vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Σήμερα γυρνώντας σπίτι πέρασα απ το περίπτερο

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Σήμερα γυρνώντας σπίτι πέρασα απ το περίπτερο
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 14:30 »
ζαντος,συλληπητηρια.
Αλλα τιμωρια και οι 2,θα γραψετε 200 φορες δεν θα ξανακαπνισω. :fight_knuppel:

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 14:44 »
ζαντος,συλληπητηρια.
Αλλα τιμωρια και οι 2,θα γραψετε 200 φορες δεν θα ξανακαπνισω
ευχαριστω τριπολοτη
την τιμωρια αν την κανω copy-paste πειραζει;

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 14:45 »
εννοειται και δεν θα κανεις κοπυ παστε.οταν τελειωσετε την τιμωρια σας να την ανεβασετε εδω.

Αποσυνδεδεμένος Lancerlot

• **
  • 407
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 12:04 »
Ήμουν στην τράπεζα για διακανονισμό και δάνειο  :'( και χωρίς ΗΤ μαζί μου γιατί νόμιζα ότι δεν θα αργούσα αλλά μου πήρε 3 ώρες.....
Το θέμα είναι πως τα καταφέρνει το άτιμο  (το ΚΤ) να σε κάνει να το ζητάς σε κάτι τέτοιες ώρες...
Anyway never again.... ελπίζω.

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 12:22 »
Ήμουν στην τράπεζα για διακανονισμό και δάνειο  :'( και χωρίς ΗΤ μαζί μου γιατί νόμιζα ότι δεν θα αργούσα αλλά μου πήρε 3 ώρες.....
Το θέμα είναι πως τα καταφέρνει το άτιμο  (το ΚΤ) να σε κάνει να το ζητάς σε κάτι τέτοιες ώρες...
Anyway never again.... ελπίζω.

Σύντροφε..εγώ χωρίς το EGO μου, δεν πάω ούτε στη τουαλέτα. :)

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 12:38 »
ούτε εγώ!! έχει γίνει προέκταση του στόματός μου. και για γυναίκα είναι λίγο κάπως...μαύρο, μεγαλούτσικο... :-*

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 12:52 »
Μη μασάς. Εξ άλλου υπάρχει και σε ασημί ;)
http://www.heaven-gifts.com/gallery-144.html
Ίσως και από αλλού, δεν κάνω διαφήμιση :)

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 12:53 »
το ροζάκι θέλω αλλά δε στέλνουν Ελλάδα.... :-[

Αποσυνδεδεμένος Lancerlot

• **
  • 407
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 13:00 »
Σύντροφε..εγώ χωρίς το EGO μου, δεν πάω ούτε στη τουαλέτα. :)
Μετά από σχεδόν 1 χρόνο με ΗΤ κατάφερα να αντέχω πολύ ώρα ακόμη και χωρίς άτμισμα αν και ατμίζω σταθερά στα 18mg και τίποτε λιγότερο για αυτό και δεν το θεωρώ απαραίτητο να το έχω πάντα μαζί μου αλλά είναι κάποιες στιγμές ''αδυναμίας'' όπως αυτή που ανέφερα.....

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 22, 2011, 02:29 »
Oλα στο μυαλο ειναι.. ο πατερας μου καπνιζε 3 πακετα για πανω απο 60 χρονια . Μολις επαθε αλτσχαιμερ , η μητερα μου τον παραμυθιασε οτι το ειχε κοψει εδω και 25 χρονια !!! Τοφαγε... και δεν ξανακαπνισε μεχρι που επεστρεψε η μνημη του .
Το αλτζχάϊμερ σαν μέθοδος αποτοξίνωσης!  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Σοβαρά τώρα: ψώνιζα από τον περιπτερά της γειτονιάς, εκεί σ' ένα παρκάκι, έναν μπάρμπα με τον κολλητό του να κάνουν βάρδιες και απορώ πως βγάζαν τα τσιγάρα τους. Έλεγα να τους στηρίξω. Εντωμεταξύ, με είχε μάθει και είχε κάνει και στοκ από drum μαλακό. Και τον τελευταίο καιρό, το είχα γυρίσει και σε ligths. Με ρώτησε αν θα καπνίζω αυτό πλέον, για να το φέρνει γιατί δεν το παίρνει και κανένας άλλος. Νοιώθω άσχημα, θα του ξέμειναν οι κούτες... αλλά το πιθανότερο είναι να τα καπνίσει ο ίδιος, όταν απογοητευτεί τελείως (ντρέπομαι να πάω εκεί σαν αναγεννημένος και να του εξηγήσω τι και πως). :-[

Για τους αναπτήρες: μάζευα άδειους αναπτήρες. :confused1:  Ξεκίνησα με τα περίεργα που πουλάνε οι κινεζούλες στις καφετέριες, και συνέχισα κρατώντας όλους τους άδειους αναπτήρες. Μια σακούλα είναι. Και τώρα δεν έχω λόγο καν να τους κρατάω... :hmmm:  λέω να αγοράσω κανά μπουκάλι αέριο, να τους γεμίσω και να γυρνάω τις καφετέριες μέχρι να τους δώσω. Κανα πενηντάρι δεν θα βγάλω; Μερικοί έχουν και λαμπάκια! :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 22, 2011, 02:36 »
Μπήκα στον τρίτο χρόνο που ατμίζω :thumpup:

Στον περίπτερο  πάω μόνο κάθε Παρασκευή και παίρνω την Παρασκευή+13 λόγω του COMBAT !
καθώς επίσης γιατί μου αρέσει να βλέπω τα ωραία μάτια της ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 22, 2011, 03:59 »
Μπήκα στον τρίτο χρόνο που ατμίζω :thumpup:

Στον περίπτερο  πάω μόνο κάθε Παρασκευή και παίρνω την Παρασκευή+13 λόγω του COMBAT !
καθώς επίσης γιατί μου αρέσει να βλέπω τα ωραία μάτια της ;) ;) ;)
Για το COMBAT, πήγαινε http://torrentz.eu/search?f=COMBAT+tv
Για τα μάτια της.... πάρε σοκολάτα.....

Αποσυνδεδεμένος makk

• **
  • 116
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 22, 2011, 10:55 »
Πάντως ρε παιδιά, με ελαφρά τη καρδία, προχθες για παράδειγμα που τα πήρα κρανίο για κάποιο λόγο, πήγα κι άναψα ένα ακόμη (το 4ο σε 2 βδομάδες). Πήρα δυο ρουφηξιές και ποσότητα ντουμανιού δεν είχα... Μου βρώμισε γενικώς αλλά την άκουσα καλά! Στην 4η - 5η ρουφηξιά το έστειλα στο τασάκι...
Αν εξαιρέσεις τις επιδράσεις του ΠΡΩΤΟΥ τσιγάρου της ημέρας (που εδώ που τα λέμε δεν είναι και πάντα απολαύσιμες...) τότε, μόνον μία ακόμη διαφορά - προτέρημα, έχω δει για το κτ σε σχέση με το ητ.
Το ητ για παράδειγμα, έχει ένα ..."κακό": Αν ατμίζεις συνέχεια, κάποια στιγμή καταλαμβάνει το λαιμό μια "γλυκα" από τις γεύσεις των υγρών που δεν πολυαλλάζει ακόμη κι αν αλλάξεις τα υγρά... Αυτή η γλύκα μερικές φορές είναι τόσο σπαστική που το κακό μυαλό θυμάμαι την γνήσια τσιγαρίσια γεύση και σε βάει λίγο στο τριπάκι να το σκέφτεσαι...
Ίσως κάνω λάθος αφου από γεύσεις έχω δοκιμάσεδι εξαιρετικά λίγες ακόμη αλλά γενικώς πάντως νομίζω πως έτσι πάει. Σε μένα ας πούμε, το σύστημα ατμίσματος λειτουργεί μέσα από διαρκείς και απρόβλεπτους συνδυασμούς υγρών και εξαρτημάτων. Πότε με LR πότε με ντεπόζιτο, πότε χωρίς, πότε με dripper πόμε με κανονικό φολτράκι... Έτσι κάπως παλεύεται είναι η αλήθεια...
Το κτ πάντως αν και δεν το ψάχνω - άλλωστε έχω το τελευταίο πακέτο στο σπίτι - μου αρέσει να του κάνω και μερικά κρας τεστ που και που. Δηλαδή ανάβω ένα και το σβήνω στην 3η τζούρα αηδιασμένος (?)...

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 22, 2011, 20:32 »
Πάντως ρε παιδιά, με ελαφρά τη καρδία, προχθες για παράδειγμα που τα πήρα κρανίο για κάποιο λόγο, πήγα κι άναψα ένα ακόμη (το 4ο σε 2 βδομάδες). Πήρα δυο ρουφηξιές και ποσότητα ντουμανιού δεν είχα... Μου βρώμισε γενικώς αλλά την άκουσα καλά! Στην 4η - 5η ρουφηξιά το έστειλα στο τασάκι...
Αν εξαιρέσεις τις επιδράσεις του ΠΡΩΤΟΥ τσιγάρου της ημέρας (που εδώ που τα λέμε δεν είναι και πάντα απολαύσιμες...) τότε, μόνον μία ακόμη διαφορά - προτέρημα, έχω δει για το κτ σε σχέση με το ητ.
Το ητ για παράδειγμα, έχει ένα ..."κακό": Αν ατμίζεις συνέχεια, κάποια στιγμή καταλαμβάνει το λαιμό μια "γλυκα" από τις γεύσεις των υγρών που δεν πολυαλλάζει ακόμη κι αν αλλάξεις τα υγρά... Αυτή η γλύκα μερικές φορές είναι τόσο σπαστική που το κακό μυαλό θυμάμαι την γνήσια τσιγαρίσια γεύση και σε βάει λίγο στο τριπάκι να το σκέφτεσαι...
Ίσως κάνω λάθος αφου από γεύσεις έχω δοκιμάσεδι εξαιρετικά λίγες ακόμη αλλά γενικώς πάντως νομίζω πως έτσι πάει. Σε μένα ας πούμε, το σύστημα ατμίσματος λειτουργεί μέσα από διαρκείς και απρόβλεπτους συνδυασμούς υγρών και εξαρτημάτων. Πότε με LR πότε με ντεπόζιτο, πότε χωρίς, πότε με dripper πόμε με κανονικό φολτράκι... Έτσι κάπως παλεύεται είναι η αλήθεια...
Το κτ πάντως αν και δεν το ψάχνω - άλλωστε έχω το τελευταίο πακέτο στο σπίτι - μου αρέσει να του κάνω και μερικά κρας τεστ που και που. Δηλαδή ανάβω ένα και το σβήνω στην 3η τζούρα αηδιασμένος (?)...

Τις κάνεις κι εσύ τις παρασπονδίες σου ζωηρούλη... ;D
Κράς τέστ το λέμε τώρα;  :laugh1: :))

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 22, 2011, 20:35 »
Για το COMBAT, πήγαινε http://torrentz.eu/search?f=COMBAT+tv
Για τα μάτια της.... πάρε σοκολάτα.....

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359894 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114249 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110725 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374798 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328168 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29356 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99928 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F