Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

414 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Kayfun Lite by SvoёMesto  (Αναγνώστηκε 564368 φορές)

Αποσυνδεδεμένος lynch66

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun Lite by SvoёMesto
« Απάντηση #3660 στις: Οκτ 22, 2015, 21:11 »
Ερώτηση: Σε απλό στήσιμο που κάνω με 0.30 kanthal και αντίσταση 1.4 με 1.6 έχω λίγες μπουρμπουλήθρες και πολλά ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ λες και το υγρό έχει στρακαστρούκες :angry_orange:  Τι παίζει να κάνω λάθος? Πολύ ή λίγο βαμβάκι μήπως? Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει παρακαλώ γιατί η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστική. Ευχαριστώ!!

Αποσυνδεδεμένος OldBoy.Gr

• Κωνσταντίνος
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Life is what happens while we ... make plans
« Απάντηση #3661 στις: Οκτ 22, 2015, 21:20 »
Πολύ ή σφιχτό ή πολύ και σφιχτό βαμβάκι θα έλεγα σε πρώτη ανάγνωση.

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• Ορκισμένος Kayfun-άς
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
« Απάντηση #3662 στις: Οκτ 23, 2015, 12:53 »
θα μου επιτρέψετε να κάνω μια χαζή ερώτηση ?

Όταν ο kayfun στο στήσιμο του εξωτερικά είναι εξ ολοκλήρου μεταλλικός, πως ξέρουμε πόσο υγρό έχει μέσα?

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3663 στις: Οκτ 23, 2015, 13:02 »
Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρουμε. Αυτό βέβαια ισχύει για όλους τους άτμο. Κάποιοι φίλοι λένε ότι μπορούν να το καταλάβουν από τον τρόπο που ατμίζει όταν το υγρό τελειώνει, καθαρά εμπειρικά δηλαδή. Εγώ δεν το έχω καταφέρει και παρόλο που μου αρέσει πολύ εμφανισιακά το αποφεύγω για να μην φάω καμένο. Αυτό που κάνω εάν θέλω να χρησιμοποιήσω το ss tank είναι να στήνω με Νι200 και έλεγχο θερμοκρασίας οπότε έτσι και να τελειώσει το υγρό δεν θα πάρω καμένο. 

• Κωνσταντίνος
  • e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #3664 στις: Οκτ 23, 2015, 13:04 »
Εγώ που τον εχω ετσι (full metal jacket οπως το λεω εγω) συνήθως δε ξέρω πόσο εχει μέσα, αλλά όταν είναι στο τέλος αλλάζει κάπως η γεύση κι αν συνεχίσω, δινει "προειδοποίηση" καμμένου πριν φάω "καψούλι".

• Ορκισμένος Kayfun-άς
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #3665 στις: Οκτ 23, 2015, 13:13 »
ευχαριστώ για τις απαντήσεις. σκέφτομαι να πάρω ένα και με προβλημάτισε αυτό. μιλάω για τον κλώνο της TOBECO, έτσι για αρχή και πειραματισμό μιας και θα είναι ο πρώτος μου επισκευάσιμος (νέος ατμιστής 40 ημερών γαρ).
από ότι είδα σε ένα e-shop μάλλον έρχεται μόνο σε "full metal jacket" όπως τον λέει ο φίλος παραπάνω

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
« Απάντηση #3666 στις: Οκτ 23, 2015, 13:14 »
Συμπληρώνεις στην τύχη βάσει της κατανάλωσης που κάνεις συνήθως. Φυσικά μπορεί να το πάρεις και το "καμένο" σου αν ξεχαστείς..

Edit: μέχρι να γράψω ένα ποστ ανταπαντήθηκε κιόλας.. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3667 στις: Οκτ 23, 2015, 13:17 »
ευχαριστώ για τις απαντήσεις. σκέφτομαι να πάρω ένα και με προβλημάτισε αυτό. μιλάω για τον κλώνο της TOBECO, έτσι για αρχή και πειραματισμό μιας και θα είναι ο πρώτος μου επισκευάσιμος (νέος ατμιστής 40 ημερών γαρ).
από ότι είδα σε ένα e-shop μάλλον έρχεται μόνο σε "full metal jacket" όπως τον λέει ο φίλος παραπάνω

Νομίζω πως ο κλώνος της Tobeco δίνει και το ενδιάμεσο διάφανο πλαστικό τανκ. Δεν είμαι σίγουρος αλλά σε κάθε περίπτωση με 3-5€ μπορείς να το αγοράσεις. Πιστεύω ότι στην αρχή καλό είναι να βλέπεις τη στάθμη του υγρού.

• Κωνσταντίνος
  • e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #3668 στις: Οκτ 23, 2015, 13:22 »
Ναι κι εγω συμφωνω με Mankar72. Μιας κι ακόμα είσαι στα πρωτα σου βήματα, καλο ειναι για δικη σου ευκολια να βλεπεις τι γινεται. Μετα που θα τον μαθεις, τοτε βαζεις το Full SS tank

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέον Φάληρον-Πειραιεύς
« Απάντηση #3669 στις: Οκτ 23, 2015, 13:30 »
Κάποια στιγμή θα σου πρότεινα να πάρεις ένα tiny tank από steam tuners για να έχεις τα εξής πλεονεκτήματα...
Compact μέγεθος, πλήρης ορατότητα όλου του υγρού του tank, λίγο καλύτερη γεύση.
Επίσης  με την αφαίρεση του drip tip έχεις...άμεσο  έλεγχο της κατάστασης της αντίστασης και δυνατότητα σταξίματος (dripping) κατευθείαν επάνω στην αντίσταση.
Think about it  ;)

• Ορκισμένος Kayfun-άς
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #3670 στις: Οκτ 23, 2015, 16:12 »
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε καποια links απο e-shops για τα παραπανω?
να εκμεταλευτω επισης τη προθυμια σας για βοηθεια και να ρωτησω τι συρμα, τι φυτιλι/βαμβακι, διαμετρους κλπ

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #3671 στις: Οκτ 23, 2015, 16:16 »
σκέφτομαι να πάρω ένα και με προβλημάτισε αυτό. μιλάω για τον κλώνο της TOBECO, έτσι για αρχή και πειραματισμό μιας και θα είναι ο πρώτος μου επισκευάσιμος (νέος ατμιστής 40 ημερών γαρ).

Εδώ μιλάμε για τον γνήσιο...

Για κλεψύτιπα εδώ...

• Κωνσταντίνος
  • e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #3672 στις: Οκτ 23, 2015, 16:20 »
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε καποια links απο e-shops για τα παραπανω?
να εκμεταλευτω επισης τη προθυμια σας για βοηθεια και να ρωτησω τι συρμα, τι φυτιλι/βαμβακι, διαμετρους κλπ

http://www.steamtuners.gr/
http://www.atmosfaira.com/

Εγω στηνω με Kanthal A1, συνηθως 5-6 σπειρες, 0.25μμ παχος και 2-2.5 διαμετρο αντιστασης με οργανικο βαμβακι αλλα τα γουστα της καθεμιας και του καθενος απο εμας διαφερουν οποτε μη φοβηθεις να πειραματιστεις. Αυτος ο ατμο ειναι ιδανικος για τετοια πειραματα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #3673 στις: Οκτ 23, 2015, 16:34 »
Κάποια στιγμή θα σου πρότεινα να πάρεις ένα tiny tank από steam tuners για να έχεις τα εξής πλεονεκτήματα...
Compact μέγεθος, πλήρης ορατότητα όλου του υγρού του tank, λίγο καλύτερη γεύση.
Επίσης  με την αφαίρεση του drip tip έχεις...άμεσο  έλεγχο της κατάστασης της αντίστασης και δυνατότητα σταξίματος (dripping) κατευθείαν επάνω στην αντίσταση.
Think about it  ;)

Kι επιπλέον, φόβος ότι με το παραμικρό θα σπάσει και θα του μείνει στα χέρια. Ακριβώς όπως ένα πυρέξ τανκ. Κακό δεν είναι, αλλά καλύτερο είναι να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων.
Κατά τα άλλα, από εμφάνιση και γεύση σκίζει

Αποσυνδεδεμένος acupuncturist

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: athens
« Απάντηση #3674 στις: Οκτ 23, 2015, 16:50 »
petra νοιωθω οτι εισαι λιγο πικραμενη :D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399408 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729355 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5870 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3154 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267588 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 736015 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269526 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 696086 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1091 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2254 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23483 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos