εγώ, σε συνάρτηση πάντα με το υγρό που κάνω άλλα και με το απορροφητικό υλικό που χρησιμοποιώ, είδα οτι στα 2mm έχω καλύτερη τροφοδοσία σε σχέση με το 2,5.
Πιθανότατα λόγω της μικρότερης ποσότητας απορροφητικού.
Λογικά σκεπτόμενος, αν σε κάθε ρουφιξιά τραβάς μέσα μια ποσότητα υγρού, αυτή η ποσότητα αλλιώς ποτίζει το πολύ βαμβάκι και αλλιώς το λίγο.
πχ μια σταγόνα υγρού το βαμβάκι στα 2,5mm θα το υγράνει και στα 2 θα το π#@αριάσει (σόρρυ για την έκφραση).
Σε αυτό φαντάζομαι θα αποδίδεται και η καλύτερη γεύση.
Αυτό φυσικά έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το υγρό.
Ενα αραιό υγρό θα περνάει μεγαλύτερη ποσότητα στο ντεκ και θα π#@αριάζει το 2,5 ενώ στο 2 θα κάνει γουργουρητά και υπερτροφοδοσία.
Ακόμα και η ρύθμιση τζούρας παίζει ρόλο. Αν την έχεις σφιχτή τραβάς περισσότερο υγρό λόγω υποπίεσης αρά πιθανότατα στα 2mm να έχεις θέμα υπερτροφοδοσίας.
Όλα παίζουν ρόλο.
Ανάλογα λοιπόν με τα υλικά του ο καθένας βρίσκει σε ποιό σετ-απ παίζει καλύτερα ο kfl του.