Επιτέλους μόλις παρέλαβα τον kayfun lite plus.

Τον είχα παραγγείλει από cloud9vaping Δευτέρα 3/2 και παρέλαβα με ACS σήμερα 12/2. Έχω σύρματα 0,20 0,28 0,32 kanthal και νίκελ, φυτίλια silica, ecowool και φυσικά οργανικό βαμβάκι...Θα δοκιμάσω 2-3 κλασικά στησίματα να δω τι μου ταιριάζει
Δοκίμασα πρώτο στήσιμο micro coil 8-9 σπείρες με 28άρι σύρμα και βαμβάκι...Όσοι λένε ότι είναι έυκολος ατμοποιητής και προτείνεται για αρχάριους, έχουν απόλυτο δίκιο

...Εμπειρία με επισκευάσιμους έχω με dripper και ΣΟΦΙΑ αλλά αγόραζα πάντα έτοιμες αντιστάσεις...πρώτη φορά επιχείρησα να στήσω επισκευάσιμο, πρώτη προσπάθεια και πέτυχε, 1,6ohm αντίσταση και το δουλεύω στο προβάρι μου, απίθανη γεύση, ντουμάνι και χτύπημα. Πραγματικά απόλαυση. Και σίγουρα δεν είμαι από αυτούς που ΄΄πιάνουν'' τα χέρια τους. Ο συγκεκριμένος είναι πραγματικά πολύ εύκολος στο στήσιμο , το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην κλείσεις τα 2 κανάλια που έχει στη βάση με το φυτίλι-βαμβάκι ώστε να τροφοδοτείται σωστά η αντίσταση. Πάρα πολύ ευχαριστημένος λοιπόν και αξίζει μέχρι και το τελευταίο του ευρώ, δε θα το μετανιώσετε. Η εμπειρία που έχω με επισκευάσιμους είναι dripper,σοφία και rsst. Αυτός είναι με διαφορά ο καλύτερος

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι μεγάλος σε μέγεθος και βαρύς μαζί με το hippo που έχω κοιτάξτε πως φαίνεται....δε θα το έλεγα διακριτικό....ίσως έπρεπε να πάρω τον lite σκέτο χωρίς τον ρυθμιστή

Επίσης δεν είχε κατσαβιδάκι η συσκευασία, είχε μόνο τον ατμοποιητή, με τα 2 ''τζαμάκια'' 'ενα διάφανο, ένα ατσάλινο και τα ανταλλακτικά(βίδες,orings)
Συγχώνευση μηνυμάτων