Ο καϊφουν είναι σταθερή αξία, αλλά προς θεού, όχι Θεός της γεύσης.
Το θεμα είναι ότι για να αποδώσει σωστά, πρέπει να ασχοληθείς αρκετά με το στήσιμο.
Διατομή συρματος, τυπος αντίστασης, μέγεθος, στήσιμο, βατ και κυρίως η ποσότητα του απορροφητικου υλικού.
Μπορεί να "συγχωρεί" λάθη όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με ένα κακό στήσιμο θα πάρεις πολύ καλό αποτέλεσμα.
Φυσικά παίζει ρόλο και το κάθε υγρό. Το ίδιο υγρό, αλλη γεύση θα βγάλει σε καιφουν, άλλη σε ντριπερ, αλλη σε κεραμικο κλπ κλπ.
Εγώ για παράδειγμα τα περισσότερα υγρά μου τα απολαμβάνω σε απολο και μαγκμα. Τα 5 pawns όμως τα προτιμώ στον καιφουν.