Kλείνοντας εξι μήνες μακριά απ το κ.τ. σαν επιβράβευση αλλά και για να κάνω ένα βήμα παραπάνω μπηκα στους επισκευάσιμους κ ξεκίνησα με τον kayfun lite plus (five pawns edition).
Η επιλογή έγινε μετά από προτροπή του ευγενέστατου πωλητή της vapeland αφού η αρχική μου σκέψη ήταν ο kayfun 5 και αφού πρώτα εξήγησα ότι με ενδιαφέρει περισσότερο η τσιγαρίσια τζούρα.
Το πρώτο στήσιμο αντίστασης το κάναμε στο μαγαζί πρώτα εκείνος και μετά μόνος μου, μιας και το είχα ένα άγχος γιατί τα χέρια μου σε γενικές γραμμές το μαστόρεμα δεν το χουν.
Μέχρι τώρα με ναυτίλο κανένα παράπονο αλλά όταν έβαλα το castle long (που είναι μακράν το καλύτερο υγρό που χω δοκιμάσει ως τώρα) στο τανκάκι του kayfun και τράβηξα τις πρώτες τζούρες έπαθα πράγματι πλάκα. Υπάρχει διαφορά και πέρα από την καλύτερη γευστική απόδοση ένιωσα και την ικανοποίηση αυτή που αισθάνεσαι όταν κάτι το φτιάχνεις μόνος σου.
Σύρμα κάνθαλ, βαμβάκι, κατσαβιδάκια και μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί τον έχω καμιά δεκαριά πια, δοκίμασα αλλά δυο τρία στησίματα με 6-8 σπείρες. Εντάξει είμαι σίγουρος ότι κάνω λάθη αποκλείεται να εγινα ξαφνικά γκουρού στο να φτιάχνω αντιστάσεις αλλά σταγόνα δεν έχει στάξει ούτε μία.
Το μόνο που παρατήρησα ειδικά με το χθεσινό μου στήσιμο είναι ότι ακούω αρκετά "σκασίματα" και όσες σελίδες και αν διάβασα από το συγκεκριμένο τόπικ δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Τι μπορεί να κάνω λάθος? αν κάποιος έχει διάθεση να γράψει δυο τρία πράγματα ή να με παραπέμψει στις ανάλογες σελίδες τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.