Ευχαριστω,
Κατι πιο συγκεκριμενο ομως? Τι αντισταση να φτιαξω δλδ?
Να πω και γω τη γνώμη μου μιας και τον έχω λίγο καιρό και είναι ο καθημερινός μου.
Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Ο KL+ είναι αποδεδειγμένα από τους καλύτερους - τίμιους για τα λεφτά του ατμοποιητές.
Πλύνε τον καλά πριν τον χρησιμοποιήσεις την πρώτη φορά.
Χρησιμοποίησε καλό βαμβάκι (παρακάτω γράφω γι αυτό).
Στο στήσιμο θέλει προσοχή η αντίσταση να ανάβει από μέσα (από το κέντρο) προς τα έξω (προς τα ποδαράκια) και να μην έχεις hot spots. Στο Youtube έχει πάρα πολλά βίντεο για στησίματα ειδικά για τον KL+.
Το βαμβάκι όταν το περνάς μέσα από την αντίσταση να περνάει ούτε σφιχτά, ούτε να κολυμπάει. Να κόβεται έτσι ώστε να φθάνει κάτω στο ντεκ αλλά να μην κλείνει τα δύο αυλάκια - εισαγωγές του υγρού.
Κάνε λίγα ml, γιατί το βαμβάκι αργεί λίγο για να στρώσει. Σε λίγες μέρες θα στρώσει, ακόμη έχει πάνω του διάφορες μυρωδιές από τα μηχανήματα, οι οποίες μετά από λίγα ml θα φύγουν.
Για σύρμα σου προτείνω 0,32mm (28 G στην αμερικάνικη μονάδα μέτρησης). Σε 3mm τρυπανάκι 8 σπείρες ή σε 2,5mm τρυπανάκι 9 σπείρες θα σου δώσει περίπου 1,6 με 1,9 Ohms. Εκεί δουλεύει καλύτερα ο Kayfun στα 10 με 12 Watts.
Για οργανικό βαμβάκι MUJI κατευθείαν από Ιαπωνία (το καλύτερο κατά τη γνώμη μου από όσα έχω δοκιμάσει). Αυτό χρησιμοποιώ και μου δίνει την καλύτερη γεύση. Λιγότερο από 5 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, ολόκληρη σακούλα με 140 παντς (θα σου έρθει σε 10 μέρες).
Θα έχεις για 10 χρόνια, δώσε και σε φίλους σου.
Το λινκ:
http://www.ebay.com/itm/231485512613?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Σου εύχομαι να τον ευχαριστηθείς τον KL+