Καλημέρα σε όλους,
Θα ήθελα σας παρακαλώ πληροφορίες αναφορικά με στήσιμο KL+.
Έχω δει πάρα πολλά video με στήσιμο με απλό coil και βαμβάκι, όπου σε όλα το βαμβάκι είναι μπόλικο. Επίσης το ίδιο βλέπω και στις σχετικές σελίδες του forum.Τόσο πολύ βαμβάκι εγώ δεν βάζω, μια και όταν μου έχει ξεφύγει και μπει έστω και λίγο παραπάνω, έχω γουργουρητά, υπερτροφοδοσία και διαρροή από την τρύπα αέρα. Σημειώνω ότι δεν κλείνω ποτέ τα κανάλια του υγρού με το βαμβάκι. Τότε, αναγκάζομαι να τον λύσω και να κόψω το βαμβάκι στις άκρες ώστε απλά να ακουμπάει η άκρη του ελάχιστα στο deck και δουλεύει μια χαρά. Επισυνάπτω μερικές photo..Ρε παιδιά, είμαι τόσο λάθος στο στήσιμο του ή έτσι κάνετε και εσείς;
Επίσης κάτι άλλο. Αγόρασα τον kayfun μου τον Δεκέμβρη και άλλαξα το oring της τρύπας εισαγωγής υγρού πριν 20 ημέρες. Το κακόμοιρο είχε κυριολεκτικά λιώσει, το οποίο είναι λογικό μετά από τόσους μήνες χρήσης. Βάζω το νέο oring και αναμένω ότι και αυτό θα ζήσει για ένα μεγάλο διάστημα. Παρόλα αυτά το νέο oring, μέσα σε 2 εβδομάδες χρήσης κόπηκε στην μέση. Είναι λογικό αυτό; Το χρησιμοποιώ ακόμη, μια και δεν είναι λιωμένο, απλά προσέχω πολύ στο βίδωμα να κάτσει καλά στην τρύπα. Btw, διαρροές από την τρύπα υγρού δεν υπάρχουν. Θέλω να ρωτήσω, ανταλλακτικά orings μόνο για την βίδα αναπλήρωσης υγρού υπάρχουν, ή πρέπει να αγοράσω όλο το πακετάκι ανταλλακτικών (το οποίο και δεν το χρειάζομαι και κάνει και 3€);