχανα τη γεύση ή με κούραζε, συνεπώς κατέληξα στο 5% σε καθαρή vg.

ετοιμα ειναι τα υγρα.. 9 και 0 νικοτινη και τα βαζω μισο μισο για να χαμηλωσω γυρω στα 5. Αρχιζω να πιστευω οτι φταιει η κεφαλη.. εκτος αν μου καθισε τοσο ασχημα το υγρο.. τι να πω..

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Ποσα ml εχεις ατμισει με αυτη την κεφαλη;
Ειχες πλυνει καλα τον ατμο πριν βαλεις υγρο;

τον επλυνα με αρκετο νερο σαν 1η φορα που χρησιμοποιηθηκε. Εχω κανει μονο 2.5 με 3 ml. Υπαρχει περιπτωση να την εκαψα με το istick? Καμμενο δεν μου βγαζει ομως. Δινει μονο αυτη την αγευστη αισθηση..

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Αν ηταν χαμηλα η σταθμη του υγρου ναι υπαρχει περιπτωση,δοκιμασε με μια καινουργια αν εχεις..αν σου δινει την ιδια αισθηση τοτε ειναι αραιωμενο πολυ το αρωμα σου

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Υπαρχει και κατι ακομα,αν ατμιζεις συνεχως για πολυ ωρα να ξερεις οτι υπαρχει και κορεσμος γευσης για τα αισθητηρια..αυτο επανερχεται οταν το αφησεις για λιγη ωρα και οταν ατμιζεις πιο αραια (οχι πιπιλα)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2015, 20:35 από pngtszs1976 »

Αποσυνδεδεμένος frantic

• *
  • 68

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
Αγοραζα υγρα αναπληρωσης της Ripe Vapes απο Γαλλια αλλα μολις ειδα οτι τα εφερε το Atmistique
Δοκιμαστε οπωσδηποτε το Key Lime Cookies!!!

Αποσυνδεδεμένος stopapali

• **
  • 163
Υπάρχουν έτοιμα υγρά με μόνο pg χωρίς καθόλου vg? Aν ναι, πείτε μου ενδεικτικά 2-3.

Αποσυνδεδεμένος stopapali

• **
  • 163
Υπάρχει κάποιο υγρό (κατα προτίμηση από nobacco και με υψηλότερο pg από ότι vg) που να μην έχει καθόλου γλύκα?

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
Για σίγουρη και υπεύθυνη απάντηση θα πρέπει να απευθυνθείς στα κατά τόπους καταστήματα ή εταιρείες παρασκευής υγρών.  ;)
Εγώ επειδή ασχολούμαι πλέον με DIY, το έχω λύσει το θέμα. :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351444 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104303 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96353 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321519 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602338 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11623 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3118 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609872 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias