Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

377 επισκέπτες, 9 χρήστες
Vagglan, john67, maprix, Tem, guss, paiktaras, thanos1071, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 263292 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mel9887

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Frankfurt am Main
  • Φύλο: Άντρας
Μιλαω για ετοιμα υγρα..να σου δωσω ενα παραδειγμα: Αγορασα το liberty της natura για να το δοκιμασω και στην αρχη μου ηρθε τοσο εντονο που αναγκαστηκα να το αραιωσω για να το φερω στα γουστα μου! Μετα απο λιγες μερες οταν αρχισε να τελειωνει το μπουκαλακι εβαλα λιγο στον ατμοποιητη μου χωρις να το αραιωσω και δεν ειχε καμια σχεση με αυτο το εντονο που επαιρνα στην αρχη! Επισης αγορασα ενα arabic tobacco της ιnnovation και ζαλιστηκα απο τα αρωματα, μισο τανκακι με το ζορι εκανα καθως μου ηρθε και αυτο πολυ πολυ εντονο...μαντεψε τι ατμιζω τωρα...και μου φαινεται ψιλουποτονικο

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Μηπως κανω κατι λαθος με το στησιμο μου? Θα μπορουσε αυτο να οφειλεται σ'αυτο? Π.χ να εχω υποτροφοδοσια και λογω απειριας να μην το καταλαβαινω και να παιρνω αλλοιωμενη γευση? Υπαρχει τετοια περιπτωση?
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 21, 2015, 01:11 από mel9887 »

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
Τι να πω δεν μου έχει τύχει. Τα υγρά της natura που πήρα με την προσφορά τα έχω περίπου ένα μήνα τώρα και τα άνοιξα όλα από την πρώτη ημέρα για να τα μυρίσω και ακόμα τα χρησιμοποιώ χωρίς να έχω διαπιστώσει κάποια αλλαγή. Φυσικά τα κλείνω καλά και τα φυλάω σε σκοτεινό μέρος (συρτάρι) σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Ο κορεσμός γεύσης που σου ανέφερα πιστεύεις πως δεν παίζει?

Σίγουρα από στήσιμο σε στήσιμο υπάρχει διαφορά έντασης στην γεύση αλλά τόσο μεγάλη θα πρέπει το ένα στήσιμο με το άλλο να είναι η μέρα με τη νύχτα. Αν έχεις υποτροφοδοσία θα είχες περισσότερο μια γεύση καμένου εκτός βέβαια αν μiλάμε για στησίματα σε TC. 

Αποσυνδεδεμένος mel9887

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Frankfurt am Main
Θα μπορουσε να ισχυει για το liberty καθως το εχω λιωσει...αλλα απ το arabic tobacco ειχα κανει μισο τανκακι...Αυτο που ειπα για το στησιμο εχει βαση? Θα μπορουσε δηλαδη να οφειλεται σε κακο στησιμο? Για παραδειγμα να εχω μικρη υποτροφοδοσια που να μου αλλοιωνει λιγο τη γευση?

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
Να σου πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχει. Τα κακά μου στησίματα είναι τόσο κακά που δεν ατμίζονται και το καταλαβαίνω αμέσως ;D . Θεωρητικά πάντως θα μπορούσε να ισχύει. Πάντως για να διαπιστώσεις τι φταίει θα πρέπει να πας δια της ατόπου. Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα το υγρό σε άλλον ατμοποιητή (dripper ή ακόμα και εργοστασιακό) για να δω τι γίνεται. Εάν το υγρό και εκεί δεν έχει καλή γεύση τότε μάλλον δεν είναι καλό. Στην αντίθετη περίπτωση φταίει το στήσιμο.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• Φουγαροκαραβάνα
  • 01.11.2015 00:00
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι; Η ερώτησή μου θα είναι αφελής, όμως θα ήθελα τη γνώμη σας:

Αγοράζω ένα υγρό που μου αρέσει. Έχω και έτοιμη βάση (50/50 και με ίδια ποσότητα νικοτίνης με το υγρό που αγόρασα). Αν για παράδειγμα το υγρό μου είναι 30ml, και βάλω άλλα 30ml βάση, χάνω άρωμα; χαλάω το υγρό μου και το κάνω κάτι άλλο;

(όσες φορές το έκανα δεν ήταν το ίδιο αποτέλεσμα με κάθε υγρό, άλλο ήταν μια χαρά, κι άλλο υγρό ήταν κάτι άλλο). 

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: περαμα
  • Η γνωση ειναι δυναμη
μπορεις να αραιωσεις οσο θες. Αυτο ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου.
Επισεις μπορεις να πειραματιστεις και σε περιεκτικοτητες pg vg και να τις φερεις εκει που σου αρεσει.
Το τι ειναι καλο και τι οχι αφορα καθαρα την προσωπικη γευση του καθ ενος

Αποσυνδεδεμένος leftk14

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Συμφωνω απολυτε με τον nick74. Για παραδειγμα την tribeca 30ml την αραιωνω σε 60 ml βασης και μπορω να το ατμιζω ολη την μερα χωρις να με κουραζει σε αντιθεση με την ετοιμη. Σε αλλους αυτο φαινεται πολυ υποτονικο και αγευστο.Καθαρα θεμα γουστου

• Φουγαροκαραβάνα
@Nick74, καλησπέρα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κάπως έτσι είδα κι εγώ στην πορεία. Είπα και για βάση 50/50 γιατί ήθελα η αλήθεια να είναι στη μέση (βέβαια είμαι ήδη οπαδός της PG, θέλω χτύπημα και όχι ιπτάμενα τιραμισού), παρ' όλα αυτά κάποια υγρά μου βγήκαν κάτι άλλο, π.χ. από φράουλα σε μπισκότο βουτύρου. 

@leftk14, καλησπέρα.
Κι εγώ συμφωνώ και με τους δύο σας. Να σας πω και τη μαύρη μου αλήθεια. Ήθελα από την αρχή να γλυτώνω χρήματα από τα υγρά, δεν θα έκανα ποτέ χημείες όμως μία έτοιμη βάση είναι η καλύτερη εισαγωγή για μεγαλύτερη ποσότητα σε αγαπημένα υγρά. 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 07, 2016, 13:42 από JoeBarTeam »

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: περαμα
  • Η γνωση ειναι δυναμη
κοιτα, μονο με δοκιμες θα το δεις.
Δεν αποκλειεται να αραιωσεις και αντι να αδυνατισει να παρεις νεες γευσεις, απλα αραιωνε με ρεγουλα για να δοκιμαζεις, μη χωνεις 50% βαση με τη μια

• Φουγαροκαραβάνα
@Nick74, ναι ναι και ξανά ναι.

Δεν έβαλα 50% βάση μέχρι τώρα, το είπα έτσι για το παράδειγμα,  (έχει τύχει να βάλω max 30% βάση, στις περισσότερες περιπτώσεις). Μέχρι τώρα είχα 6 ή 7 έτοιμα 30μελα, τα οποία τα έβαζα σε άδεια μπουκαλάκια 50ml ή (100ml φαρμακείου) και μέσα εκεί έβαζα την έτοιμη βάση.

Σημ. Ξέχασα να πω κάτι βασικό (μην φανώ ο κάγκουρας των υγρών). Πρόσεχα από την αρχή να είναι ίδια και τα PG, VG (και στο υγρό και στην έτοιμη βάση)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 07, 2016, 13:57 από JoeBarTeam »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Το θέμα αραίωσης, εξαρτάται από δύο παράγοντες:

α) Πόσο έντονο είναι το αρχικό υγρό
β) Το προσωπικό σου γούστο.

Άπαξ και συνδυάσεις αυτά τα δύο, μπορείς να αραιώσεις όσο θέλεις αρκεί να ικανοποιούνται οι γευστικές σου προσδοκίες.

Κάποιος μπορεί να αρέσκεται σε ποσοστό αραίωσης 9/1, με άλλα λόγια να χρησιμοποιεί το έτοιμο υγρό σαν να είναι άρωμα. Αν του αρέσει, δεν μπορεί κανείς να του πει τίποτα.  :)

Αποσυνδεδεμένος leftk14

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αφου ειναι για οικονομικους λογους θα σου προτεινα να παρεις αρωματα και να φτιαξεις απο την αρχη το δικο σου υγρο. Υπαρχουν διαφορα που ειναι συνθετες οι γευσεις τους και δεν χρειαζεται πολυ ψαξιμο.Και μια στο τοσο πας και αγοραζεις και ετοιμα υγρα. Αυτο κανω εδω και αρκετο καιρο και μου μενουν λεφτα για ατμοποιητες. :D

• Φουγαροκαραβάνα
@Cruiser79.

Ναι, έχετε δίκιο, και το είδα στην πορεία μέχρι και τώρα που μιλάμε.
Το α) το κατάλαβα αμέσως. Είχα έντονα και απλά υγρά (από τσιχλόφουσκες μέχρι έντονες φράουλες και πίνα κολάντες...), με την έτοιμη βάση είχα τα ίδια.

Σε κάποια λίγο πιο σύνθετα υγρά είχα άλλο αποτέλεσμα, όχι τραγικά πράγματα όμως σε 1, 2 περιπτώσεις άλλαξε η γεύση (στη μία περίπτωση εξαφανίστηκε το άρωμα και στην άλλη έγινε  κάτι άλλο).

(χαχα, να πω και κάτι άλλο, λίγο άσχετο. Διάβαζα μία καταπληκτική ανάλυση που έκανες σε παλιότερο θέμα με τα γνωστά και ακριβά υγρά. Σε κάποιο σημείο λες χαριτολογώντας: κάποια υγρά είναι τόσο σύνθετα και ιδιαίτερα που πρέπει ν' απαγορευτούν σε νέους ατμιστές... χαχα χα κόλαση. Σωστός. 

@leftk14.

Ναι, κάπως έτσι είμαι τώρα. Έχω φτάσει στα 350ml σε υγρά. Απλά απλούστατα υγρά. Τα πρώτα μπουκαλάκια είναι με αρώματα που αγόρασα + την έτοιμη βάση, τα υπόλοιπα είναι από έτοιμα υγρά + όσο συμπλήρωνα με έτοιμη βάση.

Μια χαρά είμαι μέχρι εδώ, δεν ψάχνω παραπάνω ούτε και το θέλω το παραπάνω. Άντε, μία στο τόσο να κάνω υπέρβαση για κάποιο 30μελο (εξίσου απλό υγρό). 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 07, 2016, 14:36 από JoeBarTeam »

Αποσυνδεδεμένος alldaynews

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηράκλειο Αττικής
Πόση ωρίμανση θέλουν μήλο και φράουλα σε 50-50 βάση.Αν έχει κάνει κανείς?

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
Τα φρουτώδη υγρά δεν χρειάζονται πολλές μέρες ωρίμανση. Νομίζω 5 ημέρες με καλή καθημερινή ανάδευση αρκούν. :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1461 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259143 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718986 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374369 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389607 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263292 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680976 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888331 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.