εγω το βαμβακι το βαζω παντα στριβοντας το και το περναω σιγα σινεχιζοντας ακομα να το στριβω μεχρι που περναει μεχρι εκει που το θελω ... μετα το ¨ξανω" απο την μια και απο την αλλη της αντιστασης το κοβω εκει που το θελω και το βρεχω καλα μετα με την μυτη του μπουκαλιου του υγρου μου το παταω πανω στο ντεκ ισα ισα να παταει στα λουκια και αφου το εχω ηδη στρωσει εκει που το θελω .. μετα βιδωνω το κατω μερος τις καμπανας και φτοιαχνω για μια ακομα φορα το βαμβακι στο μερος που ειναι τα λουκια .. (αυτο το κανω προεραιτικα αν δω οτι κατα το βιδωμα εχουν χαλασει λιγο) κατοπιν δοκιμαζω να δω αν ολα πανε καλα πανω στο μοντ και μετα το βρεχω λιγο ακομα και βιδωνω την καμπανα .. τραβαω μια τζουρα να δω αν ειναι οκ .. και μετα κανω τα αλλα .. βιδωνω το σωμα , γεμιζω ,, κτλ ..
Οι εμπειροι εδω μεσα θα γελανε με αυτα που λεω ολα αυτα τα απλα αλλα και εγω ειμαι καινουριος με το αθλημα επισκευασιμων ...
εχω διαπιστωσει αν δεν κανω ανοιγμα στο βαμβακι στις ακρες ( να το ξανω) δεν κανει καλη τροφοδοσια .. επειδη οταν ειναι ανοιχτο ετσι οπως ειπα .. σχεδον αγγαλιαζει το ντεκ πανω απο τα λουκια και ειναι καλα κολημενο στα τοιχωματα του