Mini Davide - AnyVape Bottom Coil GlassomizerO Mini Davide ειναι ενας Bottom Coil Clearomizer συμβατος με κεφαλές kanger protank και evod με σπειρωμα και μεγεθος ego.
Παρ ολο που λεει οτι χωραει 1.6 ml, με εξεπληξε αντιστροφα, η πιστη μου συριγγα μετρησε
1.8 ml! Ερχεται σε ενα ωραιο κουτακι, με ενα ωραιο (?) μεταλλικο επιστομιο, φορωντας μια κεφαλη 2.2 Ωμ, και με αλλες δυο κεφαλες, μια 1.8 και μια 2.5 Ωμ.
To τανκακι του ειναι απο γυαλι, και διαλυεται εντελως, επιτρεποντας τον λεπτομερη καθαρισμο του.
Γεμιζει οπως όλοι οι clearo αυτου του στυλ, κρατωντας τον αναποδα και ριχνοντας το υγρο. Ομως, εχει ενα προστατευτικο (?) αναμεσα στο μερος που βγαινουν τα φυτιλια, και στο υπολοιπο τανκ, με τρεις τρυπουλες για να περναει το υγρο. Οι τρυπουλες αυτες ειναι αρκετα ευρυχωρες μονο για μπουκαλακια με βελονες, ή με λεπτες μυτερες πλαστικες μυτες.
Ατμιστικα, μεγαλο ρολο παιζει το ποσο καλη κεφαλη στυλ evod-protank εχεις. Φορεσα κατευθειαν την δικη του 1.8, σε ego και εξεπλαγην πολυ ευχαριστα! Συνηθως φτιαχνω δικες μου αντιστασεις, πιο πολυ για να καψω το φυτιλι και να εχω απο την αρχη καλη γευση. Η κεφαλη με την οποια ηρθε ειχε πολυ λιγοτερη "φυτιλιλα" απο τις εργοστασιακες που δοκιμαζω, (με σκετη βαση, χωρις αρωμα), και η αισθηση που πηρα ηταν λιγο σαν την αισθηση που ειχα παρει οταν δοκιμασα τον ce3 - και δεν ημουν και προετοιμασμενος! Πολυ ντουμανι και χλιαρος προς δροσερος ατμος. Η φυτιλιλα ειχε φυγει τελειως στο μισο τανκ!
Η "ποδιά" που βιδωνει στην ego, εχει τρεις τρυπουλες αερισμου και η τζούρα του ειναι μετρια προς αερατη.
Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο η διαφορετικη χωροταξια εξω απο τα φυτιλια ή ο σωληνας, ή αν απλως επεσα σε καλες κεφαλες (εκτοτε δοκιμασα και δικες μου φτιαγμενες με κεραμικο με εξ ισου καλα αποτελεσματα) παντως το ατμισμα του μου κανει ενα κλικ πιο πανω απο τους evod-protank.
Αισθητικα, δειχνει κλασεις ομορφοτερος και "σοβαροτερος" απο πολλους, λογω των καθαρων μεταλλικων μερων (το logo ισα που αχνοφαινεται), λογω της ελλειψης διαγραμμισεων και του καθαρου γυαλιου, μ ενα ωραιο σφαιρικο τελειωμα στο πανω μερος. Ταιριαζει γαντι με οτι μπαταρια μπει απο κατω, και οτι drip tip μπει απο πανω!
Σταματω εδω προς το παρον γιατι δεν φαινεται καθολου οτι ειμαι ενθουσιασμενος! Σιγουρα θα παρω κι αλλους! Συμπεριφερεται αψογα ειτε σε ego μπαταριες ειτε σε mod, τα 1.8 ml του ειναι αξιοπρεπεστατα (δεν πηρα καμενο ή μπουρμπουληθρα απο φουλ γεματο εως τελειως αδειο), ειναι "μπιζουδακι", και το μονο αρνητικο που θα μπορουσα να του βρω ειναι οτι γεμιζει μονο με μπουκαλακια με λεπτη μυτη!
---------------------------------------------------------
Για αγοράκια!---------------------------------------------------------
Για κοριτσάκια! (υποσχομαι καλυτερες με τα ροζακια πολυ συντομα)
---------------------------------------------------------
Και γενικώς για.... γατόνια!!! ------------------------------------------------------------
Η παρουσιαση ειναι για τον mini Davide για ego.
Υπαρχει και ο Davide (χωρις mini) με 510 σπειρωμα, 3 ml και μεγαλη διαμετρο, κατι σαν το protank δλδ αλλά (κατα την γνωμη μου) πολυ ομορφοτερος.
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,18507.0.htmlΚαι για τον μεγαλο, και για τον μινι, μελλεται να βγουν μακρυτερα μεσαια σωληνακια και μακρυτερα τζαμακια, ωστε αν καποιος θελει, να τα αλλαξει (κρατωντας την βαση και το καπακι με το επιστομιο) για να "ανεβει" σε μεγαλυτερη χωρητικοτητα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα δουλεψει, μιας και ειμαι πεπεισμενος οτι το ανωτατο οριο ανοχης αυτων των κεφαλων ειναι τα 3 μλ, μετα εχουμε υπο - ή - υπερτροφοδοσια, αλλά θεωρησα καλο να υπαρχει η πληροφορια.
Τον προμηθευτηκα απο εδω:
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=61&product_id=442