H Σοφία είναι ο μόνιμος ατμοποιητής μου, έχω μάλιστα 2 και έχω δοκιμάσει πολλά setups. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπαρχει χρυσός κανόνας για το πόσο ανοιχτές πρέπει να είναι οι οπές τροφοδοσίας. Παίζουν ρόλο πάρα πολλοί παράγοντες όπως το ιξώδες του υγρού, η θερμοκρασία η οποία το επηρεάζει, το πως βγαίνουν τα φυτίλια στο πλάι και αν σφηνώνουν πάνω στο σώμα της καμπάνας που βιδώνει, το πόσο σφιχτά είναι οι σπείρες στο φυτίλι, το τι φυτίλι χρησιμοποιείς, το τι τανκάκι χρησιμοποιείς και πόσο γεμάτο είναι αυτό, κ.λπ. Για παράδειγμα με dual coil (στο οποίο είναι πειραγμένο το κεραμικό στο κάτω μέρος) ξεκινάω με γεμάτο το slim tank και τις τρύπες ορθάνοιχτες και καταλήγω στην μισή στροφή όταν η στάθμη είναι πιο κάτω ή όταν ζεταθεί το υγρό. Με το D-base οι τρύπες είναι ελάχιστα ανοιχτές ενώ με το slim tank πάντα πάνω από την μέση ανοιχτές, κ.λπ.
Από την στιγμή που ατμίζεις σωστά τι σε πειράζει αν οι τρύπες είναι 100% ανοιχτές? Δεν έχει καμία σημασία από την στιγμή που δεν έχεις υπερτροφοδοσία ή μειωμένη απόδοση.