Από το καλοκαίρι έγινα και εγώ κάτοχος της Σοφίας κατά τύχη. Η αλήθεια είναι ότι βρήκα μεταχειρισμένη την Mecha που μου είχε μπεί στο μάτι αλλά αυτός που την πουλούσε την έδινε μαζί με την Σοφία και το Cage. Έτσι αποφάσισα να τα πάρω κυρίως λόγο της Mecha. Έπαιξα λίγο μαζί της αλλά δεν μου βγήκε και την παράτησα λόγο και του ότι δεν είχα και πολύ χρόνο να ασχοληθώ μαζί της αφού ασχολούμουν με τον φαιμόνενο και έπειτα με τον cloud one.
Έχει καμμιά εβδομάδα που κάθισα και διάβασα το νήμα και με ψήσατε να την βγάλω από το συρτάρι και να ασχοληθώ μαζί της. Έχω κάνει 4-5 στησιματάκια απροβλημάτιστα και τα έχω βρεί μαζί της. Βάζω το κάτω μέρος του coil να είναι περίπου στην ίδια ευθεία με το πάνω μέρος του κεραμικού, 7-8 σπίρες με 0,20 non kai 0,28 res σε 1,5μμ τρυπανάκι και μου δίνει 1,45Ω. Την παίζω στα 9-10,5W με καλύτερη απόδοση στα 9,5W. Βάζω σκέτη βάση και όλα οκ. Κουμπώνω το νέκταρ(Caste Long) και έχω πάθει πλάκαααα!!!!! Για να φανταστείτε το συγγεκριμένο υγρό το είχα δοκιμάσει και στο φαινόμενο χωρίς να με ενθουσιάσει και το είχα μόνιμα στον Κ4 αλλά η Σοφία τον κατατρόπωσε τον Κ4. Η γέυση απίστευτη.
Εννοείται ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα με διαρροές με το Cage. Μόνο 1-2 σταγόνες στον πόλο 510 που το θεωρώ φυσιολογικό.
Συγχαρητήρια λοιπόν στο δημιουργό του και καλά ατμίσματα στους κατόχους του!
Σειρά τώρα έχει κανένα καλό γυαλισματάκι και καμμιά αλλαγή του κεντρικού pin αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει διαθέσιμο στο site του κατασκευαστή.
Άντε καλά μας ατμίσματα!!!
ΥΓ 1: Ποτέ μην υποτιμάς έναν ατμοποιητή όσο παλιός και αν είναι.
ΥΓ 2: Αν δεν τα βρείς από την αρχή μαζί του δεν φταίει ο ατμοποιητής. Για να κρίνεις ένα ατμοποιητή θα πρέπει να περάσεις αρκετό καιρό μαζί του για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
ΥΓ 3: Πολλές φορές το timing είναι λάθος οπότε δώσε του και άλλες ευκαιρίες
ΥΓ 4: Μην βιάζεσαι ποτέ να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Παίξε μαζί του και κάποια στιγμή θα αγαπηθείτε.