Κάτοχος και εγώ εδώ και 3 μέρες της Σοφίας. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ εντυπωσιασμένος ειδικά με το σύστημα τροφοδοσίας για την ακρίβεια και σταθερότητά του, ούτε υπολογιστή να είχε

. Πολύ καλή δουλειά από τον Leo (πολλά respect

) σε αυτόν τον τομέα πόσο μάλλον όταν χρησιμοποιώ "τυφλό" ss tank by Siam και δεν βλέπω τίποτα, όλα γίνονται εμπειρικά. Σίγουρα θα αντικαταστήσω το siam pyrex που είχα σπάσει με άλλο ώστε να έχω και οπτική επαφή. Για το θέμα των αντιστάσεων οι μαμίσιες είχαν πρόβλημα μετά από κάποια χρήση και ανέβαζαν τρελλά Ohm αλλά από τη στιγμή που έφτιαξα δική μου όλα πάνε ρολόι μέχρι τώρα χωρίς σκαμπανεβάσματα.
Τώρα για το πόσο θα κρατάνε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και τι υγρά χρησιμοποιεί ο καθένας όπως αναφέρθηκε πιο πριν.
Το μόνο που με χαλάει είναι που το κεραμικό κατά την αλλαγή θέλει κατσαβίδι για να ξεσφηνώσει τουλαχιστον σε εμένα.
Αυτά...θα τα λέμε στην πορεία γιατί είναι νωρίς ακόμα
Α! και κάτι άλλο, όσοι προτιμούν τα κοντά τανκ 35mm, το κοντό straight drip tip (έχει και διπλά O-ring) του Leo δένει άψογα με την καμπάνα και το αισθητικό αποτέλεσμα εμένα τουλάχιστον μου αρέσει πάρα πολύ. Οπότε θεωρώ περιττή την αγορά της άλλης καμπάνας με το ενσωματωμένο drip tip των 20 ευρώ...