Καλησπέρα Συνατμιστές μου!Η Εμπειρία μου από τον Kayfun Lite Plus έχει ως εξής:
Τον αγόρασα μετά απο ψάξιμο και με βοήθησε και το φόρουμ σε αυτό(πρίν γίνω μέλος του φόρουμ).
Το πρώτο στήσιμο ήταν με 30 άρι Kanthal γύρω στις 6 σπείρες απο ότι θυμάμαι και έπαιζα γύρω στα 15W.
Μαζί με τον ατμοποιητή πήρα και ένα 28 άρι Kanthal το οποίο μπορώ να πώ ότι με παίδεψε πολύ μετέπειτα.
Σε αρκετά setup μετά απο τις πρώτες 5-6 τζούρες έπαιρνα καμμένο συνήθως σε volt έπαιζα γύρω στα 3 με 3,20 και οι αντιστάσεις μου στο 1 με 1,20 Ω και βαμβάκι Cotton Bacon ξυμένο και σε λογική ποσότητα.Όταν άνοιγα την καμπάνα έβλεπα μαύρη αντίσταση και μάυρο βαμβάκι μόνο στο σημείο που περνάει μέσα απο τις σπείρες(στις 2 άκρες)

:wall:Υ.Γ.Το καμμένο το παίρνω στις απανωτές!Μήπως δεν προλαβαίνει να παει το υγρό στο φυτίλι?
Γιατί όταν τον αφήνω 30 sec και ρουφάω είναι όλα οκ!
Σήμερα κάνω μια αντίσταση με χοντρότερο σύρμα ni (αλλά δεν γράφει πάνω πόσο είναι πιθανολογώ πάνω απο 30άρι) με 10 σπείρες κλειστές μου βγάζει 0.90 Ω και παίζω στα 11.4 W και 3.2 V και μέχρι στιγμής όλα καλά!

Θα με βοηθούσε ιδιαίτερα όπως και τους συνατμιστές που δεν έχουν αρκετή εμπειρία πιστεύω όπως εγώ κάποια συμβουλή για σύρμα σπείρες βολτ βατ κλπ(αν και διάβασα αρκετά χρήσιμα στο συγκεκριμένο threat).
Κατά τα άλλα όσο πρόλαβα να τον χαρώ πιστεύω πως είναι αρκετά αξιόπιστος,0 διαρροές,εύκολος στο setup σε καθάρισμα κλπ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!