Τα oneshot είναι snv σε μεγαλύτερη ποσότητα για αυτούς που ξέρουν να τα αναμείξουν με τις σωστές αναλογίες. Από κει και πέρα ο χρόνος ωρίμανσης (κατά την άποψη μου) και στα δυο πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 15 μέρες (τα φρουτένια πολύ λιγότερο, οι κρέμες και τα καπνικά γύρω στο 15νθήμερο). Είτε snv είτε oneshot όσο περισσότερο τα αφήνεις, τόσο περισσότερο αναδεικνύονται οι γεύσεις και τα αρώματα τους.
Click-->Έγινε συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων<--Clickκαλησπέρα στη παρέα, για τα αρώματα 814 έχει κάνεις γνώμη ? ψήνομαι να δοκιμάσω το sigebert και merovee οπου σε σαιτ του εξοτερικου εχουν καλες κριτικες.
Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής τα εξής: Clovis, Childeric, Titus και Alienor. Κατά την άποψη μου είναι εξαιρετικά υγρά με πολυδιάστατες γεύσεις και φιλικά προς τις αντιστάσεις. Από κει και πέρα είναι θέμα προσωπικής γεύσης. Τα συστατικά πάντως που υπόσχονται οτι υπάρχουν μέσα στην συνταγή του υγρού είναι εύκολα διακριτά.
Επίσης στα υγρά τους κάνουν αρκετούς θαρραλέους συνδυασμούς. Όποτε βρίσκω ευκαιρία τσιμπάω και από ένα.