Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος ατμιστής, 5 ημερών, με Eleaf istick tc 40w και Kayfun Lite Plus V2. Το στήσιμο με τον Kayfun ήταν πανεύκολο, παρότι είμαι αρχάριος στους επισκευάσιμους και το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Έχω Kanthal 0.30 σε σπείρες 2.5mm με 1.45 Ω - 4 V στα 11.4 W και αρκετά ανοιχτή εισαγωγή αέρα. Η λειτουργία είναι άψογη, χωρίς σκασίματα (βράσιμο - τσιτσίρισμα - μπουρμπουλήθρες ή όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας) και η αίσθηση ικανοποιητική.
Αλλά το καλύτερο είναι οτι μπορείς να ανοιγοκλείνεις με το δάχτυλο την τρύπα εισαγωγής του αέρα, κάτι που δίνει τη δυνατότητα για όσο σφιχτή τζούρα και όσο ντουμάνι θέλεις.
Καλή αρχή φίλε μου.
Βλέπω μπήκες κατευθείαν στους επισκευάσιμους και μάλιστα με γνήσιο.
Την καλύτερη δουλειά έκανες.
Από δω και μπρος μπορείς (αφού έκανες ήδη τα πρώτα στησίματα στον KL+) να πειραματιστείς με διαστάσεις συρμάτων (από 0,25 έως 0,32mm) και με την ποσότητα του παντ (βαμβακιού), έτσι ώστε να βρείς το τέλειο για σένα.
Να ξέρεις ότι του KL+ δεν του αρέσουν τα πολλά Watts, οπότε παίξε με πηνία (αντιστάσεις) από 1,2 το λιγότερο μέχρι 2 Ohms στα 10 έως 12 Watts ανάλογα το πηνίο που έχεις φτιάξει.
To ιδανικό στήσιμο για μένα είναι 0,32mm Kanthal A1, 2,5mm διάμετρος πηνίου, 9 ή 10 σπείρες σχεδόν κολλητές, βαμβάκι περασμένο ούτε σφιχτά ούτε χαλαρά που να φθάνει στη βάση του ντεκ, που είναι τα αυλάκια εισαγωγής υγρού χωρίς να τα κλείνει. Tο πηνίο βγαίνει στα 1,6 έως 1,8 Ohms.
Αν γυρίσεις σε πιο μπροστινές σελίδες και διαβάσεις θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα για αυτόν τον εξαιρετικό ατμοποιητή.
Άν χρειαστείς σε κάτι βοήθεια εδώ είμαστε. Καλά ατμίσματα.