Έχω πάρει από Αγγλία βιδάκια M 1.6 X 3 mm ανοξείδωτα με πολύ καλό πάτημα και άλλαξα όλα τα βιδάκια των κλώνων ατμοποιητών.
Ο γνήσιος ΚL+ που έχω όμως δεν έχει πρόβλημα με τα βιδάκια. Είναι μια χαρά.
To λίνκ:
http://www.ebay.com/itm/10-PACK-A2-STAINLESS-POZI-PAN-HEAD-MACHINE-SCREW-POSI-M1-6-M2-M2-5-M3-M4-M5-M6-/221264281377?var=&hash=item338460ff21:m:m_gy-jo-QyZEUQgpMKFnm2w
Έχει πολλές επιλογές. Εσύ διάλεξε την επιλογή M 1.6 X 3 mm και ποσότητα όσο θέλεις. Εγώ είχα πάρει 10 και το μετάνιωσα που δεν πήρα παραπάνω.
Ο Άγγλος έχει 100% Positive feedback (στο ebay) και είναι πολύ γρήγορος. 
ρε φιλε μ εσωσες!πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου!
οργωνω ολο το thread στο διαβασμα αλλα αποζημιωνομαι με κατι τετοια,να σαι καλα.
το ξερω οτι το ποστ σου ειναι ενος χρονου αλλα ο χρονος δεν εχει σημασια στην προκειμενη

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Να δοκιμασεις πιο αφράτο και πιο λιγο βαμβάκι.μετα απο αρκετή στησιματα θα το μαθεις το κολπο και θα εισαι οκ..δοκίμασε στο μελλον και το tiny tank απο steam tuners και θα με θυμηθείς .αν και εχω ενσταση με τα στησιμο σου..πανε κατευθείαν σε ni200 και θα δεις τι θα πει γεύση.
Καλοατμιστος
Στάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ni200 δοκιμασα σημερα και βρηκα επιτελους γευση,αφου ολα τ αλλα τα χω βρει στον τον kl+

εστησα 5 σπειρες αν θυμαμαι καλα,28ga ,2,5 mm διαμετρο πυρηνα,
0,08 Ω(εδω φοβαμαι μηπως εχω κανει πατατα).220 βαθμούς θερμοκρασια,13,5 watt,χρησιμοποιω το bell cap,το tiny δε μου αρεσε(εχω γραψει λιγο πιο πισω γι αυτο) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

μηπως ομως ειμαι καπου λαθος με την αντισταση μου;
εχετε καποιο στησιμο να προτεινετε;