Γειά χαρά σε όλους! Εχθές, μετά απο έναν χρόνο περίπου τίμιας κι απροβλημάτιστης υπηρεσίας, ο CE5 της Aspire και η 1300αρα ρυθμιζόμενη μπαταρία του έδωσαν τη θέση τους στον KFL+ σε Istick30. Το στικάκι το χαλβάδιαζα καιρό αλλά επισκευάσιμο δεν το σκεφτόμουν με τίποτα!! ΒΑΡΙΕΜΑΙ έλεγα. Ήμουν για ναυτίλο. Διαβάζοντας όμως πολύ εδω μέσα άρχισα να σκέφτομαι και την ευελιξία και την οικονομία ενος επισκευάσιμου. Και εξαντλώντας αυτό το thread και τα υπόλοιπα για τους kayfun αποφάσισα να κάνω το άλμα ελπίζοντας να τα καταφέρω!! Πήρα και το εργαλείο της kuro για σιγουριά, 30αρι kanthal, kgd και ξεκίνησα. Κι αφού χάλασα λίγο σύρμα μέχρι να υπολογίσω το σωστό μήκος έκανα το πρώτο μου microcoil. Μου βγήκε 2.1Ω σε 2.5 διάμετρο αλλά λέω τόφτιαξα τώρα, πυρώνει καλά, άστο. Και παθαίνω πλάκα με το άτμισμα!! Το ΠΡΩΤΟ μου setup και δουλεύει άψογα! Ντουμάνι και γεύση σούπερ!! Ακολουθώντας τις οδηγίες των παλαιοτέρων εδώ τελικά είναι παιχνιδάκι, και ο KFL ΠΟΛΥ φιλικός. Μόλις τελειώσει το πρώτο γέμισμα που τού έκανα θα προχωρήσω και σε άλλα setup. Για αισθητικούς λόγους βίδωσα κατ' ευθείαν επάνω bellcup (έβαλα και το ειδικό λαστιχάκι για προστασία απο χτυπήματα).
Tip: Έβρασα πρώτα για απολύμανση όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα με λίγο αζαξ και είδα στο μπρίκι καναδυό ρινίσματα. Τα γυαλιά και τα λαστιχάκια τα έπλυνα με υγρό πιάτων.
Ευχαριστώ όλους σας για το μοίρασμα της εμπειρίας σας!! Χωρίς εσάς δεν θα έκανα το άλμα στους επισκευάσιμους!
(Και να ευχαριστήσω και τα παιδιά της zerobacco στην Κάνιγγος για την αμέριστη βοήθειά τους και τις συμβουλές τους!)
Φωτο: πρώην και νύν