Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

445 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, zalaros

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 269483 φορές)

Αποσυνδεδεμένος cohones

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Η Halo προτείνει για τα αρώματα της, συγκέντρωση 20% με 25% αν θυμάμαι καλά, άρα στα 100ml θα έπρεπε να βάλεις 20ml άρωμα Tribeca. Προσωπικά το Tribeca εγώ το φτιάχνω στο 10% και μου φαίνεται πολύ δυνατό...  :dontknow:

Θα πρότεινα να ξεκινήσεις από 10% (δηλαδή 10ml) και αν σου φαίνεται αδύναμο στην πορεία να προσθέσεις άρωμα μιας και η γεύση είναι υποκειμενική. Αυτό που για κάποιον φαίνεται δυνατό για άλλο μπορεί να είναι άτονο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 31, 2019, 12:50 από cohones »

Αποσυνδεδεμένος Reactor

• e-non ατμιστής
  • *
Ευχαριστώ. Το διαβασα οτι λέει 25% αλλα... υπαρχει και το θεμα που λεγεται "οικονομια". ;D Δεν μπορω να αγοραζω μπουκαλακια συνεχως τα οικονομικα μου δεν μου το επιτρεπουν. Τελοσπαντων θα δω τι θα κανω 10 σημαινει 3Χ100 θα το εχω για καιρο. :bye:

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αιτωλία
  • Reboot: 8/9/15
Δεν ξέρω πόσο έχει το 30μελο τριμπέκα αλλά υποθέτω κανα 15άρι. Συν 10 ευρώ πες βάση-νικοτίνη μας κάνει €25 για 120ml τριμπέκα. Όταν ξεκίνησα το άτμισμα αγόραζα τα 30μελα άτμος με €9-10, το δε τριαντάμελο τριμπέκα είχε ένα 20άρι και. Άρα φθηνότερο βγαίνει τώρα και αρκετά μάλιστα.
Τέλος σκέψου πως το ml σου βγαίνει περίπου 21-22 λεπτά. Αν κάνεις 6 ml τη μέρα θα σου βγεί €1,3 ημερησίως. Πόσα έδινες για τσιγάρα πριν??

Αποσυνδεδεμένος Reactor

• e-non ατμιστής
  • *
Πιο λιγα δινω για υγρα απο τσιγαρα συμφωνοι σε αυτό. Αλλά δεν παυει να ειναι εξοδο και ειμαι ανεργος. Οτι μπορω να το γλιτωσω το κυνηγαω.

Αποσυνδεδεμένος cohones

• e-lights ατμιστής
  • *
Ξεκίνα με 10% συγκέντρωση, πιστεύω οτι θα σε καλύψει  :)

Αποσυνδεδεμένος drdninja

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αμπελόκηποι
  • The eyes chico. They never lie.
Κάποια πρόταση για υγρό με γιαούρτι και κάνα φρούτο τύπου Rocket Man από One Hit Wonder (δυστυχώς δεν το βρίσκω πουθενά)  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος karga

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: athens
εδώ :
https://www.atmology.gr/product/rocket-man-30ml-%CE%AC%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-one-hit-wonder/
λέει ότι υπάρχει σε one shot

ένα με μούρα και γιαούρτι είναι το Bonogurt από twelve monkeys
που εμφανίζεται διαθέσιμο π.χ. εδώ:
https://purecig.gr/index.php?route=product/product&product_id=1908

Αποσυνδεδεμένος Olga68

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Γυναίκα
Καλησπέρα σε όλους,

Ξέρετε κάποιο υγρό (συμπυκνωμένο άρωμα) που να μοιάζει η γεύση του με τα Winston;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος elr4cs

• e-medium ατμιστής
  • **
απο πρόχειρο ψάξιμο, βρήκα μόνο Κινέζικο άρωμα, δεν το έχω δοκιμάσει εννοείται.
Δές εδώ : ΕΔΩ

Αποσυνδεδεμένος Olga68

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
Σ' ευχαριστώ πολύ. Βρήκα και ένα στην E-Cig, θα δοκιμάσω πρώτα εκείνο.

Αποσυνδεδεμένος Reactor

• e-non ατμιστής
  • *
Παιδιά καλημέρα. Εχω γλυκερινη εξευγενισμενη μισο μπουκαλι που λεει εληξε τον 01/2020. Ειναι ασφαλές να την καταναλώσω? Ως πόσο μετά τη λήξη ειναι ασφαλες? Εχετε ατμισει ληγμενα προϊοντα? παθατε κατι? Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Χαλκίδα
  • I am not anti-social, just not user friendly
Θεωρητικά, υπό τον όρο ότι οι συνθήκες φύλαξής της ήταν σωστές (ξηρό, ψυχρό σκοτεινό μέρος) δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Αυτό το γράφω με βάση απαντήσεις που έχουν δοθεί σε παρόμοια ερώτηση. Το ίδιο ισχύει & για τα αρώματα, με το μείον ότι δεν θα έχουν την ίδια ένταση.
Προσωπικά δεν μου έχει τύχει επειδή δεν προλαβαίνουν να λήξουν. ::)

Αποσυνδεδεμένος Reactor

• e-non ατμιστής
  • *
Και γω καταναλώνω συνηθως εγκαιρα οτι παιρνω. Το συγκεκεριμενο το πήρα χωρις να ελεγξω την ημερομ. ληξης απο το φαρμακειο το ειδα πιο μετα οτι σε λιγο καιρο εληγε. Σε Ευχαριστω γιατι ειχα μια ανησυχια. :thumpup:

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλά και να την πετάξεις δεν πειράζει, ούτως ή άλλως είναι χαμηλό το κόστος.

Αποσυνδεδεμένος maria08012

• e-medium ατμιστής
  • **
Καλημέρα!Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να διορθώσω ένα υγρό γιατί υποψιάζομαι ότι έριξα πολύ παραπάνω γλυκερίνη από όσο χρειαζόταν!Το υγρό είναι shake n vape και το έχω 4 μήνες!Διάβασα για απιονισμένο νερό ή pg!Είμαι και λίγο άσχετη!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399406 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729293 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5868 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3154 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382331 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267580 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 736002 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269483 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 696069 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1091 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2250 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23481 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos