Πρώτα διάβασα τις απαντήσεις και μετά είδα το βίντεο.
Εγώ θα πω τα εξής:
α) Σταθερή τάση 3.7 και 2.2Ω ατμοποιητής
β) Διαχείρηση ενέργειας: όποιο μοντ ηλεκτρονικό και να δουλέψεις στα 3.7 σταθερά με 2.2Ω αντίσταση, θα ξεχάσεις να το φορτίσεις.
γ) Σωλήνα 16340 και μπαταρία 550mAh: Εξαιρετική λύση, αν κουβαλάς και 4 μπαταρίες έξτρα. Αλλά πως θα τις φορτίζεις? Με το Passthrough?
δ) Υπάρχουν σίγουρα και οι ατμιστές που κάποτε μπήκαν σε ένα μαγαζί και πήραν ένα Ovale Elips με €120, μόνο και μόνο επειδή ήταν ακριβό, άρα καλό (μέχρι να φάνε τη διαρροή της αρκούδας και να γυρίσουν στο κτ). Το ότι έχει πολύ όμορφη συσκευασία, είναι καθαρή τακτική στόχευσης νέων ατμιστών. Δεν έχω εμπειρία από καταστήματα της συγκεκριμένης εταιρείας, ακούω όμως τα καλύτερα. Και θα ήθελα να είμαι παρών όταν το απόλυτο noob πάει σε ένα κατάστημα της εταιρείας και ζητήσει ενημέρωση για να αγοράσει ητ. Με θυμάμαι σαν χτες να ακούω τις λέξεις "ατμοποιητής", "υγρό αναπλήρωσης", "Ωμ"(ναι, είχαν περάσει χρόνια από το Λύκειο), και "Προπυλενική Γλυκόλη", και να ψαρώνω. Και εγώ είχα κάνει και μία σχετική έρευνα!
ε) Επιλογές: και η μπαταρία ego upgrade με τον ίδιο τρόπο δεν λειτουργεί? Και ας μην είναι passthrough.
στ) Σε ποιον απευθύνεται: Σε κάποιον που απλά θα αγοράσει ότι κυκλοφορήσει για οποιοδήποτε λόγο. Για το νέο, φαίνεται δύσκολο, μεγάλο και άσχημο. Για τον μέσο, θα προτιμήσει ή να αρχίσει αιματηρές οικονομίες για να πάρει γνωστό πολυβολτικό, αφού έχει ψηθεί στο φόρουμ, ή θα πάρει μία twist, upgrade, spinner για να αρχίσει να μπαίνει στον κόσμο των πολυβολτικών, ή θα προτιμήσει κάποια άλλη μπαταριοθήκη, στα ίδια λεφτά με πολύ περισότερες επιλογές. Ο παλιός, θα πάει από το κατάστημα, θα το δοκιμάσει και θα πει οκ, το έκανα και αυτό. Πίσω στα εργαλεία μου τώρα.
Με μπέρδεψε η παρουσίαση σου φίλε gewre και μην με παρεξηγήσεις. Στην ουσία μου λες να το αγοράσω επειδή έχει ωραία συσκευασία και ωραίο φινίρισμα, παρόλο που δεν θα με βολέψει το passthrough και παρόλο που η σωλήνα και τα μεγέθη του δεν θα φιλοξενήσουν καμία από τις μπαταρίες που ήδη έχω. Μήπως θα έπρεπε να αναφέρεις κάποια στιγμή κάτι τέτοιο για την εταιρεία αυτή μιας και από όσο δείχνεις έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς αρκετά με τις παρουσιάσεις προϊόντων? Την ασυμβατότητα με άλλες συσκευές δηλαδή. Επίσης, δεν είπες κάτι για την τιμή του. Όπως και για τα επιπλέον κόστη αγοράς έξτρα μπαταριών. Και φορτιστή για τους νέους που δεν έχουν ακόμα.
Το σχόλιό μου έχει τις καλύτερες προθέσεις, και θα ήθελα όλοι όσοι διαβάζουν το παρόν νήμα να ανατρέξουν στις μέρες που πρωτοξεκίνησαν το ητ και να φανταστούν πως θα ένιωθαν αν αυτό τους πρότεινε η Χ εταιρεία ώς εισαγωγή στο ητ. Ιδιαίτερα αν είχαν συναντήσει στο δρόμο ελάχιστους ατμιστές, αλλά όλους με πιο νορμάλ starter kits. Καλή συνέχεια!