Καλημέρα φιλοι.
Παρελαβα τον
Dripping Rebuildable Atomizer (Trident clone?) επισκευασιμο
ατμοποιητη που διατίθεται απο το
FabVape στην τιμή των
20€.
http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=25_124&product_id=520Ακολουθει κριτικη και παρουσιαση.Έρχεται σε όμορφο κουτάκι, μαζί με το πανέμορφο drip tip του, σεταρισμένο
με dual coil και 2 ακόμη έτοιμες αντιστάσεις και ενα μικρό κατσαβιδάκι.
Εδω πάνω στο Mod by SEB
το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανετε, είναι να πετάξετε τις
αντιστάσεις!!!Χάλι μαύρο!!
αμεσως μετά, φτιάξτε δικές σας, με το πολύ καλό φυτίλι και τη μεγαλη
ποικιλία σε συρματα που έχει το εν λόγω κατάστημα! Προσοχή μεγάλη στο βιδωμα των αντιστάσεων γιατι οι βιδούλες είναι μάλλον
ευαίσθητες... στο δεύτερο σετάρισμα που πήγα να κάνω, στο τελευταίο στρίψιμο του κατσαβιδιού (μαλλον το πίεσα πολύ) μου έσπασε το κεφάλι της βίδας! τρελάθηκα γιατί ήταν του θετικου (κεντρικού) πόλου!!
ευτυχως κατάφερα και επιασα το σωμα της βίδας με μια μικρή πένσα και την
έβγαλα!! οπότε μετα απο τη βλακεία μου, δυστυχως δε μπορώ πλέον να κανω dual
coil... ο αερας περνάει απο την πλαινή τρύπα η οποία είναι αρκετά μεγάλη και
έχεις πολύ αεράτη τζούρα και φυσικά την ανάλογη παραγωγή ατμού!! ΠΟΛΥΣ ΑΤΜΟΣ!! προχθές πήγα σ ενα σπίτι σε κατι γεννέθλια, και πήρα αυτόν μαζί μου για
δοκιμή. υπόψιν οτι πάντα ατμίζω όσο διακριτικά γίνεται για να μην ενοχλω κανεναν... μ αυτόν δέ μπορείς!!! ανναγκαστικά θα βγαλει πολύ ατμό!!!! τρέλανα 2 κοπέλες! η μία νόμισε οτι χάλασε το κλιματιστικό κ εβγαζε ατμούς και η άλλη νομισε οτι κατι παθανε τα μάτια της κι έβλεπε θολά!! το μέγεθός του δέν κανει για απλές eGo μπαταρίες, δεν ταιριάζει
καθολου... πάνω σε μηχανικό ταιριάζει πολύ καλα ασχέτως του μεγέθους του, γιατί είναι 21mm διαμετρος. στον Σύριο μου ταιριάζει τέλεια μιας και ο Σύριος την ίδια διαμετρο έχει.εδω πάνω στο Σύριο
Eίναι αρκετά εύκολος στο σετάρισμα.
πρέπει να πιάσεις το σύρμα γύρω απο τη βίδα (δεν εχει να το βάλεις σε
τρύπα) και αυτό μερικούς μπορεί να τους δυσκολέψει, όπως κι εμενα, γιατι είναι αρκετά μικρές οι βίδες, αλλά φανταζομαι είναι και θέμα συνήθειας.εχει δυνατότητα αλλαγής τρύπας αέρα, αλλά μου φαίνονται ίδιες και οι 3
που έχει, δεν είδα διαφορά! Χωρητικοτητα;
Μιλάμε για dripping ατμοποιητή οπότε μην περιμένετε πολλά!
Μάλλον βαζοντας αρκετα μακρια φυτίλια θα χωρέσει γυρω στο 1 ml.
Μη το παρακανετε όμως γιατι θα σας βγεί απο την πλαινή τρύπα του αερα,
και... κρατηστε τον όρθιο!!
@ Γενικο συμπερασμα.
Ενας ατμοποητης που για το κοστος του ειναι παρα πολύ καλός, αν σκεφτει
κανεις οτι είναι όλος SS (και το drip tip). Δεν θυμιζει κινεζικη κατασκευη εκτος των βιδών που φυσικα δεν ειναι SS. Δινει μια πολύ αεράτη τζουρα, αλλά καμιά φορά εχω σφυριγμα.
Φυσικά παίζει ρόλο και το στήσιμο, αλλά προσέχοντας που θα εναποθέσετε
την τρύπα αερισμού (να είναι ακριβώς μπροστά απο την αντίσταση) θα σας εντυπωσιάσει!!Αν θελετε να είστε διακριτικοι, δεν είναι δυνατό!!
Είναι όλες αυτες τις μέρες ο μόνιμος ατμοποιητής που χρησιμοποιώ!
Συνηθισα και την αεράτη του τζούρα και δε μπορω να ατμίσω άλλον πλέον!!