δε ξέρω αν μετρησες τις σταγόνες με συριγγα, αλλά 30 σταγόνες vg είναι 1.5ml τουλαχιστον οπως τα μετράω εγώ.
η γλυκάδα που λες είναι της vg. εμένα δε μάρεσει η vg. παρ'οτι ειναι πιο γλυκια σε γευση και στο λαιμο δε μου δίνει χτυπημα. δοκίμασε το εξής.. όλα μέτρα τα σε σταγόνες ίδιων μπουκαλιών..
20 σταγονες ατμιστική βαση που έχεις (νομίζω την έχεις σε vg) 20 σταγονες pg. 4 σταγόνες αρωμα.
η καραμέλα έχω ακούσει είναι αρκετα ελαφρια οπότε ή βαλε 5-6 σταγονες ή αλλο άρωμα.
κατα τη γνώμη μου μίγμα καλό είναι γυρω στο 70pg 30vg αλλά αφού έχεις υγρο velvet έιναι vg οπότε να αραιώνεις μόνο με pg να το κανεις τουλαχιστον 50-50.
εγώ άρωμα βάζω το ένα 1/10 από τις σταγόνες των αλλων 2. πχ20βάση 20 pg άρα 4 άρωμα. εκτός από πολυ δυνατα αρώματα πχ espresso που βάζω το μισό.
επειδή οι σταγόνες του αρώματος είναι πιο μικρές υπολογίζω 5-8% δηλαδή άρωμα
το υγρό για μια δυο μέρες παραμένει διαφανο, μετά χρωματίζεται. όχι πάντα όμως. μερικές φορές παραμένει διαφανο (ανάλογα το άρωμα)
αλλά αυτό να μη σε νοιάζει. με το που το φτιάξεις μπορείς να το ατμίσεις
ένα "κλουτς κλουτς" να το κάνεις ανακατεύθηκε.
αν δεν έχεις pg πάρε από το φαρμακειο της γειτονιάς σου. ζήτα την ώς προπυλενική γλυκόλη. μη της πεις pg, θα σε κοιτάει σαν χαζή..
σε αντίθεση με τα έτοιμα υγρά, ξέρεις ακριβώς τι βάζεις μέσα. οπότε νοσοκομείο δε παίζει..

και σκέτη βάση να κάνεις δε παθαίνεις τπτ. τώρα άμα κάνεις σκέτο άρωμα δε ξέρω!
δοκίμασε και πες μου.. επίσης κανείς δεν έφτιαξε απο την πρώτη μέρα το υπέρτατο υγρό..
keep mixing!