vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

354 επισκέπτες, 2 χρήστες
periptero, manoslykos

Υγρά eCig.gr

Αποσυνδεδεμένος IliasTh

• **
  • 120
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Υγρά eCig.gr
« Απάντηση #105 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 01:12 »
Παιδιά έχω μια απορία(πιθανότατα χαζή).Τα δειγματάκια της ecig πως μπορώ να τα δοκιμάσω;(ατμοποιητή κλπ.)

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• 818
  • Ζήτω τα boxmods
« Απάντηση #106 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 01:41 »
Τα τρυπάς και τα χύνεις στον υπάρχοντα άτμο σου. Δεν πιστεύω να αξίζει να ξεθάψεις τον Ego-T για να τα χρησιμοποιήσεις όπως σχεδιάστηκαν.

Αποσυνδεδεμένος IliasTh

• **
  • 120
« Απάντηση #107 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 02:01 »
Κομπλε.Ευχαριστω πολυ.ασε που ειμαι καινουριος ατμιστης οποτε ego t δεν πηρα ποτε.

Αποσυνδεδεμένος robbinsrules

• 571
  • Carpe Noctem
« Απάντηση #108 στις: Δεκεμβρίου 24, 2014, 11:54 »
Για οποιον ψαχνει υγρο λεμονι, αυτο της της e-cig ειναι καταπληκτικο!και υπαρχει και σε αρωμα που ηδη εχω φτιαξει και περιμενω να ωριμασει!

« Απάντηση #109 στις: Δεκεμβρίου 30, 2014, 22:11 »
Όντως ωραίο το λεμονάκι αλλά για να φύγει η γεύση από το βαμβάκι της αντίστασης χρειάστηκαν γύρω στα 5-6 ml από το επόμενο υγρό!!

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 11:27 »
Πριν μερικές μέρες βρέθηκα σε ένα κατ/μα της Ecig  και δοκίμασα πολλά από τα υγρά τους τα οποία μου φάνηκαν να έχουν μέτρια και παρόμοια γεύση. Προτελευταίο δοκίμασα το Hellas Str8 V.2 και ήταν πολύ καλό όπως στην περιγραφη του Cruiser αλλά πήρε το μάτι μου και το Kentuky το οποίο δοκίμασα τελευταίο και ήταν υπέροχο, απαλός καπνός με επίγευση σοκολάτας στο τέλος, δεν έχει σχέση με την περιγραφή τους το οποίο και πήρα. Δυστηχώς δεν είχε το Divino νa δοκιμάσω, κάποιος που το χει δοκιμάσει να κάνει μια περιγραφή, μοιάζει με το Cuban supreme? Α και το Ελληνικό μήλο δεν βρήκα.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 20, 2015, 01:23 »
Δοκίμασα πρόσφατα 3 υγρά της e-cig.

Το πρώτο ήταν το Divino Cigar. Μόλις έκανα την πρώτη τζούρα, μου ήρθε αμέσως στο μυαλό το πουράκι μιας χρήσης που είχα αναφέρει εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,573.msg762223.html#msg762223 Έχει περάσει καιρός όμως και δεν ήμουν σίγουρος. Επειδή δε θυμόμουν πιο ήταν ακριβώς, ανέτρεξα στον πίνακα των πούρων που το είχα δημοσιεύσει για να το ξαναβρώ και, ω του θεύματος, λίγο παρακάτω βλέπω το μήνυμα του camber http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,573.msg765102.html#msg765102 να με επιβεβαιώνει. Τότε δεν του είχα δώσει σημασία. Ανακάλυψα λοιπόν ότι έχω καλή γευστική μνήμη!!  :)) Μετά είδα και το μήνυμα του μαστρο-SEB και των άλλων παιδιών που αναφέρθηκαν πιο πίσω σ' αυτό το θέμα και επιβεβαιώθηκα πλήρως.
Το υγρό είναι όπως το περιέγραψα κι εκεί πολύ συνοπτικά. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο ηλεκτρονικό πούρο μιας χρήσης έβγαινε πιο ξηρός ο ατμός. Ένα καπνικό υγρό, πουρένιο, που σε όποιον αρέσουν αυτές οι γεύσεις νομίζω ότι θα τον ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό.

Το δεύτερο ήταν το Old Harbor. Το οποίο είναι επίσης καπνικό αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ενώ στο προηγούμενο υπερισχύει το πουρένιο άρωμα, σ' ετούτο υπερισχύει το καπνικό (με την ένοια του στριφτού), έχοντας όμως ταυτόχρονα και στοιχεία πούρου.

Το τρίτο ήταν το Colorado. Αυτό είναι ένα μείγμα καπνικού και αρωματικού ταυτόχρονα. Δεν μπόρεσα να προσδιορίσω το άρωμα. Το καλύτερο για τα γούστα μου γιατί εδώ και πολύ καιρό έχω παρατήσει τα καπνικά κι αυτό ξεφεύγει κάπως από το πολύ καπνικό.

Τα δύο πρώτα ανήκουν στη σειρά White label ενώ το Colorado στην Black label.
Παρόλο που όπως είπα έχω παρατήσει τα καπνικά, κρατάω και τα τρία για μια ευχάριστη αλλαγή γεύσης. Τουλάχιστον είναι καπνικά που δεν έχουν εκείνη την "ξινίλα" που συνηθίζουν να έχουν κάποια που θέλουν να παρουσιάζονται ως τέτοια.

Τον τελευταίο καιρό, μετά τη χρήση istick και άλλων πολυβολτικών εργαλείων έχω ρίξει τη νικοτίνη στο μισό (στα 6 mg) από ό,τι πριν. Πρέπει να πω ότι και τα τρία υγρά ήταν 12άρια, οπότε τα "'εκοψα" με μηδανική PG στα δύο για να μπορέσω να τα ατμίσω. Παρόλα αυτά, για τα γούστα μου, το άρωμα ήταν υπερπλήρες, δε μου φάνηκαν καθόλου αραιωμένα! Δεν ξέρω αν εγώ έχω αποκτήσει πιο ευαίσθητη γεύση ή με την περισσότερη νικοτίνη την χρειάζονται όντως σ' αυτή την πυκνότητα.

Και τα τρία ατμίστηκαν σε Kanger Aerotank πάνω σε i-Stick στα 7,5 watt.
Οι λάτρεις των καπνικών θα 'πρεπε να τα δοκιμάσουν αν βρεθούν σε δοκιμαστήριο της e-cig. Πιστεύω θα τα βρουν ενδιαφέροντα.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 20, 2015, 12:09 »
Για τα ηλεκτρονικά πούρα της ecig, έχω κάποιες παρατηρήσεις.

α) Βγάζει τα e-cigar μιας χρήσης, iCigar medium μιας χρήσης, ucigar επαναφορτιζόμενο και ecigar επαναφορτιζόμενο με προγεμισμένα carto.

β) Το iCigar medium στο οποίο αναφέρεσαι, δεν έχει μέσα το Divino, αλλά το Cigar Gold, το οποίο δεν μπορώ να το βρω στη σελίδα της εταιρείας. Το γράφει όμως το κουτί.

γ) Την είχα πατήσει και εγώ, χωρίς να έχω δοκιμάσει το Divino, και έχοντας ακούσει ότι στο πούρο χρησιμοποιείται αυτό. Διευκρίνησε αργότερα ο camber ότι στο επαναφορτιζόμενο πούρο χρησιμοποιείται το Divino, χωρίς να ξέρει πιο υγρό είναι στο iCigar Medium. Πρόσφατα, είδα την ετικέτα στο κουτάκι του πούρου και έγραφε πάνω Cigar Gold. Ενδέχεται φυσικά να είναι το ίδιο υγρό με άλλο όνομα, και επιβεβαιώνω ότι είναι φανταστικό!

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 20, 2015, 15:17 »
Είπα κι εγώ έχω τέτοια γευστική μνήμη!  :))
Δυστυχώς δεν το έχω πια το πούρο. Κάποιος που έχει και το πούρο και το υγρό και μπορεί να τα δοκιμάσει παράλληλα θα μας επβεβαιώσει αν και τι ισχύει.

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1185
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 20, 2015, 18:16 »
Έχω το u-cigar το οποίο είναι επαναφορτοζόμενο και παίρνει ανταλλακτικά κάρτο, και το i-cigar medium το οποίο είναι 1 χρήσης.
Τα υγρά που περιέχονται σ΄αυτά τα 2 μοιάζουν μεταξύ τους αλλά δεν είναι ίδια. Στο u-cigar είναι έντονο και τραχύ ενώ στο i-cigar απαλό.
Το 2ο φέρνει πολύ σε πούρο ενώ το 1ο όχι τόσο.
Το i-cigar είναι το 2ο αγαπημένο μου πούρο μετά το εξαιρετικό cuba grande/chico της alter ego.

Αποσυνδεδεμένος dimitris71

• **
  • 112
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 27, 2015, 00:30 »
maxx b και lucky strike μακραν τα καλυτερα της υγρα..οσο αφορα σαν τσιγαρισια γευση.......dufidnoff μοιαζει σαν τσιχολφουσκα και ξεφευγει αρκετα απο τα συνιθησμενα  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος claireth

• **
  • 110
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 14:49 »
πήρα και εγω χθες στα χέρια μου 1 butterscotch 6αρι και 1 φρούτα του δάσους 6αρι και αυτό,δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενα πάντως τουλάχιστον από το butterscotch καμία γεύση απολύτως,τίποτα ναι μεν αρκετό ατμό,χτύπημα καθόλου (αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί) γεύση όμως nada..
εν αντιθέσει τα φρούτα τα δάσους έχουν μια γεύση κολώνιας να το πω?δεν ξέρω...είναι σαν να έχεις ψεκαστεί με κολώνια και να έχεις "φάει λίγο" (το έχω πάθει μη γελάτε) ούτε αυτό μου άρεσε εντέλει..

Τώρα να έχει θέμα το στόμα μου,τι να πω?αααα να σημειώσω εδω πως το άτμισμα έγινε πάνω σε Delta 19 και istick 20 από 8.5 έως 12.5 Watt!

« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 20:36 »
Τα δοκίμασες πρώτα στο κατάστημα που τα πήρες η ηταν τυφλή αγορά;
Ακόμα και με το φλορέξ που εχω παρει με 3mg νικοτίνη η μπανάνα έχει πλούσιο άρωμα. Το butterscotch το είχα δοκιμάσει σε 6mg και ήταν πολύ δυνατό το άρωμα για τα γούστα μου. Βέβαια δεν περιμένει κανείς έντονο άρωμα απο βούτυρο , μήπως κάτι δυνατό είχες φάει πιο πριν;

Αποσυνδεδεμένος claireth

• **
  • 110
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 14, 2015, 21:01 »
τα παρήγγειλα μέσω νετ,γιατί τέτοιες γεύσεις μου αρέσουν οπότε σκέφτηκα "πόσο έξω να πέσω"...
ένας φίλος πήρε cappucino γεύση και η δική του ήταν απίστευτα έντονη εν αντιθέσει τα δικά μου ούτε καν...το butterscotch το είχα μέχρι και πριν λίγο στον Delta από χθες,τίποτα γεύση 0...αφου το άδειασα,καθάρισα και έβαλα ένα άλλο υγρό να δω μήπως φταίει ο άτμο,αλλά δεν είναι ο άτμο!
το forest fruits δεν το δοκίμασα ξανά..με ψιλοχάλασε η αλήθεια είναι :(

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 15, 2015, 18:34 »
Μιας και αγοράζω τις βάσεις μου σχεδόν πάντα προσθέτω ένα άρωμα. Τούτη φορά ήτο το
biscuit.: Παρά τις επιφυλάξεις μου πλέον με την εταιρία, έμεινα αρκετά ικανοποιημενος. Μου θύμισε το V-cookies από after-8, αν και λίγο πιο κρεμώδες. Φυσικά το υπόβαθρο βουτύρου, και στην ίδια ένταση μπισκότο τύπου petit beurre, αν και λιγότερο γλυκό. Αναλογία.. ένα δεκάμελο με 150 βάση, βαριέμαι να το βγάζω, 7%; Σίγουρα με την ωρίμανση βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Χωρίς καθόλου είναι απαλό, και αρκετά άχρωμο. Η γεύση όμως, αν και απλή, μου φάνηκε όπως πρέπει να είναι. Οξύτητα ελάχιστη, όχι μηδενική όπως ίσως κάποιος να περίμενε από γεύση μπισκότο. Πιθανόν να το ξανααγόραζα, κι αν κάποιος έχει την τάση των μίξεων (εγώ κουράστηκα, τα κάνω mix απευθείας μες τους drippers  ;) ) πιστεύω πως έχει δυνατότητες.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2015, 18:41 από exispathi »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360489 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450870 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110992 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375530 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328563 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1097 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6476 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29419 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100005 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F