Καλησπέρα.
Έχω 2 kayfun lite+, έναν v1 που αγόρασα από μέλος εδώ και έναν v2 (με το καινούργιο drip tip) που αγόρασα προχθές από το e-smokers.
Το πρόβλημα που έχω είναι το σφύριγμα. Ενώ ο πρώτος (v1) δεν έχει κανένα θέμα, ο 2ος κάθε φορά που τραβάω τζούρα με ακούν στο δίπλα δωμάτιο
Διαβάζοντας λίγο κατάλαβα ότι είναι ο αέρας, οπότε άρχισα να παίζω λίγο με την βιδούλα που έχει από κάτω αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή την έβγαλα τελείως και ωωωωω το σφύριγμα σταμάτησε.
Η ερώτηση είναι αν θα έχω κανένα πρόβλημα αν τον αφήσω χωρίς την βίδα, καμμια διαρροή ή τίποτα τέτοιο.
Επίσης, επειδή χτες τους έλυσα και τους έστησα και τους δύο, παρατήρησα το εξής:
η βίδα που βιδώνει πάνω στον θετικό πολό (αυτή η μακριά) έχει μία τρύπα η οποία (λογικά) πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένη με την παροχή αέρα στα πλάγια. Στον πρώτο (v1) όταν σφίξω την βίδα στον πόλο δεν ευθυγραμίζεται η τρύπα (αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα) ενώ αν ευθυγραμίσω την τρύπα ο πόλος είναι χαλαρός. Στον δεύτερο (v2) η βίδα ευθυγραμίζεται κανονικά με την τρύπα αλλά έχω το σφύριγμα.