Για την ποιοτητα γλυκερινης κ νικοτινης των εν λογω εταιριων δεν εχει αναφερθει κατι κακο ως τωρα.
Ηangsen ηταν ισως ειναι ακομη πολλα υγρα της νομπακο που τα πουλαει πολυ πιο ακριβα.ειχα παρει καποια με 14 ευρω τα 20 μλ.
Αλλα...τα αρωματα αμφοτερων των εταιριων, στα καπνικα κυριως υγρα τους, πολλοι τα βρισκουμε ιδιαιτερα αηδιαστικα.
Βαρια και βρωμερα.
Οποτε, ασχετα με το χειρουργειο λουκ των βιν τεο της, απεχουμε.
Κριση ιαπωνιας κ κινας ειναι τουλαχιστον ατυχης. Λογω πληθυσμου η κινα παραγει τοσο μεγαλες ποσοτητες προιοντων με εμφαση στα μικρα και φτηνα που δεν μπορει να γινει συγκριση ποιοτικη. Οχι μονο στη μεγαλη ποσοτητα υπαρχει και πολλη σαβουρα μαζι με το ποιοτικο, αλλα την επενδυση που εκανε ο ιαπωνας σε πρωτοτυπη υψηλη τεχνολογια ακριβων προιοντων πχ λεξους, ινβερτερ κλπ δεν την εχει κανει ακομη ο κινεζος, που στηριζεται κυριως σε αντιγραφες η παραγωγη επι παραγγελια απο δυτικους πανω σε σχεδια των δυτικων. Τα δε πρωτοτυπα σχεδια τους αφιρουν κυριως μικρης αξιας προιοντα
Δεν ξέρω τι ακούγεται αλλα τα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ Hangsen είναι μια από τις ποιοτικότερες γευστικότερες και ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρίες υγρών παγκόσμιος.
Το 100% VG 555 της Hangsen είναι έτι φωτός πιο μπροστά από τα περισσότερα καπνικά υγρά στην αγορά με εξαίρεση το 100 % VG μπεμπέκα τις ατμός lab το οποιο είναι ότι πιο αξιόλογο έχω atmisei από ελληνική εταιρία μέχρι στιγμής.
5 δολάρια τα 30 ml σε γεύσεις που συγκρίνονται μονο με αμερικανικες εταιρίες που τα αντίστοιχα ml έχουν πάνω από 30 δολάρια.
Έχω δοκιμάσει πάνω από 20 επώνυμες εταιρίες υγρών. Για την τιμή τους και για την ποιότητα τους τα hangsen θα έπρεπε για μένα να είναι η No 1 εταιρία υγρών παγκόσμιος. Και δεν μιλάω απαραίτητα για καπνικές.. μιλάω για τα πάντα
Δεκτη η θεωρία σας περί ιαπωνίας και κίνας αλλα εδώ μιλάμε για υγρά ηλεκτρονικού καπνίσματος όχι αυτοκίνητα.. θέλω να πω ότι η διαδικασία θέλει καθαριότητα, ποιότητα πρώτων υλών και ακρίβεια δεν είναι πυρηνική φυσική..
αλλιώς δεν θα υπήρχαν d.i.y υγρά..
Όταν ο κινέζος βγάζει ένα υγρό ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ποιότητας και δεν το ονομάζει premium και από την άλλη ο βρετανός βγάζει υγρό ίδιας ποιότητας σε τετραπλή τιμή και το ονομάζει premium η μονη διαφορα βρίσκετε στην ετικέτα..
Μπορεί να είμαι πιτσιρικάς μπορεί να διαβάζετε αυτά που γράφω και να γελάτε αλλα αυτά που λέω είναι η αλήθεια.
Όταν ο Hangsen πουλάει το 30 ml 4 δολάρια και το υγρό του το atmizeis και νιώθεις ότι εναλλάσσονται οι γεύσεις ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σε υγρό εμποριου,
τα 15-20-30 euro που ζητάει ο ευρωπαίος για ένα υγρό που στην ετικέτα τάζει λαγούς με πετραχήλια 4 διαφορετικές γεύσεις και σύσταση υγρού 4 βάσεων και καταλήγεις να atmizeis μια βανίλια, εγώ δεν θα του τα δώσω.
μιλάμε για απίστευτα καλή τιμή σε υγρό που έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ after-taste effects και δεν το γραφει η ετικέτα..
Ότι λέω είναι προσωπική μου άποψη και σαφώς σέβομαι τις απόψεις σας αλλα μην είμαστε προκατειλημμένοι.
Και δεν το λέω σε εσάς προσωπικά ούτε σας κάνω επίθεση προς θεού, απλά μιλάω γενικότερα γιατί πολλά ακούγονται και γενικά η νεοτροπια των ελλήνων σε τέτοια θέματα είναι απαράδεκτη..