Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 269391 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kkoumas

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Betelgeuse
  • Φύλο: Άντρας
  • DON'T PANIC
Eυχαριστω φιλε Τακη. Φυσικα εχοντας στο ντουλαπι μου καμια 30αρια αρωματα δεν εχω κανενα απ'αυτα που ανεφερες  :eyesplash: γι αυτο ειμαι ανοικτος και σε αλλες προτασεις.

Αποσυνδεδεμένος karga

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: athens
Σε μορφή SnV θα έλεγα : από vgod το cubano black, επίσης από nasty juice το bronze (ή & το silver,) από charlie's το king bellman, από pgvg labs το don cristo, από 3baccos το bogota (έχει κι άλλα παρόμοια η συγκεκριμένη εταιρεία : ankara, havana , manila αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει).

Αποσυνδεδεμένος ΜιχαήλΚ

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους ,ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος την ερώτηση μου !
Ένα μήνα έχω παρατήσει εντελώς το τσιγάρο και τα πάω μια χαρά !
Αλλά μου λείπει το άρωμα του αγαπημένου μου καπνού OLD HOLBORN κίτρινου...
Εγώ το ένιωθα σαν κάποιο παλαιωμένο καπνιστό λικέρ !
Επισκέφτηκα αρκετά καταστήματα ηλεκτρονικών τσιγάρων, σε όλα μου έδωσαν απλά καπνικά υγρά με ελάχιστες διαφορές !
Και μετά σκέφτηκα να δοκιμάσω την τύχη μου σε κάποιο site έτσι και σας βρήκα !
Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Αποσυνδεδεμένος Οβαλιου Φορμανης

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: χανια
    • www.imeros-shop.gr
,Εδώ είσαι Μιχαήλ

https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=http%3A%2F%2Fvaping%2Egr%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D49440%2E0&share_tid=49440&share_fid=33940&share_type=t&link_source=app

Κι επειδή μάλλον ατμίζεις σε ατμοποιητή  ή ποντάκι με έτοιμες αντιστάσεις, αυτή είναι η καινούργια γενιά Νaturally Extracted Tobacco (NET υγρών), που θα σε βγάλουν ένα μπουκάλι 30ml, με μία αντίσταση.
Μονόδρομος για αυτούς που θέλουν  την αυθεντική γεύση.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ΜιχαήλΚ

• Νέο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, θα δοκιμάσω σίγουρα κάτι από αυτά !

Αποσυνδεδεμένος jimaek22

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΜΑΡΟΥΣΙ
Παιδια εχουμε κανα σουπερ υγρακι φραουλα με καποια κρεμα και ενα λεμονοταρτα? Ειχα δοκιμασει την λεμονοταρτα της Dinner Lady και δεν μου πολυ αρεσε. Επισης υπαρχει κανα υγρακι coca cola ή coca cola λεμονι?

Αποσυνδεδεμένος jimaek22

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΜΑΡΟΥΣΙ
Παιδια καλησπερα. Οι εννοιες "Shake and Vape" και "Flavor Shot" στα υγρα ειναι το ιδιο πραγμα?

Αποσυνδεδεμένος nextstep

• e-lights ατμιστής
  • *

Αποσυνδεδεμένος Reactor

• e-non ατμιστής
  • *
παιδια θελω να ρωτησω κατι. Η VG βγάζει περισσότερο ατμό από την PG?? Γιατι αλλαξα τις αναλογιες και εβαλα πολυ περισσοτερη προπυλενογλυκολη και παρατηρω "μειωση" στον παραγομενο ατμο στα ιδια βατς. Επίσης μετα απο λιγες τζουρες "καιει" ο ατμοποιητης μου και δεν μπορω να βαλω τα χειλια απανω. Εχω τον κ1 plus. Δεν ειχα τετοιο θεμα πριν ξαφνικα το επαθα. Αλλαξα αντισταση αλλα παλι τον ιδιο ατμο βγαζει και αρχισε να καιει και στην νεα αντισταση. Δεν μου επεσε κατω και δεν εγινε κατι ξαφνικα το εβγαλε το προβλημα. Καποια βοηθεια??

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Χαλκίδα
  • I am not anti-social, just not user friendly
VG (φυτική γλυκερόλη). Παχύρρευστη, δίνει πλούσιο ατμό. Δεν δίνει καλό "χτύπημα" & στις μίξεις χρειάζεται περισσότερη νικοτίνη ούτε & είναι καλός φορέας αρωμάτων. 
PG. Λεπτόρρευστη, καλός φορέας αρωμάτων, δίνει & από μόνη της μία αίσθηση "χτυπήματος".
Αν είσαι φρέσκος στο άθλημα, θα έλεγα φτιάχνε μικρές δόσεις υγρού, ξεκίνα από 50-50 & αυξομείωνε τα ποσοστά μέχρι εκεί που θα είναι του γούστου σου. 

Αποσυνδεδεμένος lounik

• e-regular ατμιστής
 Επίσης η pg ατμοποιείται σε μικρότερη θερμοκρασία από την vg . Έτσι ίσως μπορείς να μειώσεις λίγο τα watt της συσκευή σου και να μην ζεσταίνεται τόσο (πολύ και παχύ ατμό σαν τη vg δεν θα βγάλει όσα watt και να της βάλεις)

Αποσυνδεδεμένος Alexis7

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athina
Καλησπέρα παίδες,έχουμε κάνα δυνατό υγρακι coca cola-λεμόνι τώρα που τραβιέται με τις ζεστές;Έφτιαξα το (Railroad) από steam train αλλά είναι μέτριο.Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Alexis7

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athina
Σε ευχαριστώ φίλος αλλά ψάχνω κάτι σε SnV αν γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• e-regular ατμιστής

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399188 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729196 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5838 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3140 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382272 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267518 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 735928 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269391 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 695991 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2238 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23467 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos