Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

406 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, thanos1071, ZoeM, Αποστολης, infierno

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 263155 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Parafron4

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Σας ευχαριστώ ολους,νομίζω με καλύψατε 100%. Θα αρχίσω με της flavourart που έχω ήδη έτοιμα και στην πορεία δοκιμάζω κ αλλά.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
Για να ξεκινήσεις το DIY πρέπει να ρίξεις πολύ ψάξιμο σε σελίδες και ομάδες για να βρεις αξιόπιστες συνταγές, που θα κρίνεις αν θες να τις δοκιμάσεις μόνο από τα σχόλια τρίτων, να ξοδέψεις ένα αρκετά καλό ποσό για να φτιάξεις ένα βασικό stash αρωμάτων, να παιδευτείς και να σπαζοκεφαλιάσεις με τους ογκομετρικούς σωλήνες (πριν καταλάβεις πως είναι μονόδρομος η ζυγαριά), να αδειάσεις πολλά μπουκάλια στον νεροχύτη γιατί εσένα δεν σ' αρέσει καθόλου το Lemon tart by τάδε κι ας σκίζουν όλοι τα κυλοτάκια τους, μέχρι να φτάσεις σε ένα σημείο που είτε θα έχεις τόσο μεγάλο stash ώστε να μπορείς να δοκιμάζεις ό,τι συνταγή πέφτει στην αντίληψή σου ή να αρχίσεις να καταλαβαίνεις τόσο την τεχνική ώστε να ξέρεις διαβάζοντας την συνταγή πού θα κινείται γευστικά κι αν θα σου αρέσει. Ίσως να φτάσεις και στο σημείο να βγάζεις δικές σου συνταγές αν και νομίζω πολύ λίγοι έχουν το «χάρισμα».
Με τα Shake&Vape ή Oneshots δίνεις 10-15-20€ και παίρνεις ένα άρωμα που ήδη ξέρεις πως θα σου αρέσει μιας και το δοκίμασες πρώτα στο μαγαζί και έχεις πολύ μικρότερα περιθώρια λάθους αφού απλώς συμπληρώνεις γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη και νικοτίνη αντί να μετράς σταγόνα-σταγόνα τα αρώματα. Κάποιοι προχωρούν από τα S&V στα DIY, κάποιοι είναι ικανοποιημένοι και δεν ψάχνονται παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος Athanasios

• e-regular ατμιστής
Εχει δοκιμάσει κανεις υγρά με άλατα νικοτινης;Σε 10μελο που μπαίνει στους ατμοποιητές μας,οχι των ειδικών συσκευων.Αυτό βλέπω,δεν ξερω αν παίζουν κι αλλα στην ελληνικη αγορα.http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/element-liquids-nicotine-salts.html

Αποσυνδεδεμένος lounik

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
Σήμερα είδα και αυτό 

Αποσυνδεδεμένος Athanasios

• e-regular ατμιστής
Thanks!Από περιέργεια θα δοκιμάσω.Θέλω να δω αν ισχυει αυτό που λένε,ότι έχει πιο γρήγορη απορρόφηση και σου καλύπτει πιο γρήγορα την ανάγκη για νικοτίνη.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
Και πιο γρήγορη απορρόφηση έχουν και μιλάς με το θεό μετά από 1-2 τζούρες :)
Χτύπημα δεν έχουν μόνο...

Αποσυνδεδεμένος morfin

• e-medium ατμιστής
  • **
Υπάρχει καμιά πρόταση για  υγρό με φράουλα και λεμόνι?
Κατά προτίμηση shake n vape.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
    • cpbaroqueTheBlog

Oh yes!   :delicious:

http://vaping.gr/index.php/topic,39199.msg1323849.html#msg1323849

Και η αρχική παρουσίαση για όλη την σειρά αυτών των υγρών:

http://vaping.gr/index.php/topic,39199.msg1321003.html#msg1321003

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
...δοκιμασα αλατο_πιπερα... πςςςςς.... κατσε καλα λεμε. 8)
εντακσει.. δεν τα ειπα με το θεο (ηταν σε μητινγΚ), αλλα σπελαρα λιγακι με τον πετραν. :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος morfin

• e-medium ατμιστής
  • **
Ευχαριστώ!
Το ψάχνω από αύριο   ;D

Αποσυνδεδεμένος teo77

• e-high ατμιστής
[member=7533]drum[/member] και εγω δοκιμασα phix και 50αρα αλατισμενη με λαδοριγανη,και προσωπικα την ακουσα απο τη δευτερη τζουρα :))

Πραγματι σε χορταινει να το πω με την πρωτη τζουρα,και τρομερη τζουρα το σκατουλι ιδανικα σφιχτη για τα γουστα μου.

Και η φραουλα τους νοστιμη!

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα

.... να παιδευτείς και να σπαζοκεφαλιάσεις με τους ογκομετρικούς σωλήνες (πριν καταλάβεις πως είναι μονόδρομος η ζυγαριά)
Διαφωνώ.
Μπορεί να χρειάζεται όταν κάνεις 10-20 ml υγρού.
Όταν κάνεις 100 και πάνω μια χαρά είναι οι δοκιμαστικοί σωλήνες και οι σύριγγες των 5 - 10 - 20 ml.

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
[member=13652]netsplit[/member]
Αναφερόμουν στο τι θα αντιμετωπίσει ένας αρχάριος όταν αρχίσει να ψάχνει τι άλλες επιλογές έχει γιατί δεν μπορεί να πληρώνει 10€ τη μέρα για έτοιμα υγρά αναπλήρωσης. Το αν είναι ή δεν είναι πιο βολική η ζυγαριά έχει συζητηθεί εκτενέστατα στο αντίστοιχο topic.

Αποσυνδεδεμένος fernw_thn_souvla

• e-non ατμιστής
  • *
Καλησπέρα,
Δεν ξέρω αν κάνω σωστά που το γράφω εδώ οπότε συγνώμη!
Θέλω να πάρω υγρά απο έξω και βλέπω απο διάφορα ποστ σας πολύ παίζει το το chosenfew και chefsflavours.Βλέπω ότι έχει re-bottle.Πειράζει που είναι rebottle ή είναι έμπιστο;
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
rebottled είναι τα αρώματα που έχουν, no problem.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1345 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258932 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718347 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374140 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389364 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263155 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680614 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22288 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887798 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.