vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

441 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, manoslykos, tasos1976

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Kayfun Lite by SvoёMesto

Αποσυνδεδεμένος antonis-tsif

• **
  • 102
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun Lite by SvoёMesto
« Απάντηση #1830 στις: Δεκ 02, 2014, 23:20 »
σημερα ειπα να το ριξω εξω,εφτιαξα gourme κατασταση  :idiot1: .

ribbon 0,5x0,1 ,japan cotton kumo,halycon haze -venus in vapes .

η τσουρα πωλειται 1 ευρω  :laugh1: .

Εντυπώσεις δεν μας λες...   ::)

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1454
« Απάντηση #1831 στις: Δεκ 02, 2014, 23:26 »
το πωλειται δεν το ειδες?λες να πουλαγα σκαρτο πραγμα  :laugh1: .

Αποσυνδεδεμένος antonis-tsif

• **
  • 102
« Απάντηση #1832 στις: Δεκ 03, 2014, 01:58 »
Το πωλείτε το είδα... αλλά 1 ευρώ;;; Τζάμπα πράγμα πουλάς!

Αποσυνδεδεμένος polygrafos

• 502
  • Στέλιος Νιάπος
    • Προσκλητήρια Γάμου Βάπτισης
« Απάντηση #1833 στις: Δεκ 03, 2014, 12:32 »
Καλημέρα :)
Έχω ένα θεματάκι με τον Kayfun. Μετά από καινούριο στήσιμο χουρχουρίζει αρκετά.
Δοκίμασα να το ξαναστήσω με περισσότερο βαμβάκι όπως πρότεινε φίλος από το φόρουμ,
αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.
Έχετε καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? ???

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
« Απάντηση #1834 στις: Δεκ 03, 2014, 12:37 »
Στέλιο καλημέρα,

1) Στα πόσα watt / ohm τον δουλεύεις ;
2) Από που τον γεμίζεις ;
3) Είναι γνήσιος ;
4) Μήπως το χουρχούρισμα είναι σαν σφύριγμα γιατί κάποιοι kfl+ έχουν θέματα....
5) Αν σου είναι εύκολο ανέβασε καμία φώτο, μήπως και καταλάβουμε κάτι...

• 502
  • Στέλιος Νιάπος
« Απάντηση #1835 στις: Δεκ 03, 2014, 12:48 »
Είναι ο Kayfun Lite Plus original. Στήσιμο με 7 σπείρες (Kanthal 0,28) - 1,3 Ohms τον δουλεύω
στα 7,8 Watt - 3,2 Volts (σε istick). Πολύ καλό χτύπημα και γεύση τον δουλεύω στα ιδια Watt
με τα προηγούμενα στησίματα. Δεν έχω τη δυνατότητα για φωτογραφία αλλά το μόνο
που άλλαξα από τα προηγούμενα στησίματα ίσως να είναι η τοποθέτηση από το βαμβάκι.
Στήνω όπως το βίντεο παρακάτω:

Αποσυνδεδεμένος vladimirus

• **
  • 413
« Απάντηση #1836 στις: Δεκ 03, 2014, 12:54 »
ok, το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να ανεβάσεις watt π.χ. 9-10 μήπως και λόγω καλής τροφοδοσία αλλά μικρής εξάτμισης (λόγω χαμηλών watt) μαζεύεται κάπως υγρό. Επίσης πάρε ένα χαρτομάντηλο , κάνε το "μυτούλα"  και καθάρισε την τρύπα εισόδου αέρα.

Edit: τώρα πρόσεξα ότι είναι istick οπότε ήδη τα watt σου είναι κάτι παραπάνω στην πραγματικότητα....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 03, 2014, 12:59 από vladimirus »

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • 1278
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #1837 στις: Δεκ 03, 2014, 13:00 »
Χουρχουριζει = κανει θορυβο σαν να βραζει οταν ατμοποιει, αλλά κατα τα αλλα ενταξει? Οποτε δεν χρειαζεται να διορθωθει τιποτα, ειναι απλα λυσσαλεα ατμοποιηση του υγρου σε καινουργιο σεταπ, στρωνει μετα απο λιγο.

ή

Χουρχουριζει = κανει θορυβο και δινει την αισθηση σαν αυτη που δινει το καλαμακι στον φραπε-αναψυκτικο στην τελευταια ρουφηξια, σαν να εχει υγρο στην εισοδο αερα? Που σημαινει οτι υπερτροφοδοτει, η γιατι εβρεξες πολυ το βαμβακι κατα το στησιμο, οποτε θα φυγει συντομα (ή πιο συντομα αν βγαλεις το ντριπ τιπ και τον αφησεις αναποδα πανω σε μια χαρτοπετσετα να φυγει το πλεοναζον υγρο για 10 λεπτα), η γιατι κατι δεν εχεις σφιξει καλα - συνηθης υποπτος το μικρο οριγκ που στεγανοποιει καμιναδα με βαση ντριπ τιπ.

• 502
  • Στέλιος Νιάπος
« Απάντηση #1838 στις: Δεκ 03, 2014, 13:04 »
Ναι όντως στο istick δεν χρειάζεται παραπάνω Watts. Εξάλλου στα ίδια Watt δεν έκανε χουρχούρισμα
στο προηγούμενο στήσιμο. Ο τρόπος που μπαίνει  το βαμβάκι πιστεύω ότι φταίει, αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς
να το βάλω αφού έχει μόνο μια θέση...
Το χουρχούρισμα είναι σταθερό στα τελευταία 2-3 στησίματα. Δεν είναι από υπερτροφοδοσία ούτε από το μικρό o-ring,
το είχα ελέγξει. Και είναι χουρχούρισμα όπως ανέφερες σαν να κάνει υπερτροφοδοσία και όχι από έντονη ατμοποίηση.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Θα δοκιμάσω να κάνω το βαμβάκι πιο αφράτο για να πιάσει περισσότερο χώρο.
Αυτό βέβαια είναι λίγο δύσκολο γιατί για να περάσει από το MC πρέπει να το πατήσεις
και να το στρίψεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 03, 2014, 13:12 από polygrafos »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
« Απάντηση #1839 στις: Δεκ 03, 2014, 13:12 »
Υπαρχει δυνοτοτητα να βγαλεις μια φωτογραφια το στησιμο σου να το δουμε καλυτερα?

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • 1278
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #1840 στις: Δεκ 03, 2014, 13:13 »
Μηπως στα τελευταια στησιματα αλλαξες την εισοδο αερα σε πιο σφιχτο? Αν ναι, ρουφωντας βαζει λιγο παραπανω υγρο στον θαλαμο, και σε συνδυασμο με τα λιγα βατ δεν προλαβαινει να το ατμοποιησει ολο.

• 502
  • Στέλιος Νιάπος
« Απάντηση #1841 στις: Δεκ 03, 2014, 13:17 »
Δυστυχώς είμαι σε χώρο εργασίας και δεν μπορώ να φωτογραφήσω.
Την είσοδο αέρα την άλλαξα όντως αλλά δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα σφιχτό.
Θα δοκιμάσω να το ανοίξω λίγο όπως προτείνεις και να ανεβάσω λίγο τα Watt. :)

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #1842 στις: Δεκ 03, 2014, 20:24 »
Καλησπέρα.

Έχω 2 kayfun lite+, έναν v1 που αγόρασα από μέλος εδώ και έναν v2 (με το καινούργιο drip tip) που αγόρασα προχθές από το e-smokers.

Το πρόβλημα που έχω είναι το σφύριγμα.  Ενώ ο πρώτος (v1) δεν έχει κανένα θέμα, ο 2ος κάθε φορά που τραβάω τζούρα με ακούν στο δίπλα δωμάτιο  ;D ;D ;D

Διαβάζοντας λίγο κατάλαβα ότι είναι ο αέρας, οπότε άρχισα να παίζω λίγο με την βιδούλα που έχει από κάτω αλλά τίποτα.  Κάποια στιγμή την έβγαλα τελείως και ωωωωω το σφύριγμα σταμάτησε.

Η ερώτηση είναι αν θα έχω κανένα πρόβλημα αν τον αφήσω χωρίς την βίδα, καμμια διαρροή ή τίποτα τέτοιο.

Επίσης, επειδή χτες τους έλυσα και τους έστησα και τους δύο, παρατήρησα το εξής:

η βίδα που βιδώνει πάνω στον θετικό πολό (αυτή η μακριά) έχει μία τρύπα η οποία (λογικά) πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένη με την παροχή αέρα στα πλάγια.  Στον πρώτο (v1) όταν σφίξω την βίδα στον πόλο δεν ευθυγραμίζεται η τρύπα (αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα) ενώ αν ευθυγραμίσω την τρύπα ο πόλος είναι χαλαρός.  Στον δεύτερο (v2) η βίδα ευθυγραμίζεται κανονικά με την τρύπα αλλά έχω το σφύριγμα.   :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Varaderum

• Γιώργος
  • 675
« Απάντηση #1843 στις: Δεκ 03, 2014, 21:13 »
Φίλε μου, όσες φορές είχα ευθυγραμμίσει την βίδα, είχα σφύριγμα.

Κράτα με ένα μιτοτσίμπιδο τον θετικό πόλο και σφίξε λίγο παραπάνω (περίπου μισό του τετάρτου) την κεντρική βίδα.

Εγώ έτσι έκανα με τους kayfun μου και πλέον κανένας δεν "σφυρίζει".

Υ.Γ. ..αν βγάλεις την βίδα και για οποιοδήποτε λόγο (πχ κακό στήσιμο της αντίστασης), έχεις διαρροή ..θα σου βγάλει το υγρό από κάτω.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 03, 2014, 21:18 από Varaderum »

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #1844 στις: Δεκ 03, 2014, 22:08 »
Το περίμενα ότι αυτό ήταν η αιτία, η ευθυγράμιση της βίδας.  Την επόμενη φορά που θα τον στήσω θα το δοκιμάσω.  Μου κάνει εντύπωση που όσο έψαξα στο web κανένας δεν αναφέρει για την βίδα αυτή.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 5 390 Τελευταίο μήνυμα Απρ 17, 2025, 22:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1493 257256 Τελευταίο μήνυμα Απρ 16, 2025, 23:04
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 372007 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 387119 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 261932 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 677295 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 665 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1248 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22165 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2299 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885894 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 476769 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985