vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

127 επισκέπτες, 7 χρήστες
camber, maprix, Buliwyf, manoslykos, thanos1071, dvelev, poseidon

Micro coil setup

Αποσυνδεδεμένος minka

• *
  • 66
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #405 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 19:14 »

Για το προηγουμεντο της qvapes η τιμη ειναι 23 δολαρια απο Αμερικη μαλλον δε υπαρχει ακομα Ευρωπη κ τα μεταφορικα απο εκει ειναι απλησιαστα .Οι τιμες στο λινκ που ακολουθει: http://congrevape.com/projects/qvapes-coiler/

Υπαρχει ομως κ αλλη μια τετοια κατασκευη που δυστυχως δε ξερω/εχω βρει αλλα στοιχεια ( τιμες προελευση κλπ)

[youtube]vphO_2MA-oM[/youtube]

EDIT:  βρηκα τελικα
The RBA Coil Jig can be purchased through PayPal to [email protected] $19.95 + $2.95 shipping w/tracking in US.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2014, 19:22 από minka »

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #406 στις: Φεβρουαρίου 06, 2014, 19:25 »
Τα ρυγχη μια χαρα ειναι!!!  Με ενα παξιμαδι στη βαση τους για να σφιγγει το συρμα (ετσι δεν παει χαμενο και πολυ συρμα) η δουλεια γινεται κομπλε!!!!   Η βαση ειναι παντελως αχρηστη και περιττο πουλημα μουρης σε ινδιανους!!!

Αποσυνδεδεμένος ilias.2008

• **
  • 487
    • Εργαστήρι Αγιογραφίας - Ζωγραφικής
« Απάντηση #407 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 09:48 »
με τα χρήματα αυτά προτιμώ να πάρω κανα 2-3 ατμοποιητές απο κίνα ή εναν απο εδω!!! :idiot1:
πέταμα χρημάτων!! :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #408 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 15:49 »
Το νημα δεν ειναι review του συγκεκριμενου προιοντος.
Καλυτερα θα ηταν η ουσια της κουβεντας να επικεντρωθει στην χρησιμοτητα τετοιων βοηθηματων κι αν κανουν τα microcoils καλυτερα.
Δεν εχω ακομα φτιαξει-αποκτησει κατι και δεν μπορω να μιλησω εκ πειρας. Συζητιεται πολυ παντως, και λεγεται οτι αντιστασεις φτιαγμενες με οσο περισσοτερη πιεση γινεται, αφ ενος εχουν απο την αρχη ευκολα το σχημα που πρεπει, αφ΄ετερου αντεχουν καλυτερα στις καταπονησεις λογω θερμοτητας, και εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να "αραιωσουν" οι σπειρες τους ειτε κατα την χρηση ειτε κατα την συντηρηση.

Υπαρχουν και φτηνοτερες λυσεις, οπως:

http://www.amazon.com/Artistic-Wire-Coiling-Deluxe-Jewelry/dp/B0068RQ85K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1388928128&sr=8-1&keywords=wire+coiling+gizmo&tag=e04ed-20

και βιντεο

και βεβαια ιδιοκατασκευες

ειτε μεταλλικες οπως η προηγουμενη ειτε με ξυλο οπως η επομενη

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 07, 2014, 18:43 από Πολυκράτης »

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #409 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 19:42 »
τωρα και με μοτερ......... ;D
αντε και καλο πασχα...... :tongue_smilie:

είπαμε να τα κάνουμε πιο άπλα τα πράγματα αλλά έχουμε την τάση να τα περιπλεκουμε.....

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #410 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 20:24 »
Και καλή ανάσταση, αλλά εμένα που δεν βλέπω καλά κοντά και που μου κοβεται το χερι απο το σφιξιμο, ενα εργαλειο τετοιο θα μου την εκανε την ζωη πιο ευκολη και τα πραγματα πιο απλά.
Σε αντίθεση απο το τι πιστευουν καποιοι, δεν ειμαστε ολοι μαστορια και καποιους καποια τετοια γκατζετακια πραγματικα βοηθανε.

Και μενει και εκκρεμης η υποθετικη θεωρια οτι οντως κανουν και την αντισταση καλυτερη.

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #411 στις: Φεβρουαρίου 07, 2014, 20:34 »
δεν ξερω βρε παιδια αλλα δεν χρειάζεται να περάσεις την κλώστη στην βελόνα....να πω οτι θελεις καλα ματια

ουτε θεωρω οτι το να γυρίσεις σπείρες γύρω απο ενα τρυπάνι θέλει κάποια δεξιοτεχνία

οπως τα βλεπω αυτα τα μηχανάκια  και ειδικά το προτελευταιο ιδιοκατασκευη το βρίσκω πιο δύσκολο(ή εστω οχι πιο ευκολο) απο το να κραταω ενα τρυπάνι και γυρίζω γύρω γύρω το συρμα και να τυλίγεται και στο τέλος να συμπιέζω τις σπείρες .......

άποψη μου πάντα έτσι...τώρα αν το βρίσκουν κάποιοι πιο εύκολο.....και πάλι κάλο Πασχα τους ευχομαι.... ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 07, 2014, 21:56 από BABIS1098 »

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
« Απάντηση #412 στις: Φεβρουαρίου 08, 2014, 03:23 »
ξεχνάς όμως πως στο στρατό δεν είχαν όλοι επιτυχία στις  βολές..άλλοι τρώγανε καμπάνα κ άλλοι τιμητική...
Τεσπα γκαντετάκι τις κακιάς ώρας θα το ελεγα κ γενικά μου τη σπάνε αυτα τα gκατζετ :P

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #413 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 20:57 »
Just for Fun

Δοκιμή micro coil no46.
Twisted 20kanthal, τυλιγμένο με ribbon 6Χ1.
Τα πράγματα δυσκολεύουν, δεν ανάβει σε 2Ω με 5,4 Volt παρά μετά από 4-5 δευτερόλεπτα, και στα 12 sec. έχεις κόψιμο από την μπαταριοθήκη. Θα πρέπει να δοκιμαστεί με πιο θηριώδη μηχανήματα (aka skul slavemo by SEB) ή έστω κάτι που να μπορεί να δώσει 6V ό,τι και να κάνεις εκεί πάνω. Η γεύση βλετιώνεται σημαντικά, αλλά ο ατμός σε ποσότητα και θερμότητα μειωνέται γελειοδώς, σε αναγκάζει να ανεβάσεις δύναμη. Δεν ξέρω αν θα μου βγάλουν οι 4 18650 το βράδυ, αν όχι να ξέρετε πως σας συμπαθούσα όλους, κι ας ατμίσω με carto σε ego...

Επετρεψε μου να σου ισιωσω τις φωτο. Με πιανουν οι ψυχαναγκασμοι μου αν τις βλεπω ετσι στραβα.  :))

Οι φωτος αντικατεσταθησαν με τις ισιωμενες και συγχωνευθηκαν  :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 09, 2014, 21:44 από Πολυκράτης »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #414 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 23:14 »

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #415 στις: Φεβρουαρίου 10, 2014, 00:15 »
Νταξ...

Πάω να ξηλώσω την κάτω χορδή από το μπάσο μου!!! :))

Μου άρεσε... Αλλά ο τύπος πιστεύω οτι πλέον έχει ξεφύγει!!

Αρχίζει και με ανησυχεί πλέον το να ψάχνουμε την ατμιστική ευχαρίστηση πάνω από τα 20 watt. Αν πρόκειται μόνο για το χόμπι, πάω πάσο. Αλλά μήπως όλη αυτή η αναζήτηση της όλο και πιο δυνατής και γεμάτης τζούρας δείχνει οτι το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο δεν φτάνει σε κάποιους?
Αρχίζω και νοιώθω οτι γινόμαστε κάτι σαν... "τζάνκις", και πολύ φοβάμαι να μην καταλήξουμε και στο περιθώριο όπως αυτοί.
Μήπως κάπου, κάποιοι έχουν αρχίσει να χάνουν την μπάλα?

Ευχαριστώ πολύ, δεν θα ατμίσω το μπάσο μου!!! ;D

Μακάριοι όλοι αυτοί που καταφέρνουν να σταματήσουν το ΚΤ με ένα κλιαρομάιζερ και με μια έγκο μπαταρία.

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #416 στις: Φεβρουαρίου 10, 2014, 00:37 »
Εν αναμονή του πρώτου μου επισκευάσιμου, έχω λιώσει στα βιντεάκια του συγκεκριμένου τύπου, αλλά προβληματίζομαι. Κι εγώ flavor junkie είμαι, όπως αυτοαποκαλείται, αλλά πόσο περισσότερη γεύση παίρνει από τα twisted και τα triple twisted και κάθεται και κάνει όλη αυτή τη διαδικασία. Προσωπικά εκτιμώ ότι θα δοκιμάσω τα diamond, dragon, tricro, αλλά με βλέπω να καταλήγω σε έναν απλό microcoil, καθώς δε νομίζω να αξίζει όλη αυτή η μανούρα.

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #417 στις: Φεβρουαρίου 10, 2014, 00:50 »
Ναι βασικά ο riptrippers βρίσκει χρόνο και ασχολείται γιατί έχει το κοινό του.
Τώρα, προσωπικά κάνω ένα απλό microcoil και καθάρισα. Ο μόνος προβληματισμός μου είναι να σκεφτώ πόσες σπείρες να κάνω για να βγάλω κάτι γύρω στο ohm.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #418 στις: Φεβρουαρίου 10, 2014, 01:54 »
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, κι απορώ που ακόμα αφιβάλλουμε, είναι για χόμπι. Κι όχι μόνο το συγκεκριμένο στήσιμο, τα micro coils, τα βαμβάκια, οι επισκευάσιμοι, τα μοντάκια, ΟΛΑ είναι για το χόμπι.
Δεν αναζητάς την απόλαυση για να αντικαταστήσεις το κάπνισμα με αυτά, όπως δεν το έκανες αν αγόραζες 15 πίπες συλλογή, σε δρυ αντί για τριανταφυλλιά, και σε κουβανέζικα καπνά αντί γαλλικών.

Τι ανησυχεί ακριβώς κάποιον αν ψάχνεις όμως την απόλαυση στα 20Watt;

Η ασφάλεια; Τα 2Ω με 5,4V που έγραψα πάνω είναι 2.7Amp, σε 3,7 ego αυτό βγαίνει με μία 1.3Ω αντίσταση (που κυκλοφορούν και σε εργοστασιακούς!) κι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι ανώτερος κατα πολύ σε ζήτημα ασφάλειας από μία ego, οπότε ασφάλειας ανησυχία δεν είναι.

Στο περιθώριο θα μπούμε, αν δηλώνουμε περιθωριακοί. Βάζουμε στο περιθώριο αυτούς που συλλέγουν 15 πίπες; Αυτοσυγκρινόμαστε ανταυτού με εθισμένους ανθρώπους σε ναρκωτικές ουσίες;

Ίσως κανείς δεν έκοψε το τσιγάρο με micro coils, αλλά και κανείς δεν έκοψε το άτμισμα επειδή είδε άλλους να κάνουν χειρουργικές αντιστάσεις.

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #419 στις: Φεβρουαρίου 10, 2014, 02:55 »
Ναι προφανώς και υπάρχουν και εκείνοι που τους αρέσει να στήνουν με διάφορους τρόπους και το πιο πιθανό είναι να έχουν βρει καλύτερο sweet point από εκείνους που ξέρουν μεν να στήνουν αλλά δε θα ασχοληθούν με πάρα πολλά στησίματα. Γι αυτό αγαπάω το η.τ., γιατί σου δίνει τα περιθώρια να επιλέξεις ανάμεσα σε άπειρες παραμέτρους και ουσιαστικά να σε κάνει να νοιώσεις ότι συμμετέχεις στην απόλαυση που σου δίνουν σε επόμενη φάση τα υγρά σου.
Εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν έχω την διάθεση/χρόνο να ασχολούμαι, αλλά πάντα ρωτάω εκείνους που ασχολούνται για τα καλύτερα στησίματα και θα το δοκιμάσω που και που για να δω από πρώτο χέρι αν με ικανοποιεί περισσότερο από αυτό που χρησιμοποιώ εγώ.
Αυτό βέβαια αν έχεις μόνο ένα ατμοποιητή πράγμα αδύνατο για εμένα, μιας και μου γυαλίζουν πολλοί ατμοποιητές. Ήδη έχω στα σκαριά να αγοράσω 2-3, όταν κυκλοφορήσουν και εκεί άντε πάλι να δεις ποιο στήσιμο σου αρέσει περισσότερο.
Άρα συμφωνώ exispathi, είναι προφανώς χόμπι, ειδικά για εμάς που αλλάζουμε και ατμοποιητές σαν τα πουκάμισα, αλλά μόλις παιδέψεις αρκετά έναν ατμοποιητή και βρεις ένα ποιοτικό άτμισμα το επαναλαμβάνεις. Για παράδειγμα έστησα στον Ρώσσο χθες μια αντίσταση microcoil στα 0,8Ω που σκοτώνει και αυτή θα μου κρατήσει για κάνα μήνα πάνω κάτω (απλά θα αλλάζω το βαμβάκι). Για ένα μήνα δε θα ασχοληθώ ξανά. Με το μηχανικό και μια CGR μπαταρία πραγματικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εμένα. Βέβαια για να καταλήξω εκεί έκανα αρκετή έρευνα και ρώτησα ψώνισα τα απαραίτητα υλικά και τώρα νοιώθω τεράστια ικανοποίηση που γράφω ατμίζοντας με αυτόν.  :thumpup: Υπάρχει πάντα και ο άλλος που τον στήνει ξανά μόλις δει ένα καινούριο στήσιμο ή του έρχεται μια ιδέα. Γενικά στο χέρι και στην διάθεση του καθένα είναι το πόσο θα ασχοληθεί.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 107216 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 13719 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 27497 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2127 354640 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 00:57
από Tem
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98072 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 323855 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 603598 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12649 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3787 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 611721 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 156437 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1163860 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis