Η τιμή της αντίστασης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη γεύση...εκτός αν μιλάμε για μηχανικό mod, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι απόλυτο.
(για 1.5Ω με ni200, θα χρειαζόντουσαν 54 σπείρες, για 1.8Ω 65, και όλα αυτά με 0.2mm σύρμα σε 2.5mm!)
Ο kf είναι καινούριος; Τον έχεις καθαρίσει; Με τι διάμετρο σύρματος παίζεις; Σε τι watt;
Επίσης μια φωτογραφία του στησίματος θα βοηθούσε πολύ!
τον εχω γυρω στης 2 βδομαδες.τον εχω καθαρισει οσο πιο καλα μπορω.δεν εχω θεμα απο μυρωδιές και τετοια απλα δεν εχω γευση.
δεν ειμαι εντελως ασχετος.γνωριζω περι συρματων κλπ κλπ.ξερω οτι με ni200 που ειναι εξαιρετικά μικρης αντίστασης σύρμα δεν μπορεις να κανεις μια τετοια αντίσταση ασε που εχει και καποιο οριο(νομιζω 0,30Ω.)
απλα ο Kongeo πρότεινε εξ αρχης για kanthal(ετσι το εξέλαβα εγω γυρω στο 0,16 με 0,20mm)
δουλευω αποκλειστικά σε ηλεκτρονικα μοντακια.
απλα ακομη και με το ni200 δεν μπορω να παρω γευση(0,25mm ανοιχτές σπειρες γυρω στα 0,17Ω)
η γευση του οτι και αν δοκίμασα ειναι άτονη και σε υγρα που ειναι πολυ έντονα σε γευση.
Αν τον στήνεις με Ni200 (άρα δουλεύεις TC) τότε όντως η τιμή της αντίστασης δεν έχει σχέση. Έχει σχέση, για μένα, το μήκος και η διάμετρος της αντίστασης. Να σου προτείνω το στήσιμο που έκανα παλιά στον KFL+ (με kanthal βέβαια αλλά δεν παίζει ρόλο), 3mm διάμετρο, 7-9 σπείρες ανοιχτές (όσες χωράει το deck), βάλτο στους 230C (σε προθερμασμένο φούρνο
ούτε κέικ να φτιάχναμε
) και στα 12-13W.
φιλε achatzi ετσι ακριβως το εχω τωρα με μονη διαφορα οτι το παιζω στους 215 και στα 18w