[member=6703]QS-Plan[/member]
Περίπου 1.5 ml την ημέρα κάνω.Το υγρά τα βάζω σε σκοτεινό σχετικά μέρος μέσα σε σακούλα νάυλον για να μην τραβάει υγρασία.
Ισως κάθε φορά που γεμίζουμε απο το μπουκάλι και το πιέζουμε, να εισέρχεται αέρας στην επαναφορά μέσα σε αυτό, με αποτέλεσμα να να αλλοιώνεται.
Πχ το συγκεκριμένο υγρό απο τα 30 ml που έχει στο μπουκάλι, τα 15 ml είναι το PG και τα 15 ml VG+2 booster νικοτίνης των 10 ml 50/50+10 ml VG που πρόσθεσα.
Θα μπορούσα να το κάνω στα 50 ml χωρίς να βάλω τα 10 ml VG και να βγεί πιο έντονο, αλλά μετά το είδα.
Δηλαδή απο τα συνολικά 60 ml, είναι 25 ml PG+35 ml VG.Αυτό μεταφράζεται σε ποσοστό 45% PG+55% VG.
Το 30/60 που αναφέρεται για το συγκεκριμένο υγρό, είναι γιατί έχει ήδη ως περιεχόμενο τα 30 ml.
1 λύση, είναι να φτιάχνω τα υγρά με μικρότερη αραίωση, δηλαδή με λιγότερη VG.Η αντί για 2 νικοτίνες των 10 ml 50%PG/50%VG, να είναι 90% PG/10% VG.
Αυτό που δεν γνωρίζω, είναι αν κάποια υγρά snv με 30 ml περιεχόμενο είναι 100% PG.Λογικά όσα είναι πχ 12/60 η 20/60 είναι.
Επίσης αν αυτό συμβαίνει και στα καθαρά καπνικά υγρά.
Ισως αν είχα καταναλώσει και τα 60 ml σε αυτές τις 17 ημέρες, να μην είχε προλάβει να χάσει μέρος των 2 του αρωμάτων.
*Edit:
Δυστυχώς τελικά δεν έχω σωστή όσφρηση επειδή είμαι κρυωμένος και ακόμα έχω λίγο βουλωμένη μύτη.
Πάντως για το Silver Bullet είμαι σίγουρος, γιατί το δοκίμασα όταν ήμουν καλά.