Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

439 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, manoslykos, saltcity, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 263117 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Hangsen μπανανα 12mg/ml με 2.3€ τα 30ml. Φτηνοτερα δε γινεται. :))

Αποσυνδεδεμένος firsttramdriver

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
εχεις φερει εσυ απο fasttech υγρα ? δεν υπαρχει προβλημα με δεματα που περιεχουν υγρα ?

• Διακεκριμένο μέλος
Ειχα παρει πριν απο κανα 6μηνο, ενα μπουκαλακι Liqua για να το δοκιμασω και δεν ειχα κανενα προβλημα.
Απο τοτε δεν εχω ξαναπαρει για να σου πω αν εχει αλλαξει κατι, αλλα δε νομιζω πως θα εχεις θεμα.
Δεν νομιζω να θες να φερεις και 50 μπουκαλακια για να σε σταματησουν λογο ογκου/βαρους.

• e-lights ατμιστής
  • *
καμια σχεση...μικρη παραγγελια θα κανω....οποτε λες δεν θα εχω θεμα...εχεις να προτεινεις εσυ υγρα που εχεις δοκιμασει ? εσυ απο που αγοραζεις ?

• Διακεκριμένο μέλος
Απο Fasttech? Μονο αυτο το Liqua που σου ειπα, που δε μου αρεσε κιολας.
Παντως πιστευω πως δε θα εχεις θεμα με την παραγγελια.
Βαλε μια δοκιμαστικη μικρη, με μια 3αδα υγρα να δεις τι παιζει και μετα πραττεις αναλογως.

• e-lights ατμιστής
  • *
δεν εννοουσα απο fasttech...γενικα ποια υγρα προτιμας ? απο ελλαδα ή εξωτερικο....

• Διακεκριμένο μέλος
Δες εδω τη λιστα με τις προτιμησεις μου. Υγρα αγοραζω σχεδον αποκλειστικα απο Ελλαδα.
Αλλα εγω δεν ειμαι κριτηριο επιλογης υγρων. Για να καταλαβεις, ανηκω στο 20% του φορουμ που δεν του αρεσει το Tribeca. :))
Παντως στα υγρα δε γινεται να κανεις προτασεις, δε μπορουν δυο ατομα να ταυτιζονται απολυτα στις προτιμησεις τους.

Αποσυνδεδεμένος TheLittlePrince

• Νέο μέλος
  • Τόπος: B652
Καλησπέρα σας...εχω διαβασει πως το υγρό οξειδωνεται απο το οξυγόνο... Σήμερα το μεσημέρι ξέχασα το φιαλίδιο ανοιχτό χωρίς να το βιδωσω.....υπάρχει περίπτωση να έχει οξειδωθει και πρέπει να το πετάξω;;;  Συγγνώμη εκ των προτέρων αν το θέμα έχει ερωτηθει ξανά και δεν το βρήκα....

• Διακεκριμένο μέλος
Καλησπερα φιλε μου και καλωσορισες στην παρεα μας.

Οχι, δε θα εχεις κανενα προβλημα, το χειροτερο που μπορει να εχει παθει το υγρο σου ειναι να εχουν "δραπετευσει" μερικα μορια αρωματος κι ετσι να ασθενησει η ενταση του.
Η οξειδωση του υγρου, που ειχες διαβασει, γινεται ειτε ειναι ανοικτο, ειτε κλειστο και δεν εχει καμια σχεση με την οξειδωση (σκουρια) των μεταλλων που εχεις στο μυαλο σου.
Ειναι απλα η φυσικη αντιδραση του υγρου με το αξυγονο.

Αποσυνδεδεμένος TheLittlePrince

• Νέο μέλος
  • Τόπος: B652
Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση και το καλωσόρισμα.. Βασικά έχω διαβάσει για τούς κυριους εχθρούς των υγρών... Ήλιος υψηλές θερμοκρασίες και οξυγόνο...γιαυτό και πέρασε απο το μυαλό μου να το πετάξω... :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Deep space + Ρόδος
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Τα υγρά είναι οργανικές ενώσεις και δεν οξειδώνονται αν δεν τα ζορίσεις.
Κάααααπως με το φως του ήλιου και κάπως με τις θερμοκρασίες μέσα στο τανκ, που ευτυχώς δεν κρατά τα υγρά για πολύ, αφού του δίνουμε και καταλαβαίνει.
Πραγματικά θα ήταν καταστροφικό να τα πετάξεις έχοντας μόνο υποψίες.
Μιλάμε για μια χημική αντίδραση, όταν, κατά την καύση του ΚΤ, συμβαίνουν χιλιάδες, που δεν έχουν τύχει της ανάλογης... διαφήμισης  ;D

Ρίξε την τέφρα πίσω σου και...  :yes:

Αποσυνδεδεμένος fotis3d

• e-medium ατμιστής
  • **
    • 2Create
Να ρωτησω σε ετοιμο υγρο ριχνουμε αρωμα?

Ελεγα στο 10ml tobacco umami να ριξω 4-5 σταγονες σοκολατα.

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Και βέβαια μπορείς να ρίξεις.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Deep space + Ρόδος
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
 :bye:
Ορισμένα μηνύματα μεταφέρθηκαν στο "φτηνή βάση"
Από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,23121.msg766084.html#msg766084

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Καλημέρα παιδιά! Δεν βρίσκω αντίστοιχο thread για να κάνω την ερώτηση μου, για αυτό την γράφω εδώ. Θα ήθελα μια πρόταση για υγρό το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με μπύρα-ποτό κατά τη βραδινή μας έξοδο. Κάνω Vanilla της Atmos Lab (DIY) και έχω δοκιμάσει ορισμένα καπνικά, energy drink, nuts, cola, peach αλλά τίποτα που να μπορεί να συνδυαστεί καλά όπως πχ η βανίλια με τον καφέ! Εσείς τι ατμίζετε με το ποτό/μπύρα σας; Κάποια πρόταση;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1343 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258910 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718102 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374061 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389331 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263117 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680566 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887769 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.