Κι εγω στα μελια ειμαι ακομα μαζι του και ηδη κοιταω πιθανες αναβαθμισεις, αλλα οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω θα περιμενω λιγο να τον χαρω εργοστασιακο και μετα θα προχωρησουμε και σε αλλα...
3η μερα συνυπαρξης σημερα μαζι του και θα φτιαξω 3ο στησιμο κατα τις υποδειξεις των παιδιων (και για την καλυψη της περιεργρειας μου...) αλλα και για να δοκιμασω και καποια νεα υγρα που με περιμενουν (μονο με την καμιναδα)
Και τωρα η ερωτησις : Οσοι τον δουλευετε με το στικακι το 20αρι, τον δουλευετε στα watt που πρεπει αναλογα με την αντισταση που εχετε φτιαξει , η παιζετε 0.5-1volt λιγοτερο, δεδομενω οι το στικ δινει παντα πιο πολλα

πχ. εγω ειμαι τωρα με μικροκοιλ στα 1.5ohm (τοσο γραφει το στικ) και τον δουλευω αρκετα χαμηλα στα 3.2 volt - 6.8 watt, θεωροντας οτι στην πραγματικοτητα παιζω περιπου στα 10+ watts....Ξερω οι περισσοτεροι θα πειτε αφου σε ικανοποιει ετσι ολα οκ...Απλα ρωταω αν σαν λογικη ετσι κανετε ... Να συμπληρωσω οτι ηδη το χτυπημα ειναι πολυ για τα δεδομενα μου και θα κατεβω κι αλλο σε νικοτινη απο 9-10 που ειμαι τωρα γυρω στο 6